-> Milan 136: lehce přihneš, jestli máš stejný jak na normal feldě
já mam 1cm pod nábojem a v poho jsem tu trubku tam dostal
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Podložky pod náboj Felicia
Pickup má stejný ty čepy? Asi jo ne. Přemýšlím o tom, že vyhodím pod kolama a dám tohle. Ale co s brzdovou trubkou?
-> vhml: Stačí ti takovejhle nákres ? Sic je to s výkrojem na ABS čidlo ale snad neva ....
www.pixhost.org/show/.../ 6075351_podlozka.png
www.pixhost.org/show/.../ 6075351_podlozka.png
-> vhml: : nevadí, budu ho urgovat ať hledá 

-> T: hledal, nenasel.
-> vhml: : tak ho zkusí najít, jestli ho najde,ale prý si ho nedělal,ale stahnul na netu, tak zkus možná pohledat jestli budeš rychlejší 

-> T: zeptej. Nemám kde to omerit¨
A potreboval bych na feldu, ne fávo 4x98
A potreboval bych na feldu, ne fávo 4x98
-> vhml: : kámoš si je nechával dělat, zeptam se ti, pokud se neozve tady někdo dřív...

máte někdo k dispozici výkres? Dík
souhlasim s petrem.. měl sem to na kadettovi (stejnej princip) ještě jsem je měl sjetý pod uhlem aby byly kola do A šrouby teda 12,9 protože tam takový byly i puvodně a žádnej problem..
tohle jsme jezdily na autokrose bez problemu i s ranoů na kolo.
už sem koupil 12.9, tak snad to vydrží! díky za pomoc!
-> djzeik: to měl ty podložky 10 cm nebo povolený kolo ne?
-> Jirik_Tuňák: k přišroubování náboje 

-> Jarda/felda: k čemu ?
šrouby s pevností 12.9 a nemůže se nic střihnout 

oukey, dík moc!
-> djzeik: ale kola sa tocia a su tam sily na stefty ktore ich ako pises maju tendenciu ustrihnut, tu to mas az za nabojom, takze to stoji a je to namahane skor na tah by som povedal ... resp. co sa netoci, to sa nemoze strihnut ...
jednou sem viděl, jak si někdo udělal podložky pod kola ze železa, a ustřihlo mu to štefty, tak nevim... durolové by to neudělali...
-> djzeik: Byt tebou radeji klasiku je to tam celkem namahany a neni to tak velka plocha.