skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
uzovka na vyvoz?
-> Tom Troll 03.01.19 12:45:34: rapid ve francii bylo garde a i ouza?

Rapid asi do Francie, ale registrovaný v sovjetu?
Ta mlhovka se takhle na Francouzký montovala?

Ta mlhovka se takhle na Francouzký montovala?
-> Enggik 20.12.18 22:41:37: Pěkná fotka

-> Enggik: jo, ta fotka je celkem známá. Svět motorů z r. 1982,možná 1983, ne?
-> Tom Troll: Tak tady máš ještě jednu 
Jinak údaje jsou takový, že s dovozem se začalo někdy v roce 82, a do konce roku 83 jich bylo prodáno cca 1000ks (v tom už asi teda bude i pár eMek)

Jinak údaje jsou takový, že s dovozem se začalo někdy v roce 82, a do konce roku 83 jich bylo prodáno cca 1000ks (v tom už asi teda bude i pár eMek)
-> Enggik: První kanadská užovka co vidim krom tamotoh jednoho prospektu kde je zazadu.
Pomalu jsem tomu nechtěl věřit. Muselo jich bejt strašně málo a hned naběhly emka.

Pomalu jsem tomu nechtěl věřit. Muselo jich bejt strašně málo a hned naběhly emka.
-> ondie: No jo, ale poslední dobou už nějak není kde co brát 

-> Enggik: Nějak mi to tady uniklo. Zas pěkný info a fotky od tebe,paráda ! 

A kdyby někoho zajímala možnost dovozu škodovek ČS pracovníků v zahraničí do ČSSR. 

Další Golden
Tentokrát i s těma nej sedačkama, co ve škodovce kdy mohly být
Recaro Blaupunk

-> Tom Troll: kámoš si něco takového vyrobil sám, včetně rámu z lešeňovek. na stavbu to bylo ideální.
-> Enggik: Jo a tady ještě máš jednu italku s těma směrovkama, a rovnou se Sprintama 

-> Tom Troll: To vidím poprvé
Bylo mi divný, že ten žigul má zrcátko z Malucha

Bylo mi divný, že ten žigul má zrcátko z Malucha

-> Bukaj: To asi ude pseudožigul Fiat 125p s korbou. Ruský VIS i Izk žigul pickupy maji jiný korby.
-> Tom Troll 09.06.18 14:18:54: A to vedle je žigul Pick-up?

Škoda Estelle Rapid CE - 1984. Výroční edice. Myslel jsem že se jedinej nedochoval. 

A další střípky ke švýcarské 105LS 

Jedna Italka
takže i italové ,,měli" to šílený umístění bočního blinkru? 

-> rsvancara 11.12.17 18:34:56: Už jsem viděl v jednom G dotaženým zpět
-> Tom Troll: jo, hnus. 

No neni to užovka ale taková kuriozita, Tady je 110R na origo plecháčích z brouka se škoda pokličkama. Je k tomu někde nějaký vyjádření? Mýslím že to montoval jeden prodejce Škoda na Islandu.
-> RoboSK: Obyč chromové s nalepenou gumou

-> Enggik: čo je to za nárazníky ? súrne ich potrebujem 

-> Enggik 17.11.17 18:55:02: Díky za osvětu, neznal jsem 

-> Tuner#2: Belgická ,,specialitka" Ale informací i fotek je minimum
V podstatě je to jen trochu víc nazdobená GLS (něco na způsob anglických Estellek), ale tady šli za příplatek dokoupit sedačky od Recara a odsouvatelnej šíbr. img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/.../7_1_91215__2011-
07-23_22-07-14_83.jpg
a tady dával ještě -> ondie: malou fotku. img.skoda-virt.cz/forum_u pload/.../7_1_91215__2015- 08-28_15-53-46_25.jpg
A vždycky byl jen v žlutých či světle hnědých odstínech s hnědou střechou (co zatím vím). Proto Golden

a tady dával ještě -> ondie: malou fotku. img.skoda-virt.cz/forum_u pload/.../7_1_91215__2015- 08-28_15-53-46_25.jpg
A vždycky byl jen v žlutých či světle hnědých odstínech s hnědou střechou (co zatím vím). Proto Golden

-> Enggik 17.11.17 18:01:54: O co jde, máš víc fotek?
Další střípek do ,,pátrání" po GOLDENu.
Teda jestli ty sedačky byly fakt takhle barevný, tak je to dobrej úlet

Teda jestli ty sedačky byly fakt takhle barevný, tak je to dobrej úlet

-> Tomaso435: Ale lidi to chtějá. :-D
Já vím, na Fávu by to vypadalo blbě. :-D
Já vím, na Fávu by to vypadalo blbě. :-D
-> Durnbach: asi nejčastější bezcenej šit 

-> peter13789: Jako náhrada či alternativa originální lišty zadního čela na oužu

-> Durnbach: taku istu,len v striebornom a mierne opotrebovanu vekom mam doma. Kam sa to montovalo?
-> Durnbach 29.12.16 23:05:21: Hele, tak ono to bylo z NDR !
Měl to někdejší soused na GLS. Spolu s nerez dvoudřezama, lištama kolem oken, zlatejma plechotronama Borani, bičovou anténou a špuntovatejma otěrovejma lištama.. mi to připadalo dost hrozný.
Měl to někdejší soused na GLS. Spolu s nerez dvoudřezama, lištama kolem oken, zlatejma plechotronama Borani, bičovou anténou a špuntovatejma otěrovejma lištama.. mi to připadalo dost hrozný.

-> minno: Asi i to je možné, nicméně jsem se s tím zatím nesetkal (PALáckých s odporem bylo vyrobeno dost jako n.d., ale asi se později vyráběly i "druhošky"

-> Bukaj: Aha. Pýtam sa preto, lebo novodobé indukčky "Czech republic" sú už na vzhľad povedal by som rovnaké 120 / Favo, vŕšok je čierny. Tak že či náhodou aj táto s oranžovým vrchom nemôže byť 120 cievka postkomunistickej výroby.
-> minno: Podle "víčka" s vývody. Tenhle "nenasákavý bakelit" v oranžové, šedé, nebo tmavězelené barvě měly až Favority...

-> Bukaj 23.01.16 18:20:16: Podľa čoho poznáš, že Favorit cievka?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : protože se o tom tady bavili a někteří to neviděli
-> Majki: Tak proč to sem teď dáváš?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To je rok staré