skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zadni sklo - vymena
prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 27.06.2003 do 18.09.2009, založil/a
-> Rapi1: aaaha, diky :-)
-> Vojťas: kludne to tam daj skla su rovnake
-> Peťa Klíč: 

-> Vojťas: loool já sem si říkal že tu vidím nějaký neznámý přezdívky
jinak nechcu kecat ale skla uža / eM by měly být stejný.. aspoň jsem vezl jednomu člověku eMkový vyhřívaný na užovku
jinak nechcu kecat ale skla uža / eM by měly být stejný.. aspoň jsem vezl jednomu člověku eMkový vyhřívaný na užovku
napisu to sem at se zbytecne porad neco nezaklada, doufam ze mi nekdo odpovi, kdyz dam na puvodni zadni okno z uzovky, melo by byt uzsi nez na emku ne? novy bezklinkovy tesneni, bude to tesnit? diky :)
Tohle mě naučil Max :-) No jo ale musíš uznat že to nebyla ani moc moje vina :-) Ted uz me klidne pozvat mužeš, od té doby mám 100pro výsledky (3 vokna)
no neni divu kdyz uz ses to na mejch sklech naucil-)))
Saky: kecko. ty si rek ze uz to staci a zatlacil (moc :-). JA si u myho auto vyndaval obe skla a uplne v pohodě.
a pokud chcete nekoho kdo vam pomuze s vyndavanim skel tak jedine U-Geen ten ma zkusenosti-) jeho pomoc me stala 1700 za novy sklo-))
2Bob:

pozdě
na vrakáčí seženeš vyhřejvaný sklo za 100 - 200 Kč
v každým případě novou gumu za 250 - 400 Jak kde
a nandáš to bez problémů sám
v každým případě novou gumu za 250 - 400 Jak kde
a nandáš to bez problémů sám
Z vrakace tak kilo, max dve i s vyhrejvanim se da sehnat... Montaz doma s provazkem ve dvou lidech 15 minut a neni co delat... Poradne aby to bylo tak pul hodky. Doporucuju novy bezklinkovy tesneni.
Potrboval bych vymenit ZADNI sklo na kamosove 120-ce. Nekdo mu ho rozsekal sutrem. Na kolik myslite ze prijde sklo z vrakace? A kolik stoji montaz? Nebo je jednoduchy to tam nasadit? Nikdy jsem to nedelal...