skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lestenie bloku motora...
-> Billislav: Vzhledem k tomu, že jsem nepatřil k vyvoleným, kteří nebyli postiženi výpadkem webu skoda110r.cz, přináším další info o tryskání olovem až teď. Tady je o tom něco napsáno: www.skoda110r.cz/forum.ph
p?thread=390...
Maxx 30.11.09 19:19:26 napsal: foto 1000MBmoc pekne 

ty kokso dobrá cena za 250 za kg
zruba jak píše saky 25kg - 6250kč
si děláte prdel z lidí

-> m8rinek: O napařování jsem měl představu (paraboly), že kov se vylučuje na předmět opravdu z par a plynů.. A i proto tak na ho.. drží.
Diky pani za rady a tipy,rozmyslam ze to pieskovanie olovenymi gulickami by mohla byt zaujimava moznost,skusim zistit ci to tu na okoli niekto nerobi...Ale aj to morenie hlinika,hmmm,musim si to blizsie nastudovat...Este raz dakujem...
-> Bucin: podle toho co myslíš, pokovení se obvykle provádí
-galvanicky(klasika +,- a lázeň), takže sklo těžko
-žárově(nástřik roztavenýho kovu), taky sklo ne-e
-napařováním(provádí se podobně jako stříkání mokrou barvou, otázka je zda na skle drží plnič?)
-galvanicky(klasika +,- a lázeň), takže sklo těžko
-žárově(nástřik roztavenýho kovu), taky sklo ne-e
-napařováním(provádí se podobně jako stříkání mokrou barvou, otázka je zda na skle drží plnič?)
myslíte že by zvládli pokokovit i sklo ??
-> Pavel P..: Spíš 2,20 s příplatkem za znečištění.. Ale alternativa to určitě je.. Asi rozešlu po kraji nohy od větráků nebo tak něco a pak se rozhodnu dle výsledného dojmu..
Na hliníkové díly se používá "pískování" olověnými kuličkami. Dělají to myslim někde u Mladé Boleslavi, cenu ani kontakt nevím, ale v případě zájmu jsem snad schopný to zjistit
-> Jozka: mrkni sem... www.aa.cz/galvanika/index
4.htm
Moření hliníku: moření s následným zesvětlením, povrch se jím vyčistí a hliník po této úpravě nemaže.
to by taky mohlo bejt dobrý místo nějakýho drahýho leštění... a cena 2kč za jeden dm2 je, řekl bych, slušná.
Moření hliníku: moření s následným zesvětlením, povrch se jím vyčistí a hliník po této úpravě nemaže.
to by taky mohlo bejt dobrý místo nějakýho drahýho leštění... a cena 2kč za jeden dm2 je, řekl bych, slušná.

-> Saky: Super, včera jsem si tak říkal, jaký ty hmotnostě vlastně jsou.. Já bych se s litinovou hlavou vešel do 4 tisíc. Tedy ne že by to bylo úplně zadarmo, ale vypadá to moc pěkně a jestli to pak i odolává, jak píšou..
-> Saky: no tiez som sa dival na tu cenu, ked je taka vyhodna... a celkom sa mi oci prevracali
-> Maxx: takže když vezmu 250kč/kg blok má asi 12kg plus ty drobnosti dejme tomu 3kg hlava asi 10 takze 25kg na motor takze jako za to dáš cca 6000?
-> Billislav: koukni se jak piše m8rinek www.chemickelesteni.cz mam s nimi velice dobrou zkusenost sou tam i fotky kdyz dali sani na skodovku a mnoho dalsiho...a nejsou nijak moc drahe ceny jsou v normě...

-> Jarda/felda:
Asi tak...
Vypalovací barvou na motory. Můžete se přesvědčit na mojem...
Asi tak...

Vypalovací barvou na motory. Můžete se přesvědčit na mojem...

natřít to stříbřenkou

Ktora by bola najlacnejsia metoda,ktora bude zrejme najmenej dokonala,ake su tam priblizne naklady? A ktora najdrahsia?
chemickelesteni.cz
je niekolko metod, otazne je kolko si ochotny zaplatit....
Zdravim vas...Jedna taka otazka,ak by mi vedel niekto povedat,akym sposobom sa lestia bloky motora na showcar auta...Robi sa to chemicky,galvanizaciou,al
ebo nejakym jemnym pieskovanim? Dik