skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
TURBO DO SKODOVIEK 105-136
-> Josifek: promiň ale nechtěl si napsat 1000 eur?

-> Josifek: takze ako keby tam nebolo....
-> pistaa: to znamena aspon 90hp...
-> Josifek: pojde to...... co to je v cislach? 0/100km/h kolko 4 alebo 12 sekund?
-> pistaa: Josifek je šikula,to akorát ty utrácíš za nesmysly.za tvoji investici on postaví raketoplán.
-> pistaa: tak sorry ale nie kazdy ma moznosti priestorove ale aj financne... okrem auta musim riesit aj nove byvanie, robotu a milion dalsich veci... ako som povedal, turbo motor postavim do 100 euro se vsim vsudy a aj to pojde...
-> Tuner#2: mam zrusene nectene le dakujem
-> pistaa 06.01.12 16:15:24: Nečteš nečtené? skoda-virt.cz/cz/.../1564
13-ivanovo-rapid-z-malty
-> Tuner#2: daj link som choey nech mam co citat aspon dik
-> pistaa 06.01.12 13:57:27: To je marný viz. debata o 6q se špérou v Rapidu z Malty

-> Josifek: cakam s xim vijdes stale o dacom motas a nic nevidno, plne usta kritiky a hovno z toho...... ved si mal mat VW ci zasa zmena? keby bolo vsetko lacne ako pises nie je motorsport drahe hobby nie. Alebo su vsetci sproosty ? a ty to aj vies za malo penazi ale nemas cas? skus mi to konkretnejsie objasnit
-> Josifek: lebo dobre turbo má svoju hodnotu...
-> squalo: z coho si to dovolis usudit ?
-> Josifek: tak za tu cenu si kupil akurat len niečo čo sa na turbo už len podoba...
-> Josifek: 5 tis bez prace no turb ti dam kolko chces ale aby to aj.slo..... to zecto nastartujes vrci a sici nic nie je.
-> pistaa: nie, konkretne tvoje auto je ako jedno z mala tuna ktore "ide", ale taktiez by ma zaujimalo kolko ta vysla stavba toho motoru, ak to nieje tajomstvo...
Mam namysli K series alebo B series honda motory, klasika s VTEC (nie tie eco bludy) pojde za rovnake peniaze lepsie nez hociktora skodovacka atmosfera...
-> squalo: nie turbo som nezohnal za 200, ale za desatinu z toho :D
Mam namysli K series alebo B series honda motory, klasika s VTEC (nie tie eco bludy) pojde za rovnake peniaze lepsie nez hociktora skodovacka atmosfera...
-> squalo: nie turbo som nezohnal za 200, ale za desatinu z toho :D
-> Josifek: ako aky motor nejde ten moj? aka honda s kolko preinvestovanimi penoazmi? prosim bud konkretny
-> Marcius: jop treba CA18DET nebo z novejsiho SR20DET
-> Sejki: S13 1,8 turbo ?
jinak jestli chce turbomotor tak by se hodil treba z 200sx kterej se u nas da sehnat
za 5000 jsem také kupoval

-> Marcius: uz sem ho prodal za tu cenu :)
Nez dat neskutecny penize do atmosfery, ktera stejne zazracne nejede, tak se vejdu klidne to tech 5 tisic a pojede to lip udelana atmo 1,4. A hlavne, kdyz na motoru neco odejde, tak je to oprava radove za 1000 co stojí jinej motor.
A pokud tu cenu myslite na nake vyssi urovni, tak ano to je jinde...
A pokud tu cenu myslite na nake vyssi urovni, tak ano to je jinde...
-> Josifek: tak ked chceš stavať turbo motor tak musiš s tým ratať že to dake tisice vínde, za 200 nezoženieš ani turbo, ked ti je luto tolko do toho davať tak si kup ine auto...
-> squalo: myslis ? ja som skor ten co nekupi kazdu kktinu ked sa to nevyplati... nechapem ludi co natrepu tazke tisice do skodovackeho motora a ajtak to nepojde tak ako keby som kupil nejaky hondacky K series motor...
-> Josifek: ty mas inak skreslenu predstavu o svete asi 

-> Josifek: njn... to je ta daň za P&P systém...
-> Josifek: tak to potom ale nemuzes takovy motor stavet, protoze to neni o 5000, ale daleko vic
:D:D:D presne ako som hovoril... 200euro ma cele auto nestalo, to uz radsej rovno kupim cely turbo motor za tie peniaze...
-> Josifek: nebo zkus clena sejki - ten nedavno daval do inzerce tenhle karburator z R5 GTT --- za 5000,- . treba se s nim dohodnes na lepsi cene 

-> Dušan: -> havlik: ukazte mi kde ho kupim za rozumnu cenu, pre mna je to len lepsie... ale zeby som ho zhanal polroka a nakoniec zan vysolil 200euri to nie dakujem...
-> havlik:

-> havlik: přesně tak
a propálí míň pístů

-> Dušan: to by bylo moc jednoduchy fungovalo by to hned na poprvý a je to jen o pár kaček dražší a neutratíš nic za laborování a upravu toho karbecu
-> Josifek: proc nekoupis rovnou ten solex ?
-> vhml: tak vdaka, asi radsej pojdem do lekru a upravim ten...
-> Josifek: na 99% ne, alespon na prvni pohled je to klasicky Polmo z Fiatu 125P, dokonce jeste starsi konstrukce bez podtlaku na druhou klapku, tudiz tusim alternativa k Webru DCD, s podlaktem je to pak DCHD. Snad moc nelzu :-) Samozrejme mozna pujde upravit
-> darklord: to bohuzial nemam ako zistit... ani sam majitel mi nevie povedat co je to presne zac...
-> Josifek: pokial ma odvetranie plavakovej komory do priestoru difuzorov a priverovy sytic tak by som nevidel problem.
Poznate niekto tento karbec ? je mozne ho pouzit na turbo aplikacii ? skoda-virt.cz/cz/.../1548
34-predam-polmo?gotopost=2
...
-> Gemini:
paráda

-> pistaa: ze dik :D
-> Gemini: vzdy ked sa na to pozeram si poviem ze : "DEBIL ".. ani sam neviem preco..
-> MOLSO: Tam ty ruce na volantě tou rychlostí ani nejsou vidět 

-> Gemini: ale si kontroval na tej prvej šikane

Tak na videu vidno predsa len o niečo viac ako v textoch. Chcel som len pre predstavu vidieť čo robi turbo v škode. -> Gemini: bohužiaľ ten odkaz mi nefunguje. Kedže moja škodovka sa onedlho stane víkendovým autom tak pozeram čo sa dá robiť z motorom a turbo ma tiež niečo do seba - tím nehovorím že idem dávať turbo .......
Ďakujem za videa, ak máte ešte niekto môžte dať link.
Ďakujem za videa, ak máte ešte niekto môžte dať link.