skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Demonstrace
-> tadeas: 80 je minimální konstrukční rychlost vozidel, který na dálnici můžou 

-> Tuxik 03.11.08 16:42:36: njn...tak plnou hubu řečí doma v teple má každej 

-> tadeas: tak bychom jeli 50 a porusili zakon nooo to si nedovedu predstavit pokutu za pomalou jizdu.......
Minimální rychlost je snad 80 km/h, kteroiu stejně většina škodovek na dálnici jezdí, takže by se nic nestalo...
Kloggie 03.11.08 16:06:53 napsal:
Ale tak neudělali z toho frašku a pan pořadatel, řekl pravdu, včetně toho že když o něco jde, tak lidi nic nedělaj...jj bohuzel je to tak, kazdej ma plnou hubu kecu a pak kdyz se neco ma delat tak vetsina lidi stahne ocas a boji se prijit
Ale tak neudělali z toho frašku a pan pořadatel, řekl pravdu, včetně toho že když o něco jde, tak lidi nic nedělaj...jj bohuzel je to tak, kazdej ma plnou hubu kecu a pak kdyz se neco ma delat tak vetsina lidi stahne ocas a boji se prijit
Tom.t 03.11.08 15:44:42 napsal:
to chce spáchat neco v mezich zákona co se nejak projeví, treba taková blokace dálnice D1 kdy se v pravém pruhu bude šoupat kolona škodovek a jinyhc starých aut jedoucí minimální povolenou rychlostí což je myslím 50km/hod ... hezky by se to začlo štosovat, brzo by to pak ucpali kamiony atd .. a opakovat to treba kazdej pátek dokud nedojde k nejakýmu jednání ...hele to je asi fakt jediny reseni
to chce spáchat neco v mezich zákona co se nejak projeví, treba taková blokace dálnice D1 kdy se v pravém pruhu bude šoupat kolona škodovek a jinyhc starých aut jedoucí minimální povolenou rychlostí což je myslím 50km/hod ... hezky by se to začlo štosovat, brzo by to pak ucpali kamiony atd .. a opakovat to treba kazdej pátek dokud nedojde k nejakýmu jednání ...hele to je asi fakt jediny reseni
-> Tampajs: to já nejsem.... já takhle "slušně" nevypadám

tady je o demonstraci i něco na z1...jelikož nemám v práci zvuk, tak nevím co slečna povídala..je to nějaká 18 minuta myslím www.z1tv.cz/ je to ve zprávách dne 

-> Kloggie: Já v 9
-> Kloggie: Jo aspoň že tak.. Relativně se tam aspoň vyjádřily do televize ty co měly odvahu a v tom bude asi největší přínos protože bez toho by jsme tam stáli jak vocasi a pak by zakroužil s Fávem a BXem okolo toho parčíku a šlo by se domu..
-> Tampajs: Kdy si tam dorazil?? Já tam byl chvíli po 10tý.
Ale tak neudělali z toho frašku a pan pořadatel, řekl pravdu, včetně toho že když o něco jde, tak lidi nic nedělaj...
-> Kloggie: Když sem dorazil já tak tam byli akorát strážníci tak sem šel k metru a čekal abych tam nešel sám :-D
To je akorát po příjezdu, to tam fakt bylo pár lidí.
to chce spáchat neco v mezich zákona co se nejak projeví, treba taková blokace dálnice D1 kdy se v pravém pruhu bude šoupat kolona škodovek a jinyhc starých aut jedoucí minimální povolenou rychlostí což je myslím 50km/hod ... hezky by se to začlo štosovat, brzo by to pak ucpali kamiony atd .. a opakovat to treba kazdej pátek dokud nedojde k nejakýmu jednání ...
-> ondie: kašlali na nás.... převzali si akorát petici, páč tam "nikdo" nebyl
-> Pavel P..: joo..čoveče,jenže než sem stih zaparkovat,trochu sem bloudil,tak ste byly pryč...přijel sem s křížkem po funuse...
A dělo se něco ?
Vylez aspoň někdo z úřadu za váma si vás minimálně vyslechnout ?
Nebo fuck off ?
A dělo se něco ?
Vylez aspoň někdo z úřadu za váma si vás minimálně vyslechnout ?
Nebo fuck off ?
-> ondie: videli jsme te, bilej rapid s cernou strechou ;-)
Já sem tam taky jel,ale asi nějak pozdě...okolo půl 12tý už tam nikdo nebyl ?? ...nebo je taky možný,že sem byl jinde,ale nevim...
Celkově málo lidí ale co no aspoň něco :)
no skoda ze nemam oPrima v kablovke. tu parodiu na masovu ucast 200+ by som si teda pozrel.... :-)
-> pyroman: to bude drsný, ježiš to chci vidět

-> Kloggie: no údajně by to měla mít prima ve zprávách, tak sem na to zvědavej co z toho páni moderátoři vyplodí
kluciii, meli jste udelat prezencku, abyste pak mohli dorvat ten zbytek, co neprijel...
-> FORM: No nějak tak:) Pokecali sme, pak jsme šli na oběd a jeli dom. Lidí tam bylo poskrovnu. Jsem zvědavej co z toho udělaj ve zprávách jestli se to vůbec dostane do hlavního vysílacího času...
-> FORM: tak tak
spíš sranda demonstrace
-> jerrom: kameru tam mela i CT1, Z1 a zahlidl jsem reportera novy... ale to je fuk...
ucast nebyla valna, kdo jste neprisel stydte se
ucast nebyla valna, kdo jste neprisel stydte se
Takže účast max 50 lidí a kolona 2 aut okolo vlády. Jinak natáčela Prima a Český rozhlas
-> Matsoft: A nikde nikdo co 

-> Matsoft: Ti policajti čekají na davida
POSLEDNI ZPRAVY OD VEPRINA: Na miste se trese asi 30 policistu - obavaji se najezdu skodovkaru
na miste je taktez kameraman, zelbohu nevim odkud. situace je k 9:00

na miste je taktez kameraman, zelbohu nevim odkud. situace je k 9:00
Dem na ně

-> Tuxik: já se tam snad taky dostanu, takže kdyžtak vezmi ty kabely pro davida 

okolo 9:30 budu na Malostransky
pokud mě pustí z práce tak se tam taky ukážu...a snad mě nezavřou, protože musím bejt o půl druhý ve škole
-> Turda: Já si to do omluvňáku na férovku napíšu...
Já jedu.. ale asi MHD, pač se nikdo nevyjádřil jak to bude.. jak to bude? Radši bych autem, MHD se mi nechce, ale zase modrý zóny 

KDO NEJDE JE SRAB!
-> tunerlada: no joo nooo 

-> Pavel P..: -> Kloggie: vy ste asi chytrý, dejte mi razítko DEMONSTRACE a zejtra vám to tam vymlátim
, sere mi to no, ale zmůžeš, nejde o to že by mě nepustila, ale že mi žádný omluvenky psát nebude , jooo pánové takovej je život stůůůdenta 

-> Turda: mnoo ja to mam tak napodobně
nee tak ono hlavně ze mam zitra zkousku v autoskole tak musim kuli znamce mno
trapas ja vim 

-> Kloggie: maminka mu nenapíše omluvenku do školy

-> Turda: To se ptáš mámy??? To si děláš srandu ne?
-> tunerlada: aco ty??? 

-> tunerlada:

-> Turda: jak to ? mamka nepustila?