skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
www.skoda-upravy.cz posledni nabidka
-> Saky: poslal by jsi mi sadu chladaku?

jeste prisla zaloha 1111111111..
-> Saky: Ja poslem zalohu na ten slovensky ucet najneskor zajtra
takze zatim me prisla platba s variabilnim symbolem..100,101,102,103
,104,107,108,
200,202,203,206,300,400.. .
pokud se nekdo nenasel at se me ozve a napise kdy to posilal..
200,202,203,206,300,400.. .
pokud se nekdo nenasel at se me ozve a napise kdy to posilal..
-> Saky: Prevod na ucet co si poslal som vykonal.

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): takze sem to dohodl..a poslu Vam cislo slovenskeho uctu jeste s tim druhym.. majitel uctu me pak da vedet jestli jste to poslali..
-> Saky 24.11.08 10:07:43: Tak to je super, co jsem koukal na kotouče, tak letos dostali sodu, tak je dobře že pak budou.
-> Saky: jasný ..ok
-> ondie: jedna vec je pocet zajemcu a druha vec je pocet odeslanych zaloh a tim potvrzeni zavazne objednavky.. prvni vec vypada dobre a druha jeste nevim-)
koncem tydne se podivam na ucet a napisu ktere variabilni symboly prisl a kolik je zajemcu.. a zda se bude ci nebude delat..
koncem tydne se podivam na ucet a napisu ktere variabilni symboly prisl a kolik je zajemcu.. a zda se bude ci nebude delat..
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): pokud jste slovaci dva vyresil bych to jeste trosku jinak.. jednomu slovakovi dluzim 1000kc tak byjste kazdej poslal 500kc na jeho ucet (predpokladma ze ma slovenskej) tim bych se zbavil dvou much jendou ranou..
jeste to s nim dohodnu...
jeste to s nim dohodnu...
-> Saky: ahoj,někde si psal,že když se nesejde alespoň 10zájemců na každý druh pružin,tak to padá...jakej je aktuální stav u zadních vlečkovejch..vypadá to pro nás odběratele dobře? :-)
-> Tuner#2: jak jsem psal kotouce pro me nejsou problem.. ty delam po dvou trech kusech.. rozperky necham vyrobit jednou za rok treba 100kusu a to zas tolik nestoji..
nicmene cekam az budu mit novej web a tam bude videt co mam a nemam a za jakych okolnosti..
proste uz nechci mit povest slibotechny s nekonecnym terminem dodani.. sice kvalitni a rozumne cenove dostupne veci ale se spatnym pristupem..
nicmene cekam az budu mit novej web a tam bude videt co mam a nemam a za jakych okolnosti..
proste uz nechci mit povest slibotechny s nekonecnym terminem dodani.. sice kvalitni a rozumne cenove dostupne veci ale se spatnym pristupem..
-> Zaki: co delat vsechno nebudu tot otazka.. nebudu delat veci typu do kterych musim nasypat spoustu penez a pak cekat az se to proda.. proste zakazky ktere se musi delat ve vetsich seriich aby se to dalo udelat za rozumnou cenu.. treba zadni nabojky.. dojdu koupit zelezo necham ho narezat na platky a za dva nabojky dam 1000kc donesu to soustruznikovi tomu dam dalsich 1000kc pak necham prorazit drazky cca 300kc pak drzaky a frezar dalsich cca 600 pak povrchovka asi 200, pak jezdeni nafta teklefony a zjistis ze mas v nabojkach cca 3300 kdyz je prodas za 3700 mas na tom sice 400 ale nejdriv musis vysolit cca 3000 kdyz ty nabojky delam po deseti kusech tak vysolis 30000 a vydelas 4000 pokud prodas vsechny.. pak ti ten clovek co dela drazky rekne ze nema cas a ty v tom mas ulozeny penize mesic dva pul roku.. mezitim si to nekdo rozmysli a ty prodas pet,osm. .a porad v tom mas svoje penize.. proste takhle to delat nechci.. nemam potrebu na tom vydelavat a ty nabojky pak bouchat treba za 5000 (coz je i tak dobra prodejni cena) pro penize to nedelam.. ale proste uz do toho nechci rvat prachy.. protoze to je tady 30 v rizeni dalsich neco v motorech atd a celkove ses treba na 200....
proste dnes uz neumim a asi ani nechci vyrabet levne a rychle.. je to proste zacarovanej kruh.. pokud udelam jeden kus tak se me to nevyplati nebot zabiju spoustu casu, pokud jich udelam vic musi se v tom utopit dost penez.. nikdy driv jsem nechtel zalohu vzdy jsem delal v podstate pro zname a nebyl problem.. dnes 90pct lidi vubec neznam , a 50pct z nich se zepta objedna a druhej den nechce.. .to je ten problem proc to uz nebudu delat.. mozna se to da vyresit stylem zaloh to se uvidi.. ted pruziny je prvni zalohova akce.. tam je pak jasne kdo objednal, da se urcit kdy to bude hotove.. a vsem poslat, a pokud si to nevezmou prijdou o zalohu... to se uvidi co jeste budu nebo nebudu delat..
planuju se venovat ted vic motorum nebot to delam primo ja a to me bavi, veci typu nabojky uz delat moc nechci nebot tam tezko slibim termin kdyz me to slibujou dalsi lidi na ktere se nemohu zas tak moc spolehnout.. jeste je reseni delat to ofiko se smlouvou tam sem pak schopen garantovat termin ale na ukor navyseni ceny.. tak to asi do budoucna dopadne.. to se ale uvidi..
veci jako kotouce, vyztuhy to pro me neni problem delat porad ty mam v podstate porad nejake u sebe v mnozstvi 1 az 2 kusy to penize nezere..
motory chci zachovat ale zvysit uroven.. uz nechci resit problemy sice jich neni moc ze muj motor nejede a odesel.. ja tam prijedu a zjistim ze jede v rezimu lambda 10-) planuju vlastni statickou brzdu a vsechny motory brzdit a nastavovat.. pak zakapnu sroubky barvou a je klid.. jenze tohle potrebuje vstupni investici a proto musim omezit vydaje do ostatnich veci ktere zerou penize...
me nedela problem vzit treba tech 30000a koupit 20paru pruzin a behem tydne je poslat a dostat je zpet .. jen me irituje ze si nekdo neco objedna a pak se vymlouva ze zrovna ted nema penize at mu pockam mesic dva atd..
zacal jsem delat par veci pro lidi kteri jezdi jinou znacku nez skoda a tam takove problemy nejsou..
proste dnes uz neumim a asi ani nechci vyrabet levne a rychle.. je to proste zacarovanej kruh.. pokud udelam jeden kus tak se me to nevyplati nebot zabiju spoustu casu, pokud jich udelam vic musi se v tom utopit dost penez.. nikdy driv jsem nechtel zalohu vzdy jsem delal v podstate pro zname a nebyl problem.. dnes 90pct lidi vubec neznam , a 50pct z nich se zepta objedna a druhej den nechce.. .to je ten problem proc to uz nebudu delat.. mozna se to da vyresit stylem zaloh to se uvidi.. ted pruziny je prvni zalohova akce.. tam je pak jasne kdo objednal, da se urcit kdy to bude hotove.. a vsem poslat, a pokud si to nevezmou prijdou o zalohu... to se uvidi co jeste budu nebo nebudu delat..
planuju se venovat ted vic motorum nebot to delam primo ja a to me bavi, veci typu nabojky uz delat moc nechci nebot tam tezko slibim termin kdyz me to slibujou dalsi lidi na ktere se nemohu zas tak moc spolehnout.. jeste je reseni delat to ofiko se smlouvou tam sem pak schopen garantovat termin ale na ukor navyseni ceny.. tak to asi do budoucna dopadne.. to se ale uvidi..
veci jako kotouce, vyztuhy to pro me neni problem delat porad ty mam v podstate porad nejake u sebe v mnozstvi 1 az 2 kusy to penize nezere..
motory chci zachovat ale zvysit uroven.. uz nechci resit problemy sice jich neni moc ze muj motor nejede a odesel.. ja tam prijedu a zjistim ze jede v rezimu lambda 10-) planuju vlastni statickou brzdu a vsechny motory brzdit a nastavovat.. pak zakapnu sroubky barvou a je klid.. jenze tohle potrebuje vstupni investici a proto musim omezit vydaje do ostatnich veci ktere zerou penize...
me nedela problem vzit treba tech 30000a koupit 20paru pruzin a behem tydne je poslat a dostat je zpet .. jen me irituje ze si nekdo neco objedna a pak se vymlouva ze zrovna ted nema penize at mu pockam mesic dva atd..
zacal jsem delat par veci pro lidi kteri jezdi jinou znacku nez skoda a tam takove problemy nejsou..
-> Saky: Slovaci sme (zatial) dvaja, ja som pisal 15.11.08 21:08:38, ale este pre istotu zopakujem - objednavam si predne pruziny 250ky - 1 par, ak by to bolo mozne, tak bez povrchovej upravy. Ak by sa to dalo poriesit bez zalohy, bolo by to fajn, ak by zaloha bola potrebna, tak vymyslime s Durim nejaky rozumny sposob, ako peniaze dorucit
-> Saky: Já to plně chápu. Jen je mě líto, že až budu v budoucnu potřebovat kotouče na předek, že to budu muset honit sám...
jinak jeste k PRUZINAM A SLOVAKUM... chapu ze posilat zalohu ze slovenskeho uctu na ceskej Vas asi stoji dost penez.. ale reseni posilat penize obalkou se me vubec nelibi.. proto navrhuji... pokud Vas je vic udelejte nejakou velkoobjednavku a o naklady na prevod penez se podelte.. a nebo pokud je Vas par (jeden dva.. zatim snad jen Duri - Prasa rider) tak to budu resit bez zalohy..
jinak vzhledem k tomu ze sem cislo uctu a variabilni symboly poslal teprve vcera tak posunuju termin do konce tydne ale zacatkem pristiho to objednavam.. abych vedel vic.. nejde to porad protahovat... takze posledni sance pro ty kteri jeste nemaji variabilni symbol si o nej rict..
jinak vzhledem k tomu ze sem cislo uctu a variabilni symboly poslal teprve vcera tak posunuju termin do konce tydne ale zacatkem pristiho to objednavam.. abych vedel vic.. nejde to porad protahovat... takze posledni sance pro ty kteri jeste nemaji variabilni symbol si o nej rict..
-> Tuner#2: je to mozny.. cenovou nabidku dela Invel.. ja si jen pripocitam cca 200 za barvu a cca 300 za vyrizeni (v cemz jsou naklady na naftu a cas.., a z toho vznikne muj obrovsky zisk ktery se jeste deli dvema nebot to nezarizuju sam-) takze proto uz to nebudu do budoucna delat.. proste na 20pruzinach vydelam tak 3000 a musim nejdriv vysolit 30000 hotovost.. a pak cekam az se to proda.. par baliku se vrati a me to stoji jen a jen cas a ten ted proste nemam.. az nasadim ceny jak speedpro tak muzu mit pruziny skladem porad ale to nechci..
ja vetsinou kazdyho poslu at si to necha namotat sam ty kusovky.. protoze pro dobrotu na zebrotu.. nebranim se tomu to zadat v tehle serii ale musi si kazdej rict presnou specifikaci. ... stejne to pak vetsinou dopadne ze je to moc mekky tvrdy dlohy kratky atd-) a ja to namotal spatne-)) proto je lepsi kdyz si to kazdej zaridi sam a ja mam klid..
ja vetsinou kazdyho poslu at si to necha namotat sam ty kusovky.. protoze pro dobrotu na zebrotu.. nebranim se tomu to zadat v tehle serii ale musi si kazdej rict presnou specifikaci. ... stejne to pak vetsinou dopadne ze je to moc mekky tvrdy dlohy kratky atd-) a ja to namotal spatne-)) proto je lepsi kdyz si to kazdej zaridi sam a ja mam klid..
-> Dušan: hlavu mas hotovou, resp uz chybi jen ji snizit.. vzhledem k tomu ze si uz nepamatuju kam to ma prijit a hlavne jestli se neco nezmenilo tak me prosim napis o kolik to chces snizit.. at ji mas aspon k vanocum kdyz uz se to nestihlo k velikonocum-)
-> Saky: Budou stát lehce přes 2.000,- taky jsem si je nechal motat sám.
-> David V6: namotat se da cokoliv ale je potreba pocitat s tim ze cena pri jednom paru je cca dvojnasobna.. zadni pri 15parech stojej myslim neco kolem 1500 z pruzinarny.. pokud by byly tvrdsi tak se podle me ta cena moc nezmeni.. tak jeste sezen 14 zajemcu a neni problem.. ono i jedny ale myslim ze budou stat tak 3ku..
s cislem uctu jsem se nejak zasekl.. uz sem se sem nedostal.. ted to davam dohromady a posilam a posilam... takze komu dneska neprijde tak sem na nej zapomnel a at se prosim ozve..
jinak variabilni symboly jsou triciferne ve forme Yxx kde Y je cislo vetsinou 1 nebo 2 nekdy i 3 a vice a znaci pocet objednanych paru pruzin (jakychkoliv) a tim padem i vysi zalohy.. variabilni symboly zacinajici 1 poslou 500 variabilni symboly zacinajici na 2 poslou 2x500 kc atd.. a druhe dvojcisli oznacene xx je nejake poradi.. variabilni symbol je treba vypsat.. takze Gryzly nebot nejvic kricel-) tak zacina a ma variabilni symbol 100 -) nicmene uz to ma v mejlu..
jinak variabilni symboly jsou triciferne ve forme Yxx kde Y je cislo vetsinou 1 nebo 2 nekdy i 3 a vice a znaci pocet objednanych paru pruzin (jakychkoliv) a tim padem i vysi zalohy.. variabilni symboly zacinajici 1 poslou 500 variabilni symboly zacinajici na 2 poslou 2x500 kc atd.. a druhe dvojcisli oznacene xx je nejake poradi.. variabilni symbol je treba vypsat.. takze Gryzly nebot nejvic kricel-) tak zacina a ma variabilni symbol 100 -) nicmene uz to ma v mejlu..
-> Saky: ještě víc tužší by na zadek nebyli je mi jedno jestli kyvka nebo vlečka ale prostě potřebuju tvrdčí kuli váze motoru
-> Saky: Beru ty 250 a ty o 35% tužší v červené barvě.Pošli mi to číslo účtu.Dík
jeste k tem pruzinam.. tzn ze uzavirka jeste neni.. uzavirka bude pristi tyden ve stredu a zavazne objednavky budou brany ty ktere budou mit zaplacenou zalohu.. cislo uctu napisu do zprav.. pripadne si o nej napiste..
-> venni: chladaky stoji 3700 sada vcxetne rozperek a 300 prichycujici srouby (8x Imbus M10x1 zakazkove valcovany)
na mejl odpovim dneska.. byl jsem ted mimo. a mam tam mejlu pozehnane..
na mejl odpovim dneska.. byl jsem ted mimo. a mam tam mejlu pozehnane..
vzhledem k tomu ze jsem byl ted tyden mimo.. takze co se tyka pruzin.. mohou byt bez barvy nebo zakladni barvy (zluta modfra bila atd..) uz nebudu delat barvy podle RAL nebot to akorad komplikuje zivot (myslim tim kdyz chce nekdo napr zlutou RAL 1234 (cislo vymyslene) a druhej chce zlutou RAL 1235 treti zase zlutou RAL 1233 atd.. ve skutecnosti vypadaj vsechny hodne podobne.. takze proste delam nejakou normalni zlutou a hotovo.. stejne to neni pod autem videt a komu se to nelibi muze mit bez barvy a nalakovat si to sam.. takze dneska vsem co tady projevili zajem o pruziny napisu vzkaz z cislem uctu a variabilnim symbolem.. (ty kterym do zitra do cca 16hod nenapisu at se ozvou znovu a poslu jim taky to cislo uctu ) pristi utery delam uzavirku a beru za zavazne objednavky pouze ty od kterych budu mit na uctu 500kc zalohu za jedny pruziny (tzn pokud chce nekdo 3je zaplati 1500 zalohu, zaloha je stejna jak na predni tak na zadni pruziny) v to utery napisu sem kdo me zalohu poslal... a s kym pocitam.. napisu vzkaz ve stylu ze me prisla zaloha s variabilnim cislem 1 ,2 3 4 5 8 atd.. a pokud se tam nekdo nenajde a posilal tak jeste dejme tomu den dva pockame pro ukonceni bankovnich prevodu.. a v pondeli objednavam pruziny..
pocitam ze budou hotove nekdy v lednu nebot pres prosinec uz toho moc neudelaji.. to upresnim.. pokud v tu stredu nebudu mit zalohu od deseti lidi tzn ze bude mene nez deset zajemcu (na kazdy typ pruzin) zalohy vracim a pruziny se nedelaji..
pocitam ze budou hotove nekdy v lednu nebot pres prosinec uz toho moc neudelaji.. to upresnim.. pokud v tu stredu nebudu mit zalohu od deseti lidi tzn ze bude mene nez deset zajemcu (na kazdy typ pruzin) zalohy vracim a pruziny se nedelaji..
-> Saky: jen mě tak napadlo,kolik je cena předních chlaďáku? (jen se ptám)
Jo a pořád čekám odpověď na mail
Jo a pořád čekám odpověď na mail

Myslim ze uzaverka je 15.11. ne?:)ale ja bych si chtel take obednat sadu 250tek, mam to na rapida, udelas i zadni? Diky
-> Borin: zadní je nemaj...
-> Saky: Zavazne si objednavam jednu sadu prednych pruzin 250tok bez povrchovej upravy.Ak to nejde, tak cierne.
Verim, ze ma este mozes pridat na zoznam.
Zalohu vyriesime cez spravy.Vdaka
Verim, ze ma este mozes pridat na zoznam.
Zalohu vyriesime cez spravy.Vdaka
-> Saky: CpEaRjHaY 06.11.08 20:28:40 napsal: -> Saky: Měl bych zájem o unašeče na vlečku.Mělo by to mít stejné parametry jako přední náboje.Tzn stejná rozteč plus 4x100 stejnej vněší průměr,stejnej středící kroužek ale aby se dal do budoucna stočit třeba na 57,1. a samozřejmě na klasickej škodováckej kotouč.A k tomu držáky dvoupístovejch brzdičů.Je toto reálné??Předem dík
ještě dodám že chci udělat klasické závity jako mají felicie na obou roztečích a povrchová úprava pozink.Jo a rozšíření těch 1.5cm na stranu.Díky
ještě dodám že chci udělat klasické závity jako mají felicie na obou roztečích a povrchová úprava pozink.Jo a rozšíření těch 1.5cm na stranu.Díky

-> venni: tak já nevím no, vidím to stejně tak nejdřív za 3 měsíce by se mi mohly hodit.. Myslím, že se se Sakym nějak domluvíme..
-> Saky: Ještě co se barvy týče - byla by možná bílá? POkud ne, tak černá

-> Saky: Ještě co se barvy týče - byla by možná bílá? POkud ne, tak černá

-> Saky: já budu chtít zadní L/A kotouče :-)
-> Saky: tak aj ja sa teda este pripomeniem.
tak chcel by som predne 250 a zadne na vlecku o 35% tvrdsie. vsetko v cervenej.. kam a kolko poslat zalohu. mam zaujem na 1000% :) dik.
tak chcel by som predne 250 a zadne na vlecku o 35% tvrdsie. vsetko v cervenej.. kam a kolko poslat zalohu. mam zaujem na 1000% :) dik.
-> Saky:
ok...ještě teda dopřesním sebe..
psal sem ti o :
1. zadní pružiny na vlečku (třeba červené)
2. přední chlazené kotouče,rozpěrky do 4p,upravenej př.náboj pro tyto kotouče s roztečí 4x130 + 4x100 a 4x108 pokud možno.
3. zadní kotouče (nejlíp vrtaný,nebo s excentrickou drážkou),držáky třmenu (budou 4pístky š130) a zadní upravené náboje (jak už tu kdosi chtěl s rozšířením o 25mm na každé straně a roztečí 4x130,4x100 + popřípadě 4x108 pokud možno)
Tak toto bych rád odebral,další postup nechávám na Tobě,kam a jak záloha,celkový nacenění,abych se připravil a plusminus termín...DÍKY za zaregistrování objednávky.
ok...ještě teda dopřesním sebe..
psal sem ti o :
1. zadní pružiny na vlečku (třeba červené)
2. přední chlazené kotouče,rozpěrky do 4p,upravenej př.náboj pro tyto kotouče s roztečí 4x130 + 4x100 a 4x108 pokud možno.
3. zadní kotouče (nejlíp vrtaný,nebo s excentrickou drážkou),držáky třmenu (budou 4pístky š130) a zadní upravené náboje (jak už tu kdosi chtěl s rozšířením o 25mm na každé straně a roztečí 4x130,4x100 + popřípadě 4x108 pokud možno)
Tak toto bych rád odebral,další postup nechávám na Tobě,kam a jak záloha,celkový nacenění,abych se připravil a plusminus termín...DÍKY za zaregistrování objednávky.
-> Saky: Ahoj, dufam, ze este neprebehla uzavierka, ale ked si napisal, ze do 15.11. tak verim, ze stiham. Chcel by som si objednat predne pruziny 250ky, ak by to bolo mozne, tak bez povrchovej upravy (pripadne len v nejakom zaklade alebo nakonzervovane nejakym olejom proti korozii)
Na sposobe dorucenia zalohy sa nejako dohodneme cez SZ alebo mail
Vdaka
Na sposobe dorucenia zalohy sa nejako dohodneme cez SZ alebo mail
Vdaka
-> Reeaper: to jsi neměl psát že na to nespěcháš 

-> Saky: Ahoj, vím, že na poslední chvíli, ale chtěl bych teda využít té poslední šance
Chci časem dělat obě nápravy a po referencích bych tam teda rád dal Tvý pružiny.
Chtěl bych dopředu 250tky s tím, že si je o něco zkrátím a dozadu ty o 35pct tuhší. Nebo je možná i jiná kombinace?
Jaký bude další postup s placením těch záloh, cca dodáním a kam Ti mám poslat adresu? Nespěchám na to, jen ať mám přehled
Případně Ti můžu brnknout a domluvíme se
Děěěkuji 

Chtěl bych dopředu 250tky s tím, že si je o něco zkrátím a dozadu ty o 35pct tuhší. Nebo je možná i jiná kombinace?
Jaký bude další postup s placením těch záloh, cca dodáním a kam Ti mám poslat adresu? Nespěchám na to, jen ať mám přehled

-> Saky: Mohol by si napisat co vsetko uz robit nebudes. Aby sme mali jasno, s cim mozeme pocitat aj v buducnosti. Inak drzim palce v novej veci

-> Saky: Tak to trochu pozmenim. Bude to teda bez te roztece 4x130.
Jinak plati vse co jsem napsal:
Mam zajem o zadni naboje na vlecku s rozsirenim rozchodu o 25mm na jedne strane. Verze BEZ hlinikove podlozky (jenom zvetseny ocelovy nabojek).
S drzaky brzdicu pro zadni trmeny z octavie.
Roztece zavitu na kolove SROUBY:
4x108 zavit M12x1,5
4x100 zavit M12x1,5
Stredici krouzek 57,1mm.
A kdybys mi ktomu dodal i kotouce a brzdice, tak by to vyslo na kolik penez? Tady sehnat brzdic z oktavky tak za to dam majlant, vrakarnici tady maji vysokohorske prirazky.
Jinak plati vse co jsem napsal:
Mam zajem o zadni naboje na vlecku s rozsirenim rozchodu o 25mm na jedne strane. Verze BEZ hlinikove podlozky (jenom zvetseny ocelovy nabojek).
S drzaky brzdicu pro zadni trmeny z octavie.
4x108 zavit M12x1,5
4x100 zavit M12x1,5
Stredici krouzek 57,1mm.
A kdybys mi ktomu dodal i kotouce a brzdice, tak by to vyslo na kolik penez? Tady sehnat brzdic z oktavky tak za to dam majlant, vrakarnici tady maji vysokohorske prirazky.
-> Peklo-Evo-Luboš: to bych jeste adekvatne k tomu musel nasadit ceny.. ono se dobre vydelava stylem obchodnik kdy nedelas nic, veci objednavas az podle objednavky, vyrobci dostanou zaplaceno az se to proda a ty v tom v podstate skoro zadny hotovy penize nemas.. a jen si vsude prihodis svych 20,30pct..
a nebo stylem vyrobce kdy udelas neco a mas na tom treba realnych 50,60pct.. a nebo i daleko vic pocitas-li jako vstupni investici pouze material..
ale stylem kdy musis veci nekde objednat a zaplatit a pak prodat tak to nejde.. resp to me uz nebavi..
a nebo stylem vyrobce kdy udelas neco a mas na tom treba realnych 50,60pct.. a nebo i daleko vic pocitas-li jako vstupni investici pouze material..
ale stylem kdy musis veci nekde objednat a zaplatit a pak prodat tak to nejde.. resp to me uz nebavi..
-> Saky: tak snad abys koncil kazdej pul rok a bude z tebe milionar

tem co me napsali mejl.. prosim strpeni je Vas nejak hodne-) tak odepisuju postupne.. sem necekal takovy zajem..
Já určitě budu mít zájem o zadní L/A kotouče a časem o přední chlaďáky podle homologace...
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): vyztuzeni je urcite doporucene i kdyz to vydrzi naprava bez uprav..
a se seriovejma tlumicema se to nesnese.. aspon na ne to neni navrzene.. to ze na tom jezdi 80pct lidi ktere ty pruziny maji je vec jina..
to jak to vypada na erku se podivej k nekomu kdo je ma.. urcite tady nejaci lide jsou.. me nikdo nenapada
a se seriovejma tlumicema se to nesnese.. aspon na ne to neni navrzene.. to ze na tom jezdi 80pct lidi ktere ty pruziny maji je vec jina..
to jak to vypada na erku se podivej k nekomu kdo je ma.. urcite tady nejaci lide jsou.. me nikdo nenapada
-> colaczech: roztec 4x130 a brzdice z oktavky nejdou skloubit.. ta roztec je moc velka a ten brzdic moc malej v jednoduchosti.. proste kazdej brzdic ma nejakej idelani spocitanej prumer kotouce a proste na tuhle roztec to nejde.. pokud bys chtel takhle hodne rozteci tak jedine na 4pistek a skodovackej kotouc zezadu (stejne jako je to vepredu) jinak jakej se pouzije kotouc zalezi na pouzite rozteci.. tezko nekam budes cpat kotouc z oktavky kterej ma treba 5x100 roztece kdyz chces 4x100.. nicmene to jakej je tam kotouc se vzdy clovek dozvi..a nebo ho dostane k tomu
treba u ELITU mam slevu v podstate na jakekoliv zbozi 20pct takze kotouce dodavam s touto slevou, pripadne jakekoliv zbozi z ELITU muzu za tyto slevy sehnat.. (sice je pravda ze ELIT neni ve vsem nejlevnejsi ale s tou slevou vetsinou uz potom jo.. )
treba u ELITU mam slevu v podstate na jakekoliv zbozi 20pct takze kotouce dodavam s touto slevou, pripadne jakekoliv zbozi z ELITU muzu za tyto slevy sehnat.. (sice je pravda ze ELIT neni ve vsem nejlevnejsi ale s tou slevou vetsinou uz potom jo.. )
-> Saky: Ahoj, mam par otazok k pruzinam 250 a ich aplikacii na S 1000MB a 110R (snad poradia aj majitelia tychto pruzin):
1) Priblizne ake znizenie znamenaju tieto pruziny? (viem, ze na kazdom aute ine, ale ide mi fakt len o priblizne cislo)
2) Vydrzi to naprava bez uprav (vystuzenie je alebo nieje nutne/odporucane)?
3) Ake tlmice sa osvedcili najviac k tymto pruzinam? (nie denne jazdenie, obcasne zvezenie za pekneho pocasi) Znesie sa to aj so seriovymi tlmicmi?
Vdaka za odpovede a pripomienky... Rozmyslam o jednom pare pre seba a kamarat by tiez asi jeden vzal.
1) Priblizne ake znizenie znamenaju tieto pruziny? (viem, ze na kazdom aute ine, ale ide mi fakt len o priblizne cislo)
2) Vydrzi to naprava bez uprav (vystuzenie je alebo nieje nutne/odporucane)?
3) Ake tlmice sa osvedcili najviac k tymto pruzinam? (nie denne jazdenie, obcasne zvezenie za pekneho pocasi) Znesie sa to aj so seriovymi tlmicmi?
Vdaka za odpovede a pripomienky... Rozmyslam o jednom pare pre seba a kamarat by tiez asi jeden vzal.
-> Saky: Zdar, mam zajem o zadni naboje na vlecku s rozsirenim rozchodu o 25mm na jedne strane. Verze BEZ hlinikove podlozky (jenom zvetseny ocelovy nabojek) .
S drzaky brzdicu pro zadni trmeny z octavie nebo fabie. Predpokladam ze brzdice jsou stejne a ze se k nim pouziji kotouce, ktere k nim patri tzn. octa nebo fabka - je to tak???
4x130 zavit M12x1,5
4x108 zavit M12x1,5
4x100 zavit M12x1,5
Stredici krouzek 57,1mm
S drzaky brzdicu pro zadni trmeny z octavie nebo fabie. Predpokladam ze brzdice jsou stejne a ze se k nim pouziji kotouce, ktere k nim patri tzn. octa nebo fabka - je to tak???
4x130 zavit M12x1,5
4x108 zavit M12x1,5
4x100 zavit M12x1,5
Stredici krouzek 57,1mm
-> Majkl: to bylo trosku jinak.. spolu jsme se domlouvali (kdyz uz to casove nevyslo) ze chces motor na jaro ze ted uz stejne zazimujes, to jsem rikal v pohode.. mezitim se ptal Havlik jak je na tom on a nejak jsme resili ze je bud pred Tebou nebo za Tebou ze si to nepamatuju.. a na Tebe v podstate prichazela nejak rada resp na jednoho z Vas, a Havlikovi jsem rikal neco v tom symslu ze myslim ze ten tvuj bude hotovy do konce listopadu a pak ten jeho.. a on ze Ti to napsal .. a ja mu rikal ze to radsi ani nemel psat pro pripad nejakeho skluzu atd.. ono za predpokladu ze uz ses ve skluzu pul roku tak uz pak nejaky tejden nehraje roli.. tak je pak lepsi nerikat ze uz se to chyli ke konci..
-> Majkl: majkle nehroť to:) já už sem si to se sakym vysvětlil o mě už neměj péči ale dík:) Jinak co tak z toho chápu tak to chce mít do konce roku z krku většinu starých závazků.