skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zdvojené pedály ve 120 pro autoškolu?
tak pedály už mám slíbené do jednoho známého

Ale 120 jako autoškola 4EVER
musím nějakou sehnat a odkoupit

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): a ten zigulak ide mozno este lepsie jak fabia 1,2 htp 6v

-> Ad@m: Hmmm a vo je divne na taxiku zigulaku??? Tu v Bratislave v pohode jazdi par favoritov a v Novych Zamkoch (Juh SK, masto okolo 50 000 obyv) jazdi asi 10 zigulov ako taxiky....
-> David29: no hochu já jsem v Hrádku nad Nisou (3 km do německého Zittau) jel luxusním taxíkem, a sice žigulem... To jsme jeli na tenis s kolegou do nedalekého kempu, ale kolega si vyvrtnul kotník tak jsem chodil po kempu od kiosku ke kiosku a někdo mi dal číslo na místní taxík, tak jsem zavolal, chlap že tam bude za tu a tu dobu, tak jdem k bráně, že se tam sejdem. No už byl večer, a taxík furt nikde, tak mu volám zas a on že na nás už dávno čeká, a já se ptám co má za auto a on: no žigulááááá !!
To byl asi 70 letý důchodce s invalidní kartičkou na okně, a největší prdel byla, že ho tam znali i všichni, i policajti kteří zrovna v tu chvíli stáli taky u té brány... No tak děda nás odvezl asi 3 km a zaplatili jsme krásnou stovečku... 

Já zase v centru Prahy viděl 120 eMko jako Taxi... bych chtěl vidět ty turisty a jejich výraz.. objednaj ci Taxika a přijede škodovka v ní děda 

-> james.bond: jo to máš pravdu

-> U-Geen: 

-> Rapi1: tezko, nelze ji dohnat
-> Mirek MBG: jezdi tady autoskola se zelenou 120, je myslim z jicina
-> ken-lam: tak když to jde ve Favoritu tak proč by to nešlo taky ve 120? Mimochodem Favorit jako autoškola jezdí taky po Liberci.

-> ken-lam: Jako v tom prvním? :o)
u nás je zase autoškola ještě ve starém favoritu

-> LiMaK: fakt ta 120 je v běžným provozu, třeba to má jako veteránskou autoškolu, ale je to pravda. nebo ta 120 je nadpřirozená

-> disKo743: U nás někde na Novopacku jezdí ještě normálně autoškola se 120 asi u nás ještě jde, nebo já nevim

-> shrekzv: kamarád má autoškolu a já mu chci pomoci. a názorně předvézt žákům ať s váží Fábie či jiných aut se kterými se dnes autoškola jezdí a aby si sami vyzkoušeli čím se tenkrát jezdilo 

-> U-Geen: a možno to čo stretávaš je len atrapa autoškoly :)
-> U-Geen: to by som chcel vydietbolo by mozne spravit neake fotky? vopred dik

-> minno: no nevim, ale autoskolu se S120 potkavam stale, takze se asi hlasi
neslo, dneska jsou silene parametry, co musi vycvikove auto splnovat...NORMY se tomu rika... :-(
tak taka veteranska autoskola neni zla myslienka, zopar pacientov by sa tam prihlasila ale legislativne by to asi neslo:D
minno mas pravdu....ale mali by ba.....lepsie sa na starsom naucit..potom prides do noveho a uzivas si....ked sa naucis na novom..potom v starom nevies jazdit pomaly...
a Mirek MBG ..plynovy pedal normlak az pravostrannej..a brzdovy a spojkovy valec druhy v kufri:D....spojis dokopy...a ides:D...zakladas veteransku autoskolu?
a Mirek MBG ..plynovy pedal normlak az pravostrannej..a brzdovy a spojkovy valec druhy v kufri:D....spojis dokopy...a ides:D...zakladas veteransku autoskolu?
do autoškoly so škodami 120 sa ti dnes aj tak nik neprihlásí

Chtěl bych se zptat, zda někdo nevíte, jakým způsobem měli zdvojený pedály ve 120 v autoškole? Popřípadě kdyby byl někdo ochoten poskytnout fotky, byl bych rád. Díky za odpověďi. Mirek