Už taky vím, kde jsem to viděl..: skoda-virt.cz/cz/.../4549
-1975-svet-motoru
Možná to tam bude čitelnější, ale nezkoušel jsem. -> pistaa: Když se dá "uložit jako..", tak se to snad dá přečíst. Někam bych to zavěsil ve větším, ale jednak nemám moc čas, druhak zas až takovej kámoš s kompama a netem nejsem..
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Přestavba Škody 100
-> Jozka: pekny clanok.. skodsa ze to neviem precitat, ale foto su pekne.
A díky tomu teď vím, kde vzal kámoš do tátovy stovky plnoprůtokový oil čistič Purolator a pár dalších komponent..
-> Savec: Jsem myslel tohohle krasavce už s klikama dovnitř, v čísle SM z roku 1975.. Šest stran docela zajímavého čtení.
-> petr s: To sice nebylo to, co jsem myslel já, ale hodně dobrej zdroj..
-> petr s: To je aspon počteníčko 

-> Savec: mototechna.wz.cz/osobni.h
tm
-> Savec: Na podzim jsem měl to číslo v ruce, ale už jsem to všechno uklidil.. Kdy končily 110L Rallye a začly 120S? Bude to časopis z toho roku nebo následujícího..
Kdyby sis Náhodou vzpoměl kde si to viděl,, tak se prosím ozvi... Díky

-> Pípa: Jinak v dobovým Světě Motorů byl několikastránkovej docela důkladnej popis Š120S i s testováním zrychlení, spotřeby apod. Mám dojem, že jsem ho někde i viděl naskenovanej..
-> petr s: To jsem měl, ale jak se ty zadotlačný škodovky stávají stále víc raritní a tím nápadný, už jsem neměl tu odvahu to takhle provozovat.. Lidi jsou pěkný všímalkové, obvzlášť důchodci a malý děti..
-> Pípa: Udělat ze stovky stopětku je určitě snažší...
-> Pípa: Udělat ze stovky stopětku je určitě snažší...
petr s 07.01.09 21:00:10 napsal: → kaprof: Není lepší mět celé jiné auto?
Je a není nad to

Je a není nad to

Tak jasné, tato varianta je tady taky. Jíná Kára na technickou jiná na cestu
Ale Chtěl sem se ještě zeptat čím se vyznačuje Škoda 100 a 120S..? Co je všechno jinak a co to vlastně chce aby to byla ta 120 S..?

Ale Chtěl sem se ještě zeptat čím se vyznačuje Škoda 100 a 120S..? Co je všechno jinak a co to vlastně chce aby to byla ta 120 S..?

-> petr s: NACO JEDEN DEN PRÁCE
JÁ SI RÁD HRAJU

-> kaprof: Není lepší mět celé jiné auto?
z vypsanych úprav asi nic
ja to na stk dycky měnim(motor vyfuk dveře atd
)

Tak jasně že bych s tím nešel na Technickou,ale co na to Policajti..?
Něco snad jo.... nebo ne..?
Legálně nemůžeš nic
Zdravím Pánové
Potřeboval bych pár rad, Chystám se, se svým Škodovým Bráchou překopat jednu z našich Stovček.
Potřebuju poradit : Co si můžeme dovolit aby to vlastně mohlo zůstat na značkách..? Jak dalece můžeme jít s úpravama aby nás Rohatí nešikanovaly..? Co Příčňáček, Náporové Chlazení, Široké nápravy, Popřípadě silnější agregát..?
Prostě co můžem a co ne.. Díky za cenné rady
Potřeboval bych pár rad, Chystám se, se svým Škodovým Bráchou překopat jednu z našich Stovček.
Potřebuju poradit : Co si můžeme dovolit aby to vlastně mohlo zůstat na značkách..? Jak dalece můžeme jít s úpravama aby nás Rohatí nešikanovaly..? Co Příčňáček, Náporové Chlazení, Široké nápravy, Popřípadě silnější agregát..?
Prostě co můžem a co ne.. Díky za cenné rady