skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak připevnit neony ke karoserii??
prohledat
33 příspěvků (zobrazeno 1 až 33) od 07.09.2011 do 14.09.2011, založil/a Leoš 1.3 Mpi
-> Leoš 1.3 Mpi: jen musíš koupit správnou velikost, já měl myslím 4ks na každém neonu
-> OndraKrupi: jo to vypadá perfektně. Dík

-> Leoš 1.3 Mpi: já koupil tohle a naprostá spokojenost, jen to prostě musíš vrtnout k autu
www.gme.cz/cz/f0501uc-0-5 -p656-029.html
www.gme.cz/cz/f0501uc-0-5 -p656-029.html
castrol 14.09.11 14:45:49 napsal: → Leoš 1.3 Mpi: a co obojstranna paska ta by to mohla udrzat
Mooožná v interieru, ale podvozku asi ne e
-> Leoš 1.3 Mpi: zkusil bych nějaké instalatérství
Mooožná v interieru, ale podvozku asi ne e
-> Leoš 1.3 Mpi: zkusil bych nějaké instalatérství
-> Leoš 1.3 Mpi: chod do zeleziarstva a tam ich zozenies
-> castrol: a kde se dají koupit ty držáky?jak jsi mi posílal je nějaký internetový obchod?
-> Klubko_: tak potom tomu vrtaniu sa nevyhne
-> castrol: to je malo a z moji zkusenosti oboustranka rychle ztraci funkci lepit
-> Leoš 1.3 Mpi: tak prilepit na viecerych miestach
no to už jsem si řikal jenže na té trubici to bude držet na velmi malé ploše jedině by se musela odbrousit na plochu.
-> Leoš 1.3 Mpi: a co obojstranna paska ta by to mohla udrzat
přilep to Herkulesem, hned ti to odpadne a takhle to bude nejhezčí !!!

no já už to mám ve skříni delší dobu, a pořád jsem přemejšlel jak to tam uchytit, protože se mi nechtěly vrtat díry do auta:-D ale asi to jinak nepujde, a tady na skoda virtu jsem jenom chvilku tak jsem si řikal že tu jistě budou odborníci kteří mi poradí. A diody v tom mám akorád jsem nevěděl že se to jmenuje LED NEONY no :-D
a nebo si ještě pamatuji že já chtěl dávat na favorita když sem ho měl neony alá montážní lampy , někde mám ještě i návod jak to upravit na 12 V www.obrazky.cz/detail?q=m
ont%C3%...
-> OndraKrupi: jelikož starý mlhovky stojej 49kč :-D tak by jich tam za cenu neonů moh mit tolik že by mu pod podvozkem svítili 2 kilowatty :-D
-> Tomaso435: expert promluvil 

-> Leoš 1.3 Mpi: .. to ano ale když rozmrdáš trubici tak diody věčinou přežijou, jak praskne neonová trubice v trubici tak z toho sou jen střepy ..
pak sou led pásky a ruzný sračky, ale to je uplně zbytečný pač to sou šity nejvěčí . případně roming style kdy stačí 4 mlhovky a tradá pocvícení cvítí :-D
pak sou led pásky a ruzný sračky, ale to je uplně zbytečný pač to sou šity nejvěčí . případně roming style kdy stačí 4 mlhovky a tradá pocvícení cvítí :-D
-> Leoš 1.3 Mpi: to nieje podmienka
a však led neony jsou také v trubici ne?
-> Leoš 1.3 Mpi: nebo spíš nic. nechci tě odrazovat, ale to letělo před deseti lety
-> Leoš 1.3 Mpi: tak tak ako pise koleka tuner tomaso led neon
-> Leoš 1.3 Mpi: led neon, ten se tak rychle nepoškodí.....
Nebo co je lepší na podsvícení? Doporučili by jste mi něco lepšího než je neon?
-> King: a malo by to vyznam mu to rozmlouvat ked chce nech si to tam da
-> OndraKrupi: "...tady tě spíš každej bude kamenovat..."
Náhodou v tomhle případě virt drobátko selhal, protože krom Jižíkovy decentní ironie, nikdo předmětnou kokotinku nerozmlouval :)
Náhodou v tomhle případě virt drobátko selhal, protože krom Jižíkovy decentní ironie, nikdo předmětnou kokotinku nerozmlouval :)
-> Leoš 1.3 Mpi: vyvrtat díru zamáznout barvou ošetřit rezistinem na samořez kterým to budeš uchycovat nanýst silikon a utáhnout, tim je téměř zaručený žes to zatěsnil tak , že to tam nebude hnít . . . .
jinak v sadě máš ty uchyty . .který ale hvno vydržej, kor v zimně to rádo lupe
jinak v sadě máš ty uchyty . .který ale hvno vydržej, kor v zimně to rádo lupe
-> Jirik_Tuňák: len pri tom tvojom uchyte treba s citom aby sa nepoondiel neon 

Jo to taky nevypadá nejhůř

Aha díky za rady. To vypadá slibně.
tady tě spíš každej bude kamenovat, ale jinak mělo by to být trochu pružné pokud se bavíme o trubicových neonech, já jsem to dělal tak že jsem koupil takový plastový účko do kterého jsem to přichytl a natvdo do kastle, + ošetření direk po šroubkách
Máte někdo zkušenosti s tím jak připevnit neony k podvozku auta? Díky za rady.