skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ližina pod Favorit
-> Kuba.K: dík tu znám, 4tis. už je víc než bych do ní chtěl investovat, ale ta musí být dobrá a hlavně lehká...
-> spartra: jo to by určitě stačilo... teď jenom nějaký ověřený plánek ližiny, která toho zakryje co nejvíc...

občas hoď oko na SpeedPro, nedávno tam měli tuhle
www.speedpro.cz/catalog/p roduct_info.php?products_i ...
jen záleží co myslíš tou částí "za rozumný peníz"
www.speedpro.cz/catalog/p roduct_info.php?products_i ...
jen záleží co myslíš tou částí "za rozumný peníz"
-> Štěpán: jestli mu to netačí z 5duralu a přes to plech, tak kmu nepomůže už as nic, leda koupit tank

-> spartra: tak tak :-)
no ona ta ližina má bejt alespoň z 5mm, přes to ještě plátek 3 plechu aby se neprodřela
-> Štěpán: musí, nemusí... záleží co opravku vydrží a co ochrání, kamarád ji má z 3mm plechu a po čase se začala kroutit a bořit směrem do auta od všech těch ran....
zatím jsem nic nesehnal, takže kdyby jste měli nějaké tipy...
zatím jsem nic nesehnal, takže kdyby jste měli nějaké tipy...
-> Dom: no to sice chapem asi vsichni ze to nemams na okrasu,ale tahle lizina ze silneho duralu vydrzet musi:-))))
-> Fire: já mám ty HP Sporing tuning měly by mít snížení až -7,5cm předek a nedávám si je tam na parádu, alto bude dostávat co si zaslouží...

-> dave: ja mam HP a zadna rana zatim
..asi jezdim klidne

Díky o té vím, ale ta nesplňuje moje odolnostní požadavky... představuju si něco na styl KITových ližin. Nemá někdo plánek, rozměry, nebo tipy kde se po ní poohlédnout, za rozumný peníz....
no, pokud budeš mít HP, tak se ližina docela hodí. taky jsem si jí pořádil, protože ty rány do vany nebyly příjemné. www.skodafavorit.cz/index
.php?show=clank...
nikdo neporadí? jeden odborník vedle druhého, to nechápu

Potřeboval bych jakékoliv rady, tipy, zkušenosti ohledně ližiny pod Favorita, bude potřeba, dávám HPčka Sporting. Pokud máte někdo nějaký plánek, nákres s rozměry a ůhly budu vděčný, popřípadě nějakou na prodej.