skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zase jeden článek o 120tce
-> haso: to som nevedel že si taky gurman 

-> MOLSO: to vis volanty to su iné šmaky

-> haso: sluby sluby
ale tesim sa co vymysliš :)
btw ty oblizuješ volanty ??

btw ty oblizuješ volanty ??

-> MOLSO: na zraze daco na teba stou maticou vymyslim ale este ma nenapadlo nic rozumne...

nevim ale zda sa mi to ako keci ze hreben ide lahsie nez s posilovacom, s posilovacom mozem ten volant zacat lyzat do kruhu a kolesa sa budu tocit
a na skodovke sa do neho mozem aj zakusnut a nic moc

nevim ale zda sa mi to ako keci ze hreben ide lahsie nez s posilovacom, s posilovacom mozem ten volant zacat lyzat do kruhu a kolesa sa budu tocit

-> aDAm: jj pravda
-> suri: což je jasné když je na te napravě motor že, ale tady je porovnání bezposilovačová shade vs auta s posilovačem
-> Syny: ked ides vo felde bez posiku tak mas co robit oproti tomu je schade aj zo snekom zlata
-> Syny: suhlasim
matica zaučí
kuwa asi mi bude chybat

kuwa asi mi bude chybat

uz to tady nekurte tyjo
Jestli nekdo tvrdi ze u auta s posilovacem rizeni jde rizeni vic ztuha nez na hrebenu u shade tak je blazen :) Ano dobre vylazenej hreben jde z lehka, ale urcite se to nemuze rovnat s posilovacem rizeni... Maticovy rizeni na vas zmetkove 

-> Tampajs: No teda nevim nevim... já Fábkou a kOktávkou nikdy pořádně nejel... ale pochybuju, že to de víc ztěžka než v autobuse... a v autobuse do de jednim prstem (doslova)....
ze pach oleja
, smrdia mu plesnive bizonie koze pod kobercami a mozno aj nahulene spaky v kosi a prenho je to olej

-> Tampajs: a to si to zjišťoval s vypnutym motorem co ;)
-> Syny: A nebo spíš se to dělá proto, aby si zajistili kšeft či opravu v autorizovanym servisu 

-> David29: driv se vsecko delalo tak, aby to vydrzelo, ale otazkou je jestli to ma smysl, pac technologie jdou do predu a proc ma neco vydrzet 50let, kdyz to za tu dobu uz bude strasne zastaraly... Dneska se vsechno dela na urcitej pocet let a pak se to jednodue vyhodi a koupi novy, lepci...
-> David29: Snižování nákladů na úkor životnosti
-> Pedros: Naprostej souhlas.. 25 let stará Fabie nebude... kastle možná vydrží, ale mechanický části nee...
Zajímavý, že dřív měl motor větší životnost než auto, dnes je to naopak
Zajímavý, že dřív měl motor větší životnost než auto, dnes je to naopak

já mám též hřeben po GO a Fabka se servem a octávka I maji těžší řízení jak já ve škodovce..Ale Octávka 2 už je lehčí
Teda na místě samozřejmě

Mě to přijde docela objektivní,sice něco teda přehání ,třeba to s tím řazením,jinak má vcelku pravdu,ale na 25 let starý auto to je ještě dobrý
Chci vidět felicie,fabie a podobný verky po 25 letech..Z felicie zbydou možná tak ty sedačky

-> David29: jo, urcite to ma vacsiu priechodnost terenom nez skodovka ale ludia stym do lesa krosit nechodia lebo zbytocne doskrabat karu za niekolko milionov
-> haso: Sem tě moc ted nerozlouskal
Myslíš jako kvůli laku....?

-> haso: 08.08.08 15:49:25 presne tak

-> David29: ja myslim ze bmw x5 do terenu neni preto lebo ked by si isiel terenom a odrazu pocujes jak ti nejaka haluz skrabe o lak tak ta asi drbne, ale na skodovke ti to vobec netrha zily

-> Martin/125/: Teréní vlastnosti? Jestli to je jenom o světlý vejšce, tak mi řekni, proč třeba BMW X5 je do terénu neschopno?
Jinak já mám hřeben po GO, a jednim prstem.. neblbni
Ale de zlehka, to jo...
Jinak já mám hřeben po GO, a jednim prstem.. neblbni

-> Martin/125/: jedním prsten na místě, ale no tak tomu snad ani sám nevěříš ;)
tak třeba...jak píše že volant se musí hrozně rvát...když je vše ok,tak jde točit na místě volantem jednim prstem!!! Aspon teda u emka...ty teréní schopnosti jak píše...to je pravda...jaký jiný auto má vyšší světlou výšku než škodovka?
Tak v něčem s tim souhlasím,v něčřem ne...ale nepochopim jak dokáže prasknout pružina...to jsem ještě nikdy u žádnýho auta neviděl...snad kromě listových pružin:-D
-> Syny: ještě ty do mě ryj ;)
-> aDAm: To sis nabehnul 

-> petr s: videl som len pružiny vymontované z auta, tak možno to bol nejaký iný kombík, neviem či si známy so mňa nevystrelil

Kamoš má Mitsubishi Carisma ten najnovší model, a jemu pukla pružina, vraj to poriadne naložili a "PUK", ale to musela byť nejaká výrobná chyba, alebo čo, teraz neviem, či predná, alebo zadná
-> Rudi: Akorát peugeot nemá vzadu pružiny
tak ja som teda prasknutú zadnú pružinu na škodovke ešte nevidel... zato peugeot 306 kombi s oboma zlomenými pružinami už hej.
tak ja neviem co ma proti uloznym priestorom ale ja som do skodovky nacpal tolko veci co by otcovi do forda urcite nevoslo (ford fusion), a kamaratovi do favorita taktiez...a v skodovke to bolo v kufri a selikade po interieri a normalny cestujuci ani nevedel v ako moc plnom aute ide pretoze to nebolo ani vidiet

myslim ze je nekorektne robit recenziu na typ auta ked ma clovek docinenia len s jednym kusom. myslim ze kazde auto je individualne a tak nemoze zovseobecnovat jeho zavady a pocity na vsetky skodovky
-> David29: no i mistr tesař se někdy utne ;)
-> aDAm: Pěkne ses do toho zamotal
Zrovna od tebe nechci slyšet nic jako "pořádně čti" nebo tak něco

Njn, autor má sice pravdu. Ale nějak mu nedochází že s 20 let starými tlumiči po ujetí 100 tkm nemůže ocekávat nějaké geniální vlastnosti. A když v tom někdo tahá na chytu kdo ví co, tak asi ten zadek bude trošičku sedlej.
Za těch 20 tisíc km se mu toho vysralo víc, než bych očekával u průměrný škodovky. Ale kdoví co s tím prováděl.
-> alchstuip: ja se nehadam to tu jen pan sita prudi
-> aDAm: -> Sita: Ale no, chlapci, naco to hadanie sa, o nic nejde, svet sa toci dalej a nam sa snad kolecka budu tocit tiez, tak si uzivajte zivota a bezte sa schladit niekde k vode :-)
Ten clanok je v podstate pomerne objektivny, skor su vysponovane niektore komentare, sice sa nezvyknem zapajat do bezvyznamnych komentov, ale tu mi nedalo a na niektore prispevky som reagovat musel. Ale na druhej strane som si tam precital aj par celkom rozumnych komentarov od ludi, ktori za prve chapu, ze mnoho ludi nema skodovku z nostalgie ale z nutnosti a mnohi ju zase maju ako konicek a auto na obcasne vylety :-)
-> THOMMY : kua beru zpět ;) ale david jako david ;)
-> aDAm: Koukni se ještě jednou pořádně na nicky autorů prvních 3 příspěvků

-> choze: Co tam píše špatnýho?
-> choze: borec? :-)
Nic proti autorovy toho článku, aler podle mě je to pěnej ...... Každej si asi domyslí co
-> Sita: ale koukam že problém máš spiš ty. a jako jestli myslíš že ban by pro mě byl nějaký trest...no hlavu bych si z toho rozhodně nedělal....
OT: adam: ani ne. ale ty si precti svoje posledni prinosny prispevky... treba tady, nebo v inzeratu o nafte a zamysli se... nejsi ani moderator, ani "skoda evangelista", ani majitel webu... takze to ze je nekde treba vic vykricniku nebo neco co se ti zrovna nelibi, by asi mohlo zustat pouze tvym problemem u tebe v mozku...
ja taky nejsem nic, ale kdyz uz moderatori nezasahnou... za to co jsi predavadel u Speedmaniacovo inzeratu a ted i tady uz bys mnel ode mne ban aspon na mesic abys trosku vychladnul...
ja taky nejsem nic, ale kdyz uz moderatori nezasahnou... za to co jsi predavadel u Speedmaniacovo inzeratu a ted i tady uz bys mnel ode mne ban aspon na mesic abys trosku vychladnul...
-> David.: ja jsem si s tebe dělal srandu, protože si založil post a pak dvě reakce si hodil sam, prostě bylo to tu jen tvoje tak proto ten muj první příspěvek ;)