rôzne Náradie

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 16.10.2011 do 19.10.2011, založil/a chladic
řadit dle data
14:49:14
19.10.2011
Jozka
-> MOLSO: V tomhle případě dvojnásobný - jako hovado postupovat, tj. neprostříknout zarezlej šroub nějakým povolovačem a ještě na to jako pořádně "lehnout", čili mít jak hovado i sílu..6
13:48:46
19.10.2011
MOLSO
-> Jozka: ked je niekto hovado znici aj neviem co

1
13:46:03
19.10.2011
Jozka
-> chladic: Souhlas s -> Gemini: . I Proxxon se sice zničit dá (hlavně nástrčný křížový bity), ale to už bys musel být hovado.
08:10:18
18.10.2011
Gemini
gola,nastavce,kluce,torx, sesthran - proxxon

klieste, stipacky, blitzky - knipex
20:56:03
16.10.2011
chladic
...prípadne aj nejakú overenú predajňu (v SR medzi BA a PP) ...lebo dnes už je všetko dovoz a reklama...napíšu zušlachtilá oceľ, pevná chrom-vanadiová oceľ, presné vyhotovenie, povrchová úprava...a ktovie čo ešte aj tak je to ako maslo...
20:31:41
16.10.2011
suri
-> chladic: tona je hnoj pokiaľ nie sú kalené čierne oriešky a tie sú drahé , záleží či ti treba torxy tisichrany a iné veci , pri gole som za značky proxxon , fortum , unior , tuším všetko doživotná záruka , wurth má dobré náradie , knipex kvalitné kliešte , bahco tiež super
19:53:50
16.10.2011
chladic
Po zlomení zopár kľúčov (vidlicových i očkových), gola orechov, skrutkovačov, račne a iného náradia... som začal uvažovať o niečom kvalitnejšom...no keď tak hľadím na trhovú ponuku, tak sa veľmi neviem zorientovať, že čo vziať aby sa to nezničilo po prvom použití. Moja otázka teda znie čo používate vy aby ste zakaždým nemuseli kupovať nový kus...(tona, narex, bahco, dronco, kavoz, pilana tools, proxxon, somet,stim zet, sit ultra, york, zbirovi, knipex, asist....a ktovie čo ešte exituje)

Skúste poradiť, lebo predsa na autách je dosť utiahnutých spojov (aj zahrdzavených :)) na ktoré treba náradie z pevných materiálov

(dúfam, že som to dal do dobrej kategórie, ak nie, tak ma upozornite a povedzte kam)
Extreme Tyres