úprava Lpg reduktoru

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 05.02.2010 do 17.03.2010, založil/a Marra - zrušená registrace
řadit dle data
13:43:45
17.03.2010
Marra - zrušená registrace
-> Gemini: ano, přesně tak to popisovali nějak i ti maďaři.. prostě na odvětrávací "dírku" šoupli závit,hadičkua tu šoupli nad klapku a šl do toho přetlak:) v reduktoru je totiž 1,5 baru, a to už nepřetlačíš (myšleno na tyhle účely) takže tím vhánění tlaku vlastně vytláčíš plyn, jestli to dobře chápu:)
10:13:16
17.03.2010
Gemini
znamy mal LPG na 300 HP motore, reduktor bol upraveny.....do odvetravania bol zapojeny pretlak
18:39:26
05.02.2010
King
-> Marra: Nepleteš se, malá membrána se svým připojením do sání (pod klapku) jenom blokuje velkou membránu a její jediná funkce je úplně zastavit přívod plynu do mixeru v případě, že se motor zastaví. Novější reduktory mívaj blokování elektromagnetem řízeným podle otáček (impulzů od zapalování).
09:45:36
05.02.2010
mám za to, že ona "regulace" nebude až tak slavně, moje domněnka totiž je, že když hadičku od podtlaku nacucnu a zadržím, tak motor jede, takže jde spíš o "blokaci" hlavní membrány než samotná regulace, ale možná se pletu, opravte mě kdyžtak prosím.
08:22:25
05.02.2010
forum.ladaklub.com/printv iew.php?t=1620&... na těchto stránkách je modrá lada s lpg upravená pro přeplňování, konkrétně jde o to, vyřešit podtlakovou regulaci lpg od sání na přetlak při přeplňování. Jsou tam asi dvě fotky na kterých to jde trochu vidět. Z toho co chápu já, tak má propojené obě části mezi membránou - a teď - na jedné fotce je tedy ta komora propojená odpředu dozadu - prostě přes membránu... efekt?.. a na druhé je to taky, ale ze samotného propojení jde ještě téčko, ale kam? předpoklad by byl na sání, ale je to ok? jak by to vůbec fungovalo? je mi jasné, že podtlaková komora regulace nemůže při overboostu fungovat
Extreme Tyres