skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Obnova zaslych plastu (narazniky,..)
prohledat
28 příspěvků (zobrazeno 1 až 28) od 05.04.2004 do 06.04.2004, založil/a
-> U-Geen: yes,Jiří jest obtloustlá,přízemní korytnačka

-> Jirik: že ty si převlečená želvička? :-) ten 105 motor by tomu i odpovídal
Jiříku Jiříku že oni te podplatili abys jim tady udělal reklamu

Ano ano, zvaž to a pak dej na Jirika 

tak dikes za info vsem. Uvidime jestli vyskousim univerzal cernou barvu + uni stetec nebo dam na Jirika a zainvestuju do Black Chrome
Mno takovou barevnou variaci mam na prave koupenych prepregach a je to hruza! Prepregy (jedny z mala sedivych) predchozi majitel natrel stetkou nacerno a ted se to pekne loupe, takze me ceka brousenicko. Pak je ale setejne budu muset laknout...
Ani trochu. Dokonce, kdyz sem to napasoval do stromu a ten naraznik se rozletel z poloviny asi na tisic casti, tak ta barva furt drzela
Ale jaksi jsem z toho nemel ten pozitek 

-> Crisp: A neloupe se to?
No ja pouzil senzacni pripravek "cerna barva f plechofce"(tm) + "stetec univerzal". Vysledek byl naprosto dokonaly a 15 let stare negarazovane plasty vypadaly, jak primo z obchodu.
Pockej, ja te tim kridilkem placnu pres kokosaka, zelvozroute!

Ty pimprlíku jeden okřídlenej
. Ode dneška budete všichni používat pouze Turtle Wax - Black Chrome a na tom trvám, sic odepnu pásek. Jde s tím šmudlat i palubovka, nevíte o co přícházíte. Koukejte si to někdo koupit a postavit se na moji stranu. Připadám si jako námořníček na kajaku proti křižníku Bismarck (tak mi sem pošlete aspoň dvě ponorky v podobě dvou nadšených uživatelů Black Chromu). 

-> Jirik: Teda Jiriku, cekal bych, ze ses co se lakovani tyce sikovnejsi!!!

Ty spreje jsou naprt, páč se to musí okolo maskovat. Co se nanáší houbičkou neb kouskem molitanu je 100x lepší a hlavně se neplýtvá, páč se to aplikuje tam kam potřebuješ a ne rozprášením z 80% po okolí a 20% na nárazník. 

ja pouzivam takovej sprej menuje se to ArmorAll po nastrikani se to "vsakne" do plastu a prelesti
dobra vlastnost je ze se na to nelepi prach
nebo obycejnej silikonovej olej, ale na to se prach a bordel lepi takse ze to musi obcas otrit
dobra vlastnost je ze se na to nelepi prach
nebo obycejnej silikonovej olej, ale na to se prach a bordel lepi takse ze to musi obcas otrit
-> Alan: S tím Renoplastem mám celkem dobré zkušenosti akorát se to musí dobře napustit a vyleštit. Celkem jsem s ním spokojenej.
mno já sem plastový nárazníky obnovil jednoduše, vodmontoval sem je hodil do kontasu a dal chromovany

-> Alan: Vtip ale byl v tom, ze ten spej byl cerna "barva", ktera dokonale prilnula k puvodnimu plastu...
No ale když to pomohlo u golfa tak to neznamená že to pomůže na šadině,přecejenom plast na golfu a plast na škodovce

U Shellu prodavaj nejaky sprej na obnovu cernych plastu, kamos to pouzil na Golfa 1 a supr vysledek. Jen kdyz to strikate, nezapomente zamaskovat okoli. On to nudelal a mel cerne fleky i okolo narazniku... jantar...

Prostě si to přiznejte, všechno je blbě a jediný co radím já je správný. hehe 
(podotýkám, že nejsu nějaké reklamní dýler).

(podotýkám, že nejsu nějaké reklamní dýler).
Ale je masnej, špiní, smrdí, vzlíná, hoří, kouří a kdoví co eště. 
Kdežto mnou preferovanej Black Chrome stojí cca 250,-, parády mnoho bez zápachu a špíny. Nanáší se to kouskem molitanu = super výsledek.

Kdežto mnou preferovanej Black Chrome stojí cca 250,-, parády mnoho bez zápachu a špíny. Nanáší se to kouskem molitanu = super výsledek.
-> Jirik: mno ale cena bude asi trochu někde jinde,přecejenom černýho oleje máme všicí dostatek

Nejlepší z nejlepších jest Turtle Wax - Black Chrome. Vyleštíš ty nárazníky po zavadnutí tohoto černého rztoku do zrcadlova, fak nekecám. Používáme to s taťkou - já na škodu, on na Feldu 97 už 3 roky. Odpuzuje to vodu a je to fak nádhera. Doporučuju
K dostání je to i v odd. kosmetiky v OBI, Baumaxech a i v některejch autotechnách prodávajících kosmetische přípravky na auta.

Jednou sem si koupil tu sračku na narázníky a plasty menovalo se to renoplast a je to uplně na h***o :o) Je to taková bílá srařka co ti na tom nechá jenom feky a vo moc černější to nebude,ta je dobrá vopravdu jenom na nový nezašlý plasty
Já osobně používam diavu na nábytek,a nebo nejlepší je nákej hodně vyjetej černej volej ten se do toho krasně vsákne a je to černý jak bota ale doporučuju oboje jenom na nárazníky,protože jednou sem napatlal ty mřížky na zadních sloupcích a pak zapršelo a pod tim to bylo krásně černý,ale na nárazníky je to supr

No s tim už moc neuděláš, jedině přestříkat. Ale na chvilku pomůže tuším že Renova, leštidlo na nábytek...docela to funguje na palubku a okolní plasty.
ja pouzivam fixol a mam s tim dobre zkusenosti
Myslim ze se to tady uz resilo ale rad bych se zeptal jeste jednou. Mam v dost bidnem stavu ty cerne narazniky jsou uz dost takove vybledle a potreboval bych to necim napaplat aby to bylo zas cernejsi.
Uz jsem zkousel najakou takovou cernou vodicku, je tam napsano ze se to pouziva na plasty, narazniky a mimo jine i na pneumatiky. Ono kdyz se to tim nababra tak to je v poho, ale kdyz to uschne je to na hovno, vic jsem vzdy od toho cerny ja nez ten naraznik.
Slysel jsem o nejakem spreji ktery je pry celkem gut ale nevim co to je zac a tak bych se vas rad optal kdo uz s tim mate nejake zkusenosti co na to napatlat.
Dik
Uz jsem zkousel najakou takovou cernou vodicku, je tam napsano ze se to pouziva na plasty, narazniky a mimo jine i na pneumatiky. Ono kdyz se to tim nababra tak to je v poho, ale kdyz to uschne je to na hovno, vic jsem vzdy od toho cerny ja nez ten naraznik.
Slysel jsem o nejakem spreji ktery je pry celkem gut ale nevim co to je zac a tak bych se vas rad optal kdo uz s tim mate nejake zkusenosti co na to napatlat.
Dik