jaké lepidlo

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 12.09.2009 do 10.10.2009, založil/a Zdenek Neubert
řadit dle data
14:02:25
10.10.2009
Zdenek Neubert
Díky za příspěvky.Přidám také trochu zkušeností.K fixaci jsem používal lakýrnickou pásku .Lepidlo PUR Henkel zakoupeno Autofam cca 260 kč.Mimochodem velmi kvalitní.Jak popisoval kolega je třeba rychle umýt,jinak ho z rukou nesundáte.Doporučuji mít při ruce čísté hadry a technicý benzín.

Adaptéry jsem lepil rovnou z namontovanými zrcátky,jinak nelze.De fakto sám o sobě na skle drží,ale přesto zafixováno ve svislé poloze lakýrnickou páskou a teleskopickými tyčemi o stěny garáže.Vše samozřejmě s citem.Fixaci jsem nechal do druhého dne,pevně drží vše bez problému.
19:10:37
14.09.2009
Zdenek Neubert
Si děláš srandu?
08:45:19
14.09.2009
Jirik grilovaný - zrušená registrace
Co toto ? 3
zvětšit jaké lepidlo - obrázek od Jirik grilovaný - zrušená registrace vložen 14.09.2009 08:45:19
19:50:31
13.09.2009
Zdenek Neubert
To je docela skvělej popis.Problém je v tom,že jsem měl nedávno vysklenou celou budku kvuli instalaci folií,Zrcátka jsem řešil po tom,protože ty stávající jsem na poslední chvíli vzdal.Adaptéry jsou nové na zrcátka matting.Otázka vysklít trojuhelník nebo ne.Dík.
15:37:33
13.09.2009
LiMaK - 742 forever
jo a jeste sorry, odmasti to když už tak už obyčejnym techničákem....ser na nejake silene odmastovadlo.... já kolikrat lepil jen na umytou kastli...

to lepidlo je kentus jak prase, po vytvrdnutí ho lze odtranit pouze mechanicky...než vytvrdne to musis ocistit, nejlepe se cisti C6000 neboli aceton.

ale jak pisu, jak zatuhne, tak jsi v prdeli, dostanes ho dolu jedine šmirkem,nožem atp... (davej bacha hlavne na ruce, při lepení, pokud lepis delsi dobu, jak ti zaschne na rukach, tak pak chodíš jak vandrák...bo to nejde dolu, snad trochu jen pemzovým kvádříkem....proste odřít...)
15:34:05
13.09.2009
LiMaK - 742 forever
-> Zdenek Neubert: mno, tak vzhledem k tomu, že se s tímhle lepidlem lepí akvária ( i kolem 1000 litrů,což už je trochu mazec tlak) a lepí se s tím i autoskla do karoserií, což je přechod sklo/plech.....tak bych se s tím nebál nalepit i ten adapter na sklo.

první problem ale zustava, jak vypada ta styčná plocha adaptéru...pokud je co nejhladší a sedne na sklo jak prisavka, tak bych si poznačil,třeba lihovym fixem polohu adapteru na skle v aute, pak bych trojuhelnik demontoval, polozil nekde na polici, natitlal PUR jak na sklo, tak na nastavec, položil podle toho obkreslení liháčem na sklo a nejak zatížil....tak po 3 hodinach bych sklo i s nalepenym adapterem nasklil do auta...

ale samozrejme nevim, jak ten tvuj adapter v praxi vypadá, soudím podle toho co už jsem mel možnost vidět...
12:42:35
13.09.2009
Zdenek Neubert
Jj to by šlo,myslím,že je to jasný.A z adaptéry plast/sklo máš zkušenost?.Tam mi není jasná ta fixace.
10:21:15
13.09.2009
LiMaK - 742 forever
-> Zdenek Neubert: tybrďo, když to vytlačíš z té kartuše, tak housenka toho hustého lepidla má průmer dejme tomu centimetr...

rozňahněj to prstem po tom laminatu,naval tqam toho pořádně,

přilož to ke kastli a zafixuj.

styčnou plochu pak mas oooobrovskou.

A tu spodní hranu jsem nemyslel nelepit vubec, spíš v ní udělalej jen pauzičku s lepidlem, tak 3cm té hrany bez lepidla....
08:48:20
13.09.2009
Zdenek Neubert
Jj díky,ale jestli tomu dobře rozumím tak třeba TERESON a k tomu odmaštovač MASTER.Myslím,že to prodává AUTOFAM.Ale u těch laminátových výlisku mám styčnou plochu jenom v síle laminátu.To zn.oblepit,mimo spodku, a to bude držet?Nebo nějakým zpusobem dolepit patky,nebo vyplnit rohy teresonem a pak nalepit.A ještě k tomu odmaštovači bud profi nebo stačí technický benzín?Dále by mne zajímala praxe lepení adaptéru zp.zrcátek na sklo.Na co si dávat pozor a podobně.Díky.
20:00:25
12.09.2009
LiMaK - 742 forever
PUR lepidlo v kartuši na vytlačovací pistoli...

lepí se s tím akvária, lepená autoskla, spoilery na autě....

katruš (500ml) stojí cca 150kč. oblepis tím pulku auta.

pokud tím lepidlem prilepis treba křídlo na felicii, nahoru nad okno 5. dveří, tak ho už nesundáš bez poškození - vlastní zkušenost s kamošovo favoritem....

a jinak , ty laminatové kryty C sloupků, mi tím už drží 5 let....jen jak je dole budes lepit, nelep ten spoj po cele delce....aby ti mohla odtekat pripadná voda zpod toho laminataku....at tam nemas akvarko.
upraveno 2x, naposled 12.09.2009 20:02:17
19:37:12
12.09.2009
myschaak AZNP K.Hora
lepidlo na okna udrží hodně,je to ale dražší sranda 500-1000kč
14:52:30
12.09.2009
Zdenek Neubert
Zdravím.Poradí mi někdo,jaké lepidlo použít na adaptéry zpětných zrcátekmatting upevnujících na trouhelník skla dveří.Podobný problém mám s připevněním laminátových výlisku na C sloupky.Jedná se o vuz SKODA M.Díky za příspěvky.
Extreme Tyres