skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
přední rám Škoda Felicia
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
vše potřebné zjištěno
Zastavil:Thomas
Tak ten jazykový koutek utneme ne 

-> Thomas: Thomas 22.11.10 21:08:37 napsal: A nedávaly by to ani cajtům na Feldy.
-> Nwkt: příště zas třeba budeš Ty 

-> Jura_Favorit: rychlejší
-> Thomas: Thomas 22.11.10 21:08:37 napsal: Kdyby to bylo tak moc na hovno jak tady píšete,tak by to asi ani nevyráběly,ne? A nedávaly by to ani cajtům na Feldy.
-> Thomas:
Thomas 22.11.10 21:08:37 napsal:
→ Jirik_Tuňák: ... Kdyby to bylo tak moc na hovno jak tady píšete,tak by to asi ani
nevyráběly,ne? A nedávaly by to ani cajtům na Feldy.

Thomas 22.11.10 21:08:37 napsal:
→ Jirik_Tuňák: ... Kdyby to bylo tak moc na hovno jak tady píšete,tak by to asi ani
nevyráběly,ne? A nedávaly by to ani cajtům na Feldy.

-> U-Geen: Jo? A můžeš mi to prosím ukázat?
-> Thomas: tys to psal
-> Jirik_Tuňák: to jsi jako sebral kde že by je měly montovat ženský? Když už,tak piš k věci a nevymejšlej píčoviny
-> Thomas: Ony ty rámy montujou ženský?

-> Jirik_Tuňák: Jo?Nepovidej! Můžeš mi spočítat kolikrát za život jsi srazil srnku nebo nějakou zvěř? Já třeba ani jednou a pokud mám vzít v ohled rodinu,tak táta jednou divočáky a strejda,kterej projezdil s Fáčkem a potom s Feldou v nočních hodinách celou republiku tak jednou škrtnul o srnku a odnes to jen blatník a světlo. Bavíte se tady o tom jak kdyby se to stávalo každej měsíc. Někomu se to třeba líbí a pro někoho to má i nějakej efekt viz. přídavný světla. Kdyby to bylo tak moc na hovno jak tady píšete,tak by to asi ani nevyráběly,ne? A nedávaly by to ani cajtům na Feldy. Ono taky jde o to jakej náraz a kam máš! Takže to tady nehaňte,stane se ti i bez rámu že o něco škrtnejš,vypadá to ok a po bližším ohledání je taky hnutej nosník!!!
-> M@rtin: Takže, přesně jak jsem říkal. 

-> Jirik_Tuňák: na co to je nevis? Na hovno. Vzal jsem s tim divocaka. Na prvni pohled na aute nebylo nic videt, ale po sundani hnutej nosnik a auto muselo na stolici. Tak jsem ho pak rozrezal do srotu a na aute neni a vypada to bez nej mnohem lip
-> Jirik_Tuňák: na pridavne svetla napr.

A k čemu je to dobrý? Krom toho, když měli u táty na dílnách tehdy nějaký služební Feldy s tímhle rámem na bizony po ráně, tak byla hnutá i podlaha. Kde všude jsou jednotlivý typy přidělaný?
-> Thomas: tak som zvedavy
no nic,uvidíme tenhle týden až to přiveze tak co to je zač a uvidíme zda to dám na auto nebo ne,jak to na něm bude vypadat. Kdyžtak půjde do světa.....
-> Vlastík : kdysi ji dělal MTX... už ne :-( a byla homologovaná
Tomaso435: tu já taky sháním,ale je nedostatková. Jednu byl vzal od toho typa byla moc zkroucená.
Thomas: to bylo jen pro příklad... který auto nemá dneska rám a to nemluvím jen o užitkových vozech.
Thomas: to bylo jen pro příklad... který auto nemá dneska rám a to nemluvím jen o užitkových vozech.
-> Thomas: asi to nepotrebovali tak im to vymontovali 

-> Vlastík : podívej se na každý druhý SUV,vozí to.Přední,boční a někdy i zadní. To samí jako je na offroadu pevnostní přední nárazník,je o dost vystouplý,někdy je ještě víc vystouplejší z něj i naviják a ten nárazník je jen kus traverzy
-> castrol: tak to vidím poprvé,měšťáci u nás v JBC maj octy bez nich
-> castrol: tak to vidím poprvé,měšťáci u nás v JBC maj octy bez nich
-> Vlastík : Dříve mohl člověk skončit při nárazu rámu pod autem, které ho ještě přejelo... tak to ještě lyžinu sehnat

Podle mě to mají jen na rozhrnování rasistů při demonstraci

-> Thomas: Firma Coram to dělá a ještě jedna
Ochranné trubkové rámy mohou být pro chodce smrtelné: Když automobil vybavený ochranným trubkovým rámem narazí do člověka, hrozí dotyčnému nešťastníkovi rychlá smrt. Místo toho, aby při neštěstí vůz do chodce narazil co největší plochou a odhodil ho, soustředí se veškerá energie auta s rámem jen do několika čtverečních centimetrů těla. To vše s požehnáním úřadů - pokud je totiž rám homologovaný a jeho montáž zapsána v technickém průkazu vozu, je legální prohánět se s takovýmto nebezpečným doplňkem na voze ulicemi
Zdroj: auto.idnes.cz/ochranne-tr ubkove-ramy-mohou-byt-pro- chodce-smrtelne-p0r-/autom oto.asp?c=981109_1...
Zdroj: auto.idnes.cz/ochranne-tr ubkove-ramy-mohou-byt-pro- chodce-smrtelne-p0r-/autom oto.asp?c=981109_1...
-> Thomas: Spíš jak to dostat do papírů
-> Tomaso435: a jaká firma ho vyráběla,popř. vyrábí?
-> castrol: fááákt,jo?Tak to jsem ho teda na oktávce ještě neviděl....
Rám dostanu od strejdy přítelkyně,dělá psovoda a hledá drogy,dříve dělal u policie,odkud ho má zašitý doma a nyní u vězeňský služby,takže pokud mi to dobře pálí,tak by to měl být co měli policejní Feldy a to je ten první jak sem dával Tomaso435 fotku?
Rám dostanu od strejdy přítelkyně,dělá psovoda a hledá drogy,dříve dělal u policie,odkud ho má zašitý doma a nyní u vězeňský služby,takže pokud mi to dobře pálí,tak by to měl být co měli policejní Feldy a to je ten první jak sem dával Tomaso435 fotku?
-> Thomas: stačí si napsat k výrobci dopíše ti to do TP a pošle nálepku co si nalepíš na rám,,,, a je to ;)
-> Thomas: a teraz ich maju na oktavkach 

papír si myslím že k tomu na 99% není,je prý fungl nový,nikdy nenandaný na autě.
Kdyby mě s tím zastavili,tak bych jim řekl,ať se zamyslej,že když měli ještě Felicie že ho na tom sami vozili
Kdyby mě s tím zastavili,tak bych jim řekl,ať se zamyslej,že když měli ještě Felicie že ho na tom sami vozili
Papír je ti stejně na nic. Když je to pro veřejné policejní orgány. Neměl,ale za kilo mi nabízel že to nechá zapsat do TP?. 

-> afro100: ja sa snazim moc neburat ale buraci ram sa mi na aute paci-> Vlastík : a nemal si k nemu ziaden papier
Sehnal mi ho týpek z Prahy a sundal ho z policejní feldy. Slušná cena. Měl jsem ho na autě půl roku a kontroly v pohodě jen kvůli gumám co byli trošku větší.
-> castrol: nesmies do nich s tym narazit, inak povedia AU
borci a co nato hovoria zeleni ked to nema atest ??som ani nevedel ze ich je tolko
pak totok, s držákama na feldu. myslim teda že je to on, byl takovejhle divnej,,,,, každopádně kdybytohle nebyl on, tak se od toho homologovanýho moc neliší
-> Thomas: a bude k nemu aj certifikat ??
-> castrol: neboj jednou se dočkáš

-> Thomas: je, ještě jeden druh dělala jedna firma kdysi, byl k tomu normální atest . pohledám.....
-> Tomaso435: aha,tak to jsi mě docela překvapil,díky ti. Jsem zvědav který z tehlech na mě čeká.......jinak víc jich není?
-> Tomaso435: je raaam

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
vše potřebné zjištěno
Zastavil:Thomas