-> Saky: domluvili, to ano, ale naposled sme se bavili nekdy v lete.. od ty doby si slibil havlikovi ze to bude mit nekdy tehdy a tehdy, a kdyz sem se te na to zeptal, a tys mu rekl, neco ve smyslu, ty vole, to si Majklovi rikat nemel, on to vedet nema.. tak co je tohle za jednani?
ptam se te teda tady, kdy planujes mi dodelat ten motor? a kdy? :)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
www.skoda-upravy.cz posledni nabidka
-> Saky: maš mail pane 

-> Maxx: standartni sada zadnich nabojku je rozsirena o 15mm o 25mm uz je nestandartni a to je na ukor hmotnosti (pokud se jedna o zvetseny ocelovy nabojek, to neni na ukor ceny, a nebo je to rozsirene nalisovanim hlinikove podlozky (zavity nebo stefty jsou pak uchyceny ve vlastnim nabojku, hlinik slouzi pouze jako rozsirujici podlozka) a tam je to navysene o cca 400kc za ty dve podlozky.. jinak sada obsahuje drzaky nabojky a spojovaci material plus vse potrebne k montazi.. sada neobsahuje kotouce ani brzdice, ty jsou serive a to z ruznych aut podle dane specifikace.. cena je 3700 za sadu
-> CpEaRjHaY: plus ostatni.. pockame do 15.teho pak se uvidi podle zajmu a doresime detaily.. zatim nic od nikoho nechci..
-> Majkl: vzdyt s tebou jsem se domlouval.. mimochodem ty ses jeste v poradi, jako vsichni kterym jsem to slibil.. to jestli si to nekdo z tech slibenych potom vezme nebo nevezme me v podstate nevadi.. zatim jsem ve fazi ze kdyz tech motoru budu mit deset tak jich deset prodam.. takze kdyz nekdo nechce cekat sezene si motor jinde tak to samozrejme chapu a respektuju .. ja jen proste chci zacit to nejak resit a tenle system cekani se me proste nelibi.. a nemyslim tim ze bych koncil.. jak jsem psal motory budu delat dal.. ale za jinych podminek.. jen uz nebudu delat veci co podle me nemaji smysl a zabiraji muj cas a hlavne me financni prostredky..
-> Majkl: a ted si udelat zakazky na 10 let dopredu, takze za 11 let to budes mit
-> Saky: mam tky zajem o kliku fabia, ale do favorita

-> Saky: mam tky zajem o kliku fabia, ale do favorita

-> havlik: je otazka kdy a jestli v ty dobe budu mit stale zajem 

-> Saky: Tak s ty středíci kroužky už si můžu do budoucna udělat kdekoliv.Mám teda zájem o to co jsem již psal.Chceš poslat ňáké peníze předem aby si měl záruku že pak necuknu??
-> Majkl: tvůj motor eště dodělá čti pořádně

-> Saky: tak me treba stve ze sem od tebe mel mit motor do cervna :( je listopad a porad zadna zprava ze bys na tom zacal delat :((( ani se neozves, ze mas treba nejaky problem s dodrzenim terminu.. nic... a ted mi vlastne rikas ze to delat nebudes? :( to jsem mohl ten rok uhanet nekoho jineho
-> Saky: takze ja se en zeptam kolik teda stojí ty zadní kotouce, z rozsírením o 25mm ?sada je tedy kotouce,drzaky brzdiců,naboje.?dekuji ti
-> Saky: však jo, já už psal někde, že já problémy neměl.. to jen některý problémisti si stěžujou 

-> Saky: -> Saky: ...a ještě sem se chtěl zeptat,kdysi si psal cosi o rozdělané várce silnějších stabilizátorů...psal si o problémech s výrobou,změnilo se něco ?
-> Labros: ono k rychlosti zalezi co... je spostu lidi kteri zavolali domluvili se a prijeli a meli to klidne i hned a takovejch je sposta a jsou lidi kteri cekaji tak to proste je a chci to zmenit.. ono dily ktere nedelam ja, na me nestojej stojej jen na tom tam dojit a objednat a nekoho presvedcit a vzhledem k tomu ze je to naposled tak to udelam.. a to jen kvuli tem lidem kterym jsem to uz slibil.. to ze se nekdo jeste pripoji bude jen lepsi nebot se toho udela najednou vic a pak nebudou muset shanet alternativni metody kdyz uz to delat nebudu..
-> petr s: -> Labros: Ty voe nerejte do něj nebo se na nás vysere a budem mít po prdeli ulpně...
petr s 06.11.08 20:38:07 napsal: -> Saky: Ale dívám se že najednou budeš mět obědnávky na 10 let dopředu
no jestli je bude zpracovávat dosavadní rychlostí, tak určitě
no jestli je bude zpracovávat dosavadní rychlostí, tak určitě

-> deathcat: ceny jsou o fous levnejsi nez to tenkrat delal Michal Outrata stejne jako jsem delal tu prvni serii..
ted to nemam u sebe ale rameno bylo za 3500kus (vse nove, profesionalem svarene, vyzihane kvuli odstraneni vnitrniho pnuti a nastrikane zakladni barvou.. proste tak jak se to ma delat a tak jak se to asii tezko nekde jinde podari koupit) vnitrni nabojek s drazkovanim 1800 domecek loziska 1000 (oboji material 14220 zuslechtene) vnejsi nabojek s vnejsim drazkovanim 3700 vysoka cena je dana cenou polotovaru vykovku material 16XXX opet zuslechtene.. rovnez neznam nikoho kdy by to delal tak jak to ma byt a natoz z vykovku.. komplet drzaky 5ks cca 1500 takze celkem je to celkem drahe.. kotouce par 3500 origo LR a jeste chybeji tlumice, pruziny a polooosy....
v pripade zajmu je pak jen nutne doresit nektere detaily.. da se to postavit bud jako presna kopie a nebo malinko modifikovana verze s jinym loziskem, ktera vychazi pevnejsi diky zvetsenemu prumeru na lozisko a hlavne levnejsi nebot original atypicke lozisko stoji cca 4krat tolik nez to modifikovane..
ted to nemam u sebe ale rameno bylo za 3500kus (vse nove, profesionalem svarene, vyzihane kvuli odstraneni vnitrniho pnuti a nastrikane zakladni barvou.. proste tak jak se to ma delat a tak jak se to asii tezko nekde jinde podari koupit) vnitrni nabojek s drazkovanim 1800 domecek loziska 1000 (oboji material 14220 zuslechtene) vnejsi nabojek s vnejsim drazkovanim 3700 vysoka cena je dana cenou polotovaru vykovku material 16XXX opet zuslechtene.. rovnez neznam nikoho kdy by to delal tak jak to ma byt a natoz z vykovku.. komplet drzaky 5ks cca 1500 takze celkem je to celkem drahe.. kotouce par 3500 origo LR a jeste chybeji tlumice, pruziny a polooosy....
v pripade zajmu je pak jen nutne doresit nektere detaily.. da se to postavit bud jako presna kopie a nebo malinko modifikovana verze s jinym loziskem, ktera vychazi pevnejsi diky zvetsenemu prumeru na lozisko a hlavne levnejsi nebot original atypicke lozisko stoji cca 4krat tolik nez to modifikovane..
-> Saky: Máš už nějakou cenovou představu kolik by vyšla origo komplet LR náprava s brzdama. Kdyžtak do id.Díky
-> havlik: myslim tu jako origo.. jestli i tu s vleckovejma vecma to si jeste musim rozmyslet.. podle zajmu.. na LRovou uz mam tri zajemce takze tu udelam tohle sem neresil..
-> Saky: a LR náprava myslíš tu jako origo nebo tu jako dělá molčán ?
mimochodem dalsi evc je komplet LR naprava a vse k ni potrebne rovnez udelam jednu z poslednich serii
mimoto si od toho jeste slibuju to ze si naplnim sklad od kazde veci do budoucna a pokud s tim budu do budoucna pokracovat tak uz budu nabizet pouze to co budu mit skladem. .
mimoto si od toho jeste slibuju to ze si naplnim sklad od kazde veci do budoucna a pokud s tim budu do budoucna pokracovat tak uz budu nabizet pouze to co budu mit skladem. .
-> petr s: v tom nevidim problem tim lip.. stvalo me to kdyz jeden mesic si objednal jeden dalsi mesic taky atd.. takhle se udela jedna velkoserie najednou a pak s tim seknu, kdyz lidi budou vedet ze s tim seknu bude jich asi o to vic..
mimochodem jeste je reseni udelat nabojky bez zavitu tzn ze clovek ma polotovar pro dany typ brzdice a pak si vzpomene ze chce 4x100 tak dovrta 4x100 pokud bude chtit 5x100 udela 5x100 atd.. polotovar drazkovanej bude a to je zaklad.. takovych si ja udelam par navic pro pripadne zajemce do budoucna
mimochodem jeste je reseni udelat nabojky bez zavitu tzn ze clovek ma polotovar pro dany typ brzdice a pak si vzpomene ze chce 4x100 tak dovrta 4x100 pokud bude chtit 5x100 udela 5x100 atd.. polotovar drazkovanej bude a to je zaklad.. takovych si ja udelam par navic pro pripadne zajemce do budoucna
-> CpEaRjHaY: je to realne.. akorad lepsi reseni pokud je vic rozteci udelat stredici krouzek 57,1 pro tu feldu a tech 85 pro skodovku tam vyresit jako nasazenim redukcniho, pak se to sunda a daji se pouzit obe roztece to je na zvazeni..
-> Saky: Ale dívám se že najednou budeš mět obědnávky na 10 let dopředu
-> Saky: Měl bych zájem o unašeče na vlečku.Mělo by to mít stejné parametry jako přední náboje.Tzn stejná rozteč plus 4x100 stejnej vněší průměr,stejnej středící kroužek ale aby se dal do budoucna stočit třeba na 57,1. a samozřejmě na klasickej škodováckej kotouč.A k tomu držáky dvoupístovejch brzdičů.Je toto reálné??Předem dík

-> mb136gl: tak tak 1500czk plus postovne je asi 350czk nicmene pocitam s tim ze na slovensko toho pujde vic a minule to slo jednim kuryrem ktery to tam nejak distribuoval za bezne ceny Vasi posty.. nicmene to je na Vasi slovenske dohode..
-> suri: ten prepočet mi je jasný

-> mb136gl: 1500 v prepocte na ceske a posta 350 minimum
takže predné pružiny 1500 a s poštou na SK by to bolo koľko?
-> Zazaa: no cenove to vyjde na stejno.. ale ten konfort je jinde a vykon taky o neco vyssi.. kdyz promerim graf vykonu a lambdy na webru tak se nikdy nedostanu do optima v celem rozsahu jako u vstriku.. atd.. a pak je jeste levnejsi varianta.. vzit komplet saci s klapkou z feldy MPi a osadit pouze jedotkou a naladit to k danemu motoru a ses na cene pod 10000 i s naladenim a se vsim potrebnym a to je pak i dostupne pro normalni motory..
-> Gryzly: na tom co mam uvedenem..
-> tomas120l: zatim pockam jestli bude tech 10zajemcu myslim ze urcite a toho 15teho to uzavru a doresime potrebne
-> Petr105l: do felicie nacpat nejde aspon ne beznou silou-)
-> Saky: mam vazny zaujem o predne 250 a zadne na vlecku o 35% tvrdsie vsetko v cervenej farbe dik. kam ti mam poslat zalohu a kolko?
Dá se ten pastorek na ostré řízení nacpat i do řízení na Felicii, nebo to pasuje jen na Š742?Pokud by to šlo i do Felicie, měl bych zájem o jednu sadu, přijel bych si osobně.
tak ono kdyz nakonec zas clovek zkonci klapkovejch teles se vstrikama tak to vyjde skoro jak ty webery :)
ale jinak je to pravda, minimalne zapalovani je uz skoro nesmysl resit rozdelovacem kdyz i jednoduche a levne jednotky umi co umi ...
ale jinak je to pravda, minimalne zapalovani je uz skoro nesmysl resit rozdelovacem kdyz i jednoduche a levne jednotky umi co umi ...
-> Saky: na jakém emailu tě můžu kontaktovat? Šlo by o zadní pružiny a asi dvě Fábií kliky do 742.
-> Saky: no ked sa da tak kludne si ma môzes zapisat...mne jedno kedy..na case nezalezi na nicom v podstate nezalezi len na tebe ci to vies spravit a potom ci si to ochotny psolat na slovensko...
-> Gemini: no pokud se kupujou RJ za ofiko ceny v kusovce tak ne.. ale pokud se jde vlastni cestou a vyrobi se RJ vlastni a pouzije se do ni bezne dostupnej soft tak ses na cene dilu a pak vyjde takova RJ ve vyrobe levneji nez novej SEDR-) jak jsem psal myslim si ze budem schopni dodat RJ vcetne kabelaze a vsech cidel semi klapkami a sanim za cenu pod 25000 coz je srovnatelna cena s webrama.. a moznosti jsou jinde.. kdyz jsem zkousel minulej tejden brzdit jeden motor s tim a bez toho tak sem se enstacil divit co se da nahnat spravnym nastavenim a vstrikovanim..
-> Saky: v pohode, ja si pockam
. Pokud by k tomu bylo i to sani co jsem ti dal, tak to bude super 

-> Saky: ja to iste..... len dobru riadiacku nekupis ani za cenu novych webrov.... ale je to dobra volba a krok dopredu ktory sme mali spravit davnejsie.....
-> Saky: tos říkal před půl rokem, že je už skoro hotová
Ale mně nic do toho není, peace

-> Gemini: to neni zadnej vyvoj, vse potrebne uz bylo v podstate vyvinuto a na nejaky vyvoj nemam znalosti.. do vyvoje muze jit bezny virtak ja ne..
jde o to ze bude opet brzda, a dalsi vychytavky bez kterych se proste motor na vyssi urovni postavit neda.. v podstate koncim s karburatorama s rozdelovacem a vsim mechanickym a zacinam odznova na ridicich jednotkach a vstrikovani.. podle me dnes jedina rozumna cesta a kdyz vidim ty moznosti a hlavne tu cenu tak neni jine cesty.. ono pokud me vyjde zavodni RJ s kabelazi cidlama vstrikama a sanim za stejne penize jako dva webry se sanim tak neni co resit...
jde o to ze bude opet brzda, a dalsi vychytavky bez kterych se proste motor na vyssi urovni postavit neda.. v podstate koncim s karburatorama s rozdelovacem a vsim mechanickym a zacinam odznova na ridicich jednotkach a vstrikovani.. podle me dnes jedina rozumna cesta a kdyz vidim ty moznosti a hlavne tu cenu tak neni jine cesty.. ono pokud me vyjde zavodni RJ s kabelazi cidlama vstrikama a sanim za stejne penize jako dva webry se sanim tak neni co resit...
-> Saky: tak máš SZ z toho už se nevykecáš

-> Karel.: nema uz se na ni ale zaclo delat pocitam 14dni a bude
pokud me nekdo pise na ICQ a ja nejsem online a neodpovidam tak pravdepodobne nejsem u PC a je tam manzelka, pokud se vratim domu a je PC vypnutej uz nevidim nezodpovezene zpravy.. takze komunikace po ICQ nekdy vazne.. chce me to zastihnout online vetsinou vecer devata desata driv vetsinou nejsem..
takze Havliku jetse jednou-)
takze Havliku jetse jednou-)
Dušane už máš tu hlavu po roce co ti ji sakyn slibuje

psal sem ti ohledně toho řízení na icq kteréžto sme měli taky spolu domluvený
-> Saky: tak nech sa dari v nejakom tom motorsporte alebo vo vyvoji 

-> Saky: ..psal sem ti zprávu