skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ladak na diesela
prohledat
107 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 31.01.2009 do 19.02.2009, založil/a Tichoš Pick-ouš
-> Dave - ten pátý: to by mě taky zajímalo jak s tím jezdit:D Jezdím ráno 35km a odpo to samý z5 a pod 5.5 se v zimě nedostanu:) asi to bude už horším motorem a těžkou nohou:D
-> MerHanz: to víš, motor v super stavu a naučil jsem se s tím jezdit...

-> Dave: jak to děláš?? takovou spotřebu mám jen v léťe když jedu pomalua daleko, jinak kolem 5,5 a přez zimu 6 ale to zese jezdim jen couráky
-> havlik: jj vim jak to jede ve 405 kombi a co by to teprve dělalo s 205, jedna taková na papírech mi utekla, to by jelo 150 porát kopec nekopec
-> havlik: Proti JTD nic nemám, ale proti alfě jo:-)
-> Dave: Ne motor si nechám a zbytek pordám:D
Jinak mě už ta 1.9D nějak přestává vyhovovat:D
-> Dave: Ne motor si nechám a zbytek pordám:D
Jinak mě už ta 1.9D nějak přestává vyhovovat:D
-> havlik: ale já nemá tubro...
Ale za to spotřebu 4,5...

-> Dave: dyt jo já mam 1.9TD v 406 a taky to stačí
-> havlik: Já mám 1.9D a stačí mi to taky 

-> Dave: to jako jo 2.2HDi je super:) ale tak mě to stačí
-> havlik: Ale HDi je HDi...

ale pižo s 1.9TD taky jede dobře:) nejni to sprinter ale na přepravování z místa na místo super
-> havlik: Tak tak...

-> Bagrr- máma mele Emu: jako JTD sou dobrý motory

-> Bagrr- máma mele Emu: A kastli si necháš a motor dáš mě 

-> Dave: tak kdybych chtěl kecálka, tak si pořídím Citroše XM v plný palbě 2.1TD

inack ked uz cmudime tak kamarat ma volvo v ktorom ma oktaviu dnuka poladenu vsetliak s velkym turbom a inymi vecami...a vyfuk ma rieseny len rovnou 60kou rurou
a kupodivu je to tiche...ked prejde na ceste vydava to zvuk akoby vzlietalo leitadlo...sused ma video v mobile.....skusim to sem neikedy dostat

-> charon:
tykraavo

-> Bagrr- máma mele Emu: To mě by se líbila...
ale říkal, jak ho to hlídá, pořád mu tam pípá - za to, že má místo parkovaček ledky, že je venku zima a tak...

-> Dave: Nevím ty alfy mi moc pod vousy nejdou:D Zlatá pegina.. když už něco lepčího tak 406tá nebo 605tá:-)
-> Bagrr- máma mele Emu: Tak to nevim. Jo a dneska u mě byl kamarád od kterýho mám 405 a zase mě trošku nasral...
Koupil si Alfu 156 - facelift 1.9 JTD a málem jsem se udělal...
Mazec - 150 koní v základu + 6-ti qvalt, asi 12 airbagů a vše v el. Hodil to na podvozek Novitec a svezl mě...

-> Dave: Mno elektriku mám podle Dčka... Kdyby bylo TDčko tak prej tam snad je i nějakej ten kablík navíc:D Uvidíme, kterej motor se podaří sehnat... Jinak nevíš o někom kdo by chtěl motor 1.8D a nějaký pykačoviny z elektriky na 1.8 benzín?
-> havlik: sice opožděně ale přece.Chtěl jsem vědět jestli by to něco udělalo se zvukem kdybych dal komplet tlumič jinej.a nebo hold dám nějakou pěknou koncovku
-> Bagrr- máma mele Emu: Tááák a teď nakul to TD-čko...

-> Dave: Zupa díky:) Něco málo incpirace se dycky hodí:-)
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: presne tak..golf kolem 5a pul litru...forman mel silene levnej provoz ale zas to na ten plyn chcipalo za studena a malo to jelo...no a benzin..to ej benzin no

-> Dave: zajímavě řešený...jinak u mě taky..po ránu trošku čmoudik a pak už nic...
Neni spatnej zvuk na tom kadetu!!!!!

-> Dave: jinak schémata elektro mám v engličtině a návod mám v češtině když to ještě šlo oblafnout na pižot klubu ez registrace:D
-> Dave: ICQ? 220002894
-> Bagrr- máma mele Emu: Jééé, kde jsi to stáhnul? Poslal bys mi něco z toho?
-> Dave: Mno stáhnul sem si schémátka a pomalu se v nich začínám orientovat:D teď jde o to pak se vyznat v rálu kerej kabel štípnout a kterej ne:D Jinak jestli klapne ta 2.1TD tak se asi začnu živit taháním podvalu:D
-> Bagrr- máma mele Emu: Jééé, to je dálka...
No s tou elektrárnou ti moc nezávidim.

-> Dave: Třeboň:-) Viz ID... Výměna proběhne ž budu mít prostříhanou elektriku z benzínu na ropáka a motor bude připravenj mimo auto:D
-> Bagrr- máma mele Emu: Kdy budeš dělat výměnu a odkud jsi? Že bych přijel na kávu a podívat se na výměnu...

-> Dave: Jinak zatím mám k dispozici akorát 1.9D která ale musí furt jezdit tak nevím jak to udělám:D
-> Dave: Nevím:D mám zkušenost prozatím jen s 1.9D a pak nějakou kravskou 2.5TD v nissanu:D
-> Bagrr- máma mele Emu: A jaký rozdíl je mezi 1.8 TD a 1.9 D - hlavně mi neříkej v plnění.
Myslim na silnici.

-> Dave: ne a ne a ne:D To by se musel ozvat jeden pán kterej má XMko právě s tou 2.1 as tím že jako si to teda můžem odtáhnout a jaká je cena:D
-> Bagrr- máma mele Emu: Tak šup, šup - vyzkoušej a zatím mi nech tu 1.8 TD...

-> Dave: 605, XM co si pamatuju...
-> Dave: a co sem koukal na fotky, tak držák motoru je obdobnej, a špajzka má taky stejný uchycení:D a rozměrově by se to tam mělo nechat dát:-) Teď jde o to jak poloosy:D Ale 96kW by už byl docela mazec:-)
-> Bagrr- máma mele Emu: Ta se dávala do čeho? 605?

-> Dave: Jinak jeden známej mi nasadil do hlavy brouka s tím že by se měla nechat dát do 405tý 2.1TD:D To už by bylo o něčem jiným s 96kW:D
-> Dave: Mno to co mám teď na stavbu má vepředu chlaďáky, takže mi chybí už jen ripérnout si tu zadní kotoučofku co se mi válí tady v regálu:D Mno a to TDčko mě taky láká, ale to bych musel fkt natrefit na kouesk kterej je v sakra dobrým stavu, protože to auto najede ročně 50tkm:D
-> Bagrr- máma mele Emu: Já bych chtěl do toho svýho usadit 1.8 TD...
A posadit to na podvozek Mi-16. Teda péra a tlumiče tam jsou, ale chtěl bych komplet těhlice, ramena a brzdy (kromě ABS).