skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
škoda 120 kombi
chudak kyvka
-> DAUCY: Dyk jsem psal,že je to virt,Někde to lítá po netu.
-> DAUCY: vždyť píšou, že je to Bombastic
-> Z.Korky: to je len fotomont nie?? to auto je aj tu ale nie kombi: www.cz-tuning.com/auta/..
./bombastic.html
Ano,je to Autosport tuning,ale nevím jak to s tímto projektem dopadlo,protože v takovým stavu jako je na fotografiích tímto články v časopise skončily a už je to možná půl roku.Auto jsem viděl na vlastní oči asi v tom stavu jak je na foto.Bylo před lakem a asi za týden když jsem tam přijel tak už na dílně nebylo,prý bylo v lakovně a tím byl konec,co se stalo nevím.
-> Matsoft: www.x1.cz/index.php?optio
n=com...
-> Z.Korky: nebylo by vic foto? vypada to zajimave....
-> Nwkt: muselo to ale dát dost práce,vypadá to fakt pěkně.Další takovej projekt Fa.X1 Top chop combi coupe
-> Z.Korky: Jj, už to mam potvrzený že zo je on 

-> Nwkt: Mám dojem,že tu to auto je,ale majitele neznám.
-> Z.Korky: To je Bombastic ne?
abych se přiznal tak se mi to teda moc nelíbí, prostě obyč. škoďárna vypadá líp! Je to věc názoru.
Syny 16.01.09 01:49:56 napsal:
→ Z.Korky: Hej tak tohle je masakr
Mit tam vzadu
naky decentni okynko na misto toho veeelikyho C-sloupku, tak to bude bobma…
Nevim jestli to neni fotomontaz, ale pokud ne, tak to je peckove udelany :) Jen
ty narazniky mi tma vubec nesedej…
niečo ako má felda combi?
→ Z.Korky: Hej tak tohle je masakr

naky decentni okynko na misto toho veeelikyho C-sloupku, tak to bude bobma…
Nevim jestli to neni fotomontaz, ale pokud ne, tak to je peckove udelany :) Jen
ty narazniky mi tma vubec nesedej…
niečo ako má felda combi?
-> pitrs-84@: akurát že sa nikto nepýtal že čo a ako...
teorie je jasna,kazdy kdo eeco poradneho udelal to udelal a pak s tim vysel ven a vsichni cumeli,a pokud nekdo neco takoveho chce a pta se jak to ma udelat tak je temer jasne ze tento napad zustane jen na papire,protoze pokud by si clovek byl jisty sam sebou ze to zvladne,nemusi se nikoho ptat na toto ci tamtoto
-> pitrs-84@: Souhlasím s tebou...
-> Čokin:

-> Čokin: jestli myslíš ten samej co já, tak to věř, že to bude jezdit... Jinak jen dodám že z karoserie sedan by měl bejt tudor:-)
-> Kapřík faster: Myslím že o jednom taky vím 4x4 a ze sedana zkráceno na 2x dveře.Jestli to někdy pojede začnu věřit v boha!
tohle nikdy nespatri svetlo sveta,muj nazor
všechno jde kaipan je také převlečenej favorit
-> peterke: takze sanca je záporá ? mínusová ? 

-> DAUCY: tak to závidím..kdyby to takhle jednoduše šlo i u nás

-> Kapřík faster: rieši sa to tak že sa da žiadosť na pilicii a keď to odsuhlasia tak sa auto porobi a potom ide na stk kde zmeraju či ma take brzdy ako malo emisie atď... a ked to prejde stk tak sa to zapíše
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): to jo, ale jestli můžou projít až tak velké zásahy do konstrukce auta..Nějaké zapsání pneu, možná jiného motoru jo, ale tohle, to už fakt nevím.. ale jestli ano tak je Slovensko země zaslíbená

-> Kapřík faster: Ale myslim, ze sanca dat to na papiere je... Slovensko je co sa tyka korupcie a vybavovani po znamosti niejde medzi CR a Bulharskom, takze by som to nevidel nerealne.... A ak sa mu podari vyrobit na DI papiere, kde to bude mat vsetko napisane, tak na STK mozu len drzat hubu a krok
-> DAUCY: nic ve zlým, ale tohle ti nikdo nezapíše a oficiálně to není možné řešit jako přestavbu. To co píšeš je konstrukční změna celého auta. Popis přestavby je pevně dán ve vyjádření Škoda Auto. I když máš strýčka kdovíjak vysoko, přestavbu stejně dělají na STK..bez šance. Nechci ti kazit iluze. A realizace, vymýšlení náprav atd... Zní to hezky, ale už jsem to tu psal dalšímu šílenci kterého zas napadlo 4x4. Pokud to postavíš, budeš mít můj obdiv. Ale věř mi, že až se do toho začneš vrtat, vyvstane tolik problémů, že to za rok zabalíš
Realita je krůtá... ale třeba se mýlím a budeš s tím vyhrávat srazy

-> DAUCY: chceš to otevírat i s lucernama?Zkus poměřit zadní boční okno z felicie combi.Ale dotěsnění toho zadku bude makačka.Já bych to udělal okno nahoru a čelo dolu.Ne spolu.
-> DAUCY: kdyby bylo mensi a melo rohy s radiusem, tak to bude pekny :)
-> Z.Korky: no presne takto by to mohlo byť plus ešte tie bočne okienka
-> DAUCY: Že by novej nástupe prosnulého Hajaji?
Pokud to dotáhneš do konce máš můj obdiv
Pokud to dotáhneš do konce máš můj obdiv

-> DAUCY: osobne sa mi ten kombik nepaci aleZ.Korky 15.01.09 23:14:55 napsal: tento 120praktik celkom zaujimave. Staci to dat do ciernej nalepit kriziky a jazdime

-> LiMaK: ee, ja moc auta neznam :( Kazdopadne je to hodne pekny podle me :)
-> Syny: foto mont :-)
ty tu skodovku neznas jako sedan? celkem dost znama, nejen diky kombinaci narazniku :-)
ty tu skodovku neznas jako sedan? celkem dost znama, nejen diky kombinaci narazniku :-)
-> Z.Korky: Hej tak tohle je masakr
Mit tam vzadu naky decentni okynko na misto toho veeelikyho C-sloupku, tak to bude bobma... Nevim jestli to neni fotomontaz, ale pokud ne, tak to je peckove udelany :) Jen ty narazniky mi tma vubec nesedej...

-> DAUCY: ked sa ti to podari, tak si potom dam Maxika na znacky a to bude potom rachot
Pokud to hodíš na papíry,bude to pecka,ale já bych se radši přimlouval na 120 praktik
-> Eidy: hh na slovensku ti asi nikto nezapíše nič do techničáku.. a budem rád keď mi vybaví toto a dám mu pokoj
-> DAUCY: a nechtěl by mi ten člověk zapsat pár věcí to techničáku? 

-> Kuladmin: nie nebehal.. dal som to kamošovy vybavovať kt. má otca okresného riaditeľa dopravného inšpektorátu a zatiaľ to vyzerá nádejne... a viem že stavba vyjde draho preto to chcem ako prestavbu čo vyjde na par tisíc
prestavba ani nahodou...leda že by na slovakach meli tak benevolentni legislativu.
pokud chces dat do auta jinej motor,nebo ho dat dokonce na jinej konec auta, jedna se vzdy a pouze o individualni STAVBU
pokud chces dat do auta jinej motor,nebo ho dat dokonce na jinej konec auta, jedna se vzdy a pouze o individualni STAVBU
-> DAUCY: Vymysleny to mas pekne ale zeptam se jeste jsi nikde po uradech nebehal s timhle ze ne? Pochopis az zacnes.
Dle meho: Zapomen todle ti nikdo legalne neudela. Leda jako stavbu a to vyjde na sakra hodne desitek az stovek tisic. A ani to neni jiste.
Dle meho: Zapomen todle ti nikdo legalne neudela. Leda jako stavbu a to vyjde na sakra hodne desitek az stovek tisic. A ani to neni jiste.
-> DAUCY: mno jestli ti cestou přestavby povolí jinej motor jinak umístěnej s jinýma nápravama a brzdama tak jsou to mega magoři a ještě jako bonbonek přestavbui na kombi.... Tohle by měli brát jako stavbu...
-> DAUCY: držím palce to je hodně odvážný tah
-> Bagrr- máma mele Emu: riešim to cestov prestavby nie ako výroba auta.. takže mi ostane staré vin číslo a emisne limity to musí mať také ako orginál auto a bude tam pravdepodomne motor aj s napravou z mazdy tak nemyslím že presiahne limity škodovky..
-> DAUCY: Jo tak jestli tohle chceš legálně tak je to kusová samostatná výroba vozidla a to je marast... Přeji hodně štěstí a pevný nervy u úředního šimla... Jinak budeš muset emisně plnit současný normy tzn Euro5 nebo kolikátka už vlastně je, a to samý hledně bezpečnosti... No prostě přeji hodně štěstí...
-> Bagrr- máma mele Emu: jj bude toho dosť... vymyslené mám všetko len momentálne ma brzdí to že sa vybavujú papiere aby to bolo legálne.. chcem stým normálne jazdiť nie len na ozdobu..
-> DAUCY: Nápad suprovej, ale realizace bude hodně krutá... Přemístění motoru, vymyslení jinejch áprv, jaký použít zadní vrata atd atd... je toho moc co se musí vymyslet....