skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Práce s laminátem
prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 26.04.2009 do 15.07.2009, založil/a Dave - ten pátý
-> Jirik grilovaný: to je od slova Terminátor ???
-> Gemini: : tak tak :-P
-> Borin - Král tuzerů 14.06.09 09:56:33: Taky nevím o co se jedná, znám pouze termín LAMINÁTOROVÁNÍ 

-> FEL-marTIN: S montážní pěnou to je hovadina maximální...s broušením se bude srát dobu a výsledek bude stát za prd...je spousta lepších a jednodušších řešení...
-> Dave - ten pátý: Laminátování nevím co je....pokud myslíš laminování tak mi napiš někdy večer na ICQ a já ti poradím
-> Dave - ten pátý: Laminátování nevím co je....pokud myslíš laminování tak mi napiš někdy večer na ICQ a já ti poradím

Zkus ten budík zajistit proti pohybu pak tam foukni montážní pěnu, po nabobtnání a uschnutí ji ořež, ale ještě před zajištěním budíku ho omotej potravinářskou folií, pak snado vytáhneš, po ořezání na to natři pryskyřici, překrej skelným plátne a znova zatři, zbytek po uschnu tí odbrus
-> Gemini: Tu už jsem měl v jinym autě, ale tu jsem ukradnul šéfovi v práci a kupovat se mi nechce...

-> Gemini: stačí jakákoliv deska seženu mu carbonovou folii a má to :-)
karbonovu dosku 

-> Kaprof-echt Gottwald: Woe...
-> Kapřík faster: Hmmm, to taky neni špatný nápad...

-> Kapřík faster: Hmmm, to taky neni špatný nápad...
-> Dave - ten pátý: žadnej budik nedavat

-> Dave - ten pátý: nerezovej plech a do toho budík

-> Dave - ten pátý: Přesně jak píše -> OndraKrupi-TenČtvrtý: ,bude to tak lepší..

-> Dave - ten pátý: co kdybys tam dal plech nebo plastovou desku a tu přetáhl kitem?