skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
podsvícení budíků favorit
Obrouseno jemnym smirglem pod vodou a podsviceno modro cervene radsi ani ty LEDky pocitat nebudu kolik jich tam je

-> tommik.favo: Jéé moje budíky

Zdarec, ja jsem si delal ty tlacitka, chtel jsem si to podsvitit cervene,chtel jsem to udelat jak to má Golf IV. proste modra s cervenou!
ale me proste nesla sundat ta zelana folie, zkousel jsem to cistym benalem vycistit a nic, pak redidlem a taky nic! zelena byla furt zelenou!myslíte že líh je silnější? nebo mam ted doma aceton, co ten??
ale me proste nesla sundat ta zelana folie, zkousel jsem to cistym benalem vycistit a nic, pak redidlem a taky nic! zelena byla furt zelenou!myslíte že líh je silnější? nebo mam ted doma aceton, co ten??
?
Ja myslel ze ustaryho je to nejak podsviceny a unovejsich spis prosviceny
-> Brkoliny: jj prehozeny za novy..ale u stary je to uplne stejny

tommik.favo 05.06.07 20:05:41 napsal: sundas lihem tu zelenou barvu a ze spoda polepu das po obvodu ledky..no a dopada to enjak takhle..neni to uplne super ale staci to pro efekt To sou ale z novyho fvorita ne?
sundas lihem tu zelenou barvu a ze spoda polepu das po obvodu ledky..no a dopada to enjak takhle..neni to uplne super ale staci to pro efekt

-> maiky: Jinak na ty budíky jsou teda nasměrovaný dvě LEDky, ale vypínače svítěj i přes to zelený modře...
-> maiky: No ta zelená se dolu dostává pěkně blbě, ale když narazíš na silný(opravdu silný) LEDky, tak Ti i přes zelenou budou svítit modře
-> maiky: Jenze barevne je nepodsvitis pac maj sitotisk a zelenou barvu ale co sem koukal tak holda to ma udelany ze dostal tu zelenou vrstvu dolu a pak uz je to ok mu zkus napsat me ted bude delat taky budiky treba z toho bude mit kseft

tak to je dobré vědět
Jo ve vypínačích a podsvícení budíků jsou úplně stejné žárovky i patice žárovek
víš to určitě že ve vypínačích sou stejný
-> maiky: Ve vypínačích jsou stejný, ne? Tak rozeber jen ten...
to soujaký?? máš foto nebo typ? sem je viděl někde na netu ale bylo jich asi 10 druhu a nechce se mi to na dvakrát rozebírat
-> maiky: takový speciální
mam starýho favorita a rád bych barevně podsvítil budíky, nevíte jaký tam sou žárovky???