Nemate nekdo reference?
www.ryna.cz/cs/galvanicke
-pokovovani
Zajc uz nedela medeni...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Chromování kovů......
najlepsie je si to pripravit sam, potom je lepsia cena, ale zasa nie vsetko sa da urobit doma

-> opicak: ono to neni zas tak drahý, já sem nechával na Jawu chromovat spodky předních kluzáků, spodky zadních tlumičů ty byli docela sežraný, a ještě nějaký drobnosti a platil sem 1800... ono hodně záleží jak moc se to bude muset leštit podle toho bude cena, nebo se to nechá udělat tak že se to jen opískuje a nachromuje bez leštění... tady něco málo najdeš www.chromovani-zajic.cz/
Já měl širokej akční rádius - Blatná, Strakonice, Písek, Týn n/Vlt., Soběslav.. teď mám kulový, buď už neexistuje fabrika, nebo alespoň galvanovna a když jo, tak už tam nejsou ti mí známí..
Já vím.....není to v dnešní době jednoduchý ale třeba z těch pár set lidí co sem chodí někdo bude vědět.........uvidíme....
..
My nechávali zinkovat vPlzni ve škodovce. Cenu už si nepamatuju, ale nebylo to nijak dramatický. Spíš je riziko že ti tam nějaké drobné díly někam zabordelí
-> Luky.: tak takový to vnitřní kování, co je na dveřích a na futrech, aby dveře držely zavřený, to se pochromovat dá - jako alternativa zinkování případně niklování - akorát se to pak neleští, jako chrom dekorační a tím je to i levnější. Ale takový ty galvanovny, kde chromovali pro svou vnitřní potřebu a za mírnou úplatu tam sem tam vyšplouchli nějakou fušku, už skoro zmizely a kdo takovou zná, nechává si to pro sebe
.
Když se tím ta firma živí a řekneš, že je to na veterána, tak tě holt osolí.
Příklad - našopovat vejfuk hliníkem na zakázku stojí 330 kč, příslušná obsluha ti to melouchem sfoukne za kilo.

Když se tím ta firma živí a řekneš, že je to na veterána, tak tě holt osolí.
Příklad - našopovat vejfuk hliníkem na zakázku stojí 330 kč, příslušná obsluha ti to melouchem sfoukne za kilo.
-> opicak: No já to myslel tak, abys nenachromoval něco co nachromované být nemá a pak to nedělalo neplechu
V Praze jsme teď nechali dělat chromy na 1202, z hlavy si teď nevzpomenu jak se to tam jmenuje, nejdýl o víkendu zjistim a dam vědět

V Praze jsme teď nechali dělat chromy na 1202, z hlavy si teď nevzpomenu jak se to tam jmenuje, nejdýl o víkendu zjistim a dam vědět
Tak já nevím...vždyt je tu ulpně fuk co....hlavně kde a za jaký peníze....Tak kdo o čem ví......?
Řekl bych že je řeč o západce, nikoliv o pantech. A fakt nachromovat, nebo nazinkovat? Protože tohle se většinou nechromuje. Na jaký auto to je?
-> opicak:
Mám takovej dojem, že se tomu říká panty...
Zámkem se dveře zamykaj, né držej.
Mám takovej dojem, že se tomu říká panty...

Ne to zrovna nemyslím.......myslím to co ti drží dveře u káry.....zámek....to co říkáš je vloška zámku.......
-> opicak: ale prdlajz chromování jako takový drahý neni, nejdražší je příprava pod ten chrom, musíš vědět sám jak je to podrápaný aby ti z toho taky něco zbylo... jinak zámkem myslíš to kam se strká klíč? přemýšlel si jak tam ten klíč pak dostaneš a jaká bude funkčnost toho zámku?
Jo to já vím.....ale chtělo by to třeba aby to dělal nějakej soukroník....u firmy to bude pálka.....
lmgtfy.com/?q=chromov%...
ale chrom utvoří silnou vrstvu a musí se předtím pořádně připravit podklad, spíš se dělá zinek
ale chrom utvoří silnou vrstvu a musí se předtím pořádně připravit podklad, spíš se dělá zinek
Čau kuci potřeboval bych pochromavat pár zámků na dveře nevíte někdo o nečem středočeský kraj?Moc dík