skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
www.skoda-upravy.cz posledni nabidka
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Jasne, potom sa dohodneme 

-> Saky: JJ, Duri ma pravdu
-> Duri - Prasa rider:
potom mi pls daj vediet, kolko penazi to bude
-> Duri - Prasa rider:
potom mi pls daj vediet, kolko penazi to bude
-> Saky: and All: Myslim si, ze by to bolo moc komplikovane.Najvacsi problem je poslat peniaze do CR, co som uz vyriesil registraciou v PayPay.Malo by to teraz ist za lacny peniaz.Co sa tyka posty, tak ak to z CR do SR stoji povedzme 250Kc a vramci CR 80Kc, tak cesta cez hranice z CR do SR, cas dotycneho + este posta vramci SR vyjde skoro narovnako ako posta priamo z CR.Cize dakujem za ochotu, ale myslim, ze by stym bolo len zbytocne vela dalsich problemov.
-> Saky: Posli mi prosim do sprav, co sme ti dlzny s Alchstuipom za tie pruziny + posta do SR v Kc. Spravim Ti prevod na ucet (posli aj cislo) a ked ti dojdu koruny tak nam to posles.Vdaka
-> Saky: Posli mi prosim do sprav, co sme ti dlzny s Alchstuipom za tie pruziny + posta do SR v Kc. Spravim Ti prevod na ucet (posli aj cislo) a ked ti dojdu koruny tak nam to posles.Vdaka
slovensko kontra baliky z CZ- kamos dost casto obchoduje s madarmi a preberanie balikov ma poriesene tak, ze ma adresu poste restante na madarskej poste, kam mu to vsetko chodi. raz za dva tyzdne sa vyberie do HU a tam vsetko prebere a zaplati. za cenu miestnej posty. celkom dobry system, akurat sa to asi neoplati pre obcasne zasielky.
-> Saky: poslal som ti mail ohladom mojich kotucov na LR
-> Saky: poslal som ti mail ohladom mojich kotucov na LR
-> Ultim: ok az to bude aktualni tak se ozvu.. muzem udelat nejakou dohodu,,
-> Saky: Jako asi tak,k "nim" to je cca 10km,takze kdyz daji na benzin,tak to tady klidne vyzvednu,hodim do auta,zavezu "k nim" a poslu dale na vychod ...
-> Ultim: jde o to jestli jsi ochotny to pro ne delat
Ja treba byvam primo u hranic. Jinak SZ
-> Saky: posli mi prosim do sprav alebo mailu, co sme ti este s Alchstuipom dlzny za pruziny + obyc.posta do SR (250,-Kc??) a cislo uctu.Zajtra skusim spravit ten prevod.Ked peniaze dorazia, posles nam pruziny, OK?
-> Saky: saky tak na me prosim nezapomen kdyby zbyly ty zlute 250ky tak je na 100% beru staci rict jak z prachama a ja ti je odeslu....

-> darabos - www.mscfilakovo.sk: pro me y bylo uplne nejlepsi kdybyste si nasli nejakeho posla kterej by to vozil osobne.. ono veci typu klika pisty je stejne opruz posilat resp cekat co z toho prijde.. neznate nikdo nekoho takoveho? nebo nekdo kdo bydli kousek od hranic a ma treba nekoho znameho v CR rovnez kousek a posilalo by se to jemu.. ale nejlepsi je to osobne..
pre obchodnikov z SK: aj ja mam v kuse problemy s tym, ze dobierka z CR je cca 300KCx1,2 = 360Skk + posta uctuje za prevod do zahranicia cca 250 Skk to jest zaplatime viac ako 600Skk naviac
a prave som pozeral sluzbu na www.paypay.com , tam je registracia zadarmo, a prevod na cesky ucet napriklad 21,7 SKK.
Takze okrem kurzu a postovneho len + 22 korun...
-> Saky: Co Ty na to?
a prave som pozeral sluzbu na www.paypay.com , tam je registracia zadarmo, a prevod na cesky ucet napriklad 21,7 SKK.
Takze okrem kurzu a postovneho len + 22 korun...
-> Saky: Co Ty na to?
dobirka na slovensko stoji podle ceny a vahy cca 250-350kc
CSOB ucet nemam..
CSOB ucet nemam..
-> Saky:
Dohodli sme sa na spolocnej adrese. Moznosti doplatku a dorucenia su uvedene nizsie. Prva najvyhodnejsia pre nas, druha a tretia podla ceny, tvojich moznosti a ochoty.
1. V pripade, ze mas ucet v CSOB (alebo poznas niekoho kto ma a bol by ochotny) spravime priamo vlad na Cesky CSOB ucet zo slovenskej pobocky. Najjednoduchsie a najlacnejsie riesenie.
2. V pripade, ze dobierka na Slovensko bude lacnejsia ako cena "za postu normalneho balika z CR do SR" + "150,-Sk za sek s peniazmi pre teba od nas zo SR", tak dobierkou do SR.
3. V pripade, ze ani moznost 1 ani 2, tak sek(postova poukazka) v dohodnutej sume v Kc a potom nam to posles klasickym balikom do SR.
Alebo vies este o nejakom inom rieseni?
Kolko sme este dlzny za pruziny? Kolko bude stat klasicky balik a kolko dobierka? Vdaka
Dohodli sme sa na spolocnej adrese. Moznosti doplatku a dorucenia su uvedene nizsie. Prva najvyhodnejsia pre nas, druha a tretia podla ceny, tvojich moznosti a ochoty.
1. V pripade, ze mas ucet v CSOB (alebo poznas niekoho kto ma a bol by ochotny) spravime priamo vlad na Cesky CSOB ucet zo slovenskej pobocky. Najjednoduchsie a najlacnejsie riesenie.
2. V pripade, ze dobierka na Slovensko bude lacnejsia ako cena "za postu normalneho balika z CR do SR" + "150,-Sk za sek s peniazmi pre teba od nas zo SR", tak dobierkou do SR.
3. V pripade, ze ani moznost 1 ani 2, tak sek(postova poukazka) v dohodnutej sume v Kc a potom nam to posles klasickym balikom do SR.
Alebo vies este o nejakom inom rieseni?
Kolko sme este dlzny za pruziny? Kolko bude stat klasicky balik a kolko dobierka? Vdaka
-> Saky: Dohodneme sa s Durim a dame vediet.. ale asi sa dohodneme na spolocnej adrese
-> Duri - Prasa rider: -> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): OK tak bez a chcete to poslat kazdej zvlast nebo najednou abyste usetrili na postovnem a dohodnete se mezi sebou? Vam je tedy poslu rovnou z pruzinarny.. opiskovani a nastrik si tedy zajistete sami..
-> Saky: Pokud nějaké pružiny zbydou, tak se hlásím. Klidně pošli účet a zaplatím ti zálohu, pokud to jsou teda 250mm.
-> Saky: Ja takisto ako Duri bez upravy alebo cierne
-> Saky: Ja si prosim pruziny bez farebnej upravy.Ak to nejde, tak cierne.Dakujem
pruziny jsou hotove, behem nekolika dnu jdou do lakovny, proto apeluju na ty kteri jetse nerekli barvu at tak behem dneska max zitra udelaji jinak budou cervene..
tady je seznam lidi kteri je chteli a jake barvy.. pokud neco nesedi tak dejte vedet..
doly120 predni cervene a zlute
bebe 2xzadni 1 predni vse cervene
gryzly zadni zlute
darknes predni zadni modre
ondie zadni bile
reeaper zadni predni bile
frantisek predni cervene
tomas120l predni zadni cervene
kubi 136 predni zadni cervene
mnesic zadni oranzove
su.tech predni cerne
sajmon dve sady jedna cervena druha cerna
pak mam jeste zaplacene zalohy a nevim barvy od Zíďa (zadni), Mates (oboje) Duriprasa (predni) alchstuip (predni)
to jsou lide kteri zaplatili zalohu, ostatni lide neuvedeni na tomto seznamu kteri meli zajem a zaplatili zalohu at se pripadne ozvou (ale asi nejsou)
lide kteri pruziny chteji a nezaplatili zalohu at se ozvou taky a pri dobre vuli na ne zbyde nebot je nekolik pruzin navic..
pocitam ze mezi vanocema uz je asi nenalakujou takze budou zacatkem ledna..
tady je seznam lidi kteri je chteli a jake barvy.. pokud neco nesedi tak dejte vedet..
doly120 predni cervene a zlute
bebe 2xzadni 1 predni vse cervene
gryzly zadni zlute
darknes predni zadni modre
ondie zadni bile
reeaper zadni predni bile
frantisek predni cervene
tomas120l predni zadni cervene
kubi 136 predni zadni cervene
mnesic zadni oranzove
su.tech predni cerne
sajmon dve sady jedna cervena druha cerna
pak mam jeste zaplacene zalohy a nevim barvy od Zíďa (zadni), Mates (oboje) Duriprasa (predni) alchstuip (predni)
to jsou lide kteri zaplatili zalohu, ostatni lide neuvedeni na tomto seznamu kteri meli zajem a zaplatili zalohu at se pripadne ozvou (ale asi nejsou)
lide kteri pruziny chteji a nezaplatili zalohu at se ozvou taky a pri dobre vuli na ne zbyde nebot je nekolik pruzin navic..
pocitam ze mezi vanocema uz je asi nenalakujou takze budou zacatkem ledna..
-> CpEaRjHaY: 14dni dopredu..
-> Saky: A udělat další rozteč do předních unašeču bez dalších úprav bude možné??Jak je potřebuješ poslat dopředu??
-> CpEaRjHaY: na nabojky pocitam 1500-2000 se jeste rozhodnu.. min jak 50pct
-> Saky: Ok tak já se ti pak radši ještě připomenu.Kolik budeš chtít tu zálohu?? 50%??
-> Saky: Blbě mi to vyšlo s penězma
. Kdyby přidělali, tak pošli účet a var.symbol a zálohu pošlu 

proc vzdycky kdyz se udela nejaka serie rekne se termin ktery se dvakrat posune, tak proc potom pri objednavce je nejvetsi zajem? -) zkusim zavolat do pruzinarny jestli by jeste nepridelali.. pokud jste ochotni jeste okamzite poslat zalohu tak se asi da..
Maxx 10.12.08 14:12:38 napsal: -> Saky: no kdyby ti zbyli jedny 250ky ve zlutem komaxitu tak je beru,vim ze je to docela pozde ale nevedel jsem jestli budu mit prachy....Nápodobně
-> Saky: no kdyby ti zbyli jedny 250ky ve zlutem komaxitu tak je beru,vim ze je to docela pozde ale nevedel jsem jestli budu mit prachy....

-> Petkar1: vse je otazkou poptavky a nabidky.. abych delal pruziny za tuhle cenu musi jich byt alespon 15 jinak vubec nema cenu o tom uvazovat.. kdyz si predstavim kolik me to zabere casu kolik projedu nafty pri jezdeni sem a tam a pak mam na pruzine 200 tak proste min delat nebudu.. a jak jsem psal do budoucna pokud se budou delat tak treba jednou za tri mesice stejnou formou.. tzn dam termin objednani, vyberu zalohu vyrobeji se a poslou.. pak se da vse stihnout za cca dva mesice a nemit v tom dlouho ulozene penize..
-> tomas120l: 204ka jeste neprisla..
variabilni kod 22222222 prisel..
variabilni kod 22222222 prisel..
Kolik by nás eventuelně muselo bejt aby mělo cenu dělat sadu předních pružin??
-> Saky: caf uz ti prisla zaloha s vs 204? 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): poptam se..
-> CpEaRjHaY: naboje na vlecku budu resit cca za 14dni az se doplatej pruziny a ty budu mit z krku. ted do vanoc me to uz stejne nikdo neudela tak je jeste dost casu..
pak to bude stylem zaloha, vyroba dodani.. a pocitam ze vse by se to mohlo vejitnekdy do unora..
pak to bude stylem zaloha, vyroba dodani.. a pocitam ze vse by se to mohlo vejitnekdy do unora..
-> peppa: nechal jsem udelat asi troje navic.. ty budou potom k dispozici.. ted uz je asi pozde.. leda ze by Vas bylo vic.. jeden nema smysl resit..
pocitam ze pruziny budou jeste pred vanocemi a pak pujdou do lakovny takze pokud vse dobre pujde tak prvni tyden v lednu by je vsichni kteri zaplatili zalohu meli dostat..
pocitam ze pruziny budou jeste pred vanocemi a pak pujdou do lakovny takze pokud vse dobre pujde tak prvni tyden v lednu by je vsichni kteri zaplatili zalohu meli dostat..
-> Saky: kdy myslíš že by mohli bej tak nábojky na vlečku??
-> Saky: Ahoj, prislo Ti uz potvrdenie o zaplateni druhej zalohy zo Slovenska (VS 222222)?
je možno ještě obědnat nebo už je pozdě??

-> Saky: škoda :-( a jak vypadá průběžnej stav???
-> vhml: ne
-> Saky: to už jsou hotový ty L/A kotouče???
-> Nwkt: sada 3700 ... posledni objednavka bude behem 14dnu,,
-> Saky: A zadní kotouče na vlečku? Aby to kdyžtak bylo komplet 

-> Nwkt: jo ta je zdarma.. pokud me dotycny samozrejme ten naboj doda..
-> Saky: V ceně těch chlaďáků je i úprava nábojů?
-> Maxx: kotouce se sadou rozsirujici 3700 plus 300 pripojovaci srouby zakazkove valcovany Imbus M10x1 8ks.. seriovy srouby nejdou bezne dostupnou metodou utahnout..
-> Zdeněk.: kotouce mam v podstate porad s tim nemam problem, resp mam tak jedny max dvoje, takze kdyz zrovna nekdo koupi tak do 14dnu vetsinou mam dalsi... vyztuhy taky..
-> Saky: chci se zeptat, chlazený kotouče s dílama pro jejich montáž a výztuhy náprav budeš mít nějak stále, nebo s tím taky končíš? Výztuhy bych Ti napsal a objednal do konce roku a chlazený kotouče někdy po novym roce...
-> Saky: a cena cele sady?co obsahuje ta sada?diky adresu poslu do ID
-> Maxx: jo posli me mejl s adresou pristi tyden bych to mohl poslat