skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škodovka vs. tatra
-> Matthes z TechWebu: Tak to já z kopečka vyřazuju 

-> Boga: Pochybuju že panáček zastavil
co k tomu říct...bejt tím v tý tatře tak bych ho vytáh ze škodovky profackoval bych ho a posadil zpátky.
www.stream.cz/video/.../1
22689-skodovka-vs-tatra-po
kracovani kazdopadne tatra neni zadny maslo a vyjela sama 

-> David29: Tak na 4 radim v 80kmph
a ve 110 na 5, no podle potreby ... z kopecka klido 50 na petku
- na volnobeh 

-> David29: kdyz se naseru tak na 3 jedu aj 100 

-> Matthes z TechWebu: Tak těch 60 se dá v klidu jet na 3
Ale podle mě tam měl celou dobu za čtyry a drtil to tak celou dobu....

ja vam poviem ze to je sila co sa to stalo ale poviem vam este jedno mne sa to tiez stalo sice to nebola tatra ale bol som to ja a moja rodinka natlacena v BELE a akysik hnup nas predchadzal, to by bolo poho este ale ked aj na druhej strane zacal dalsi debil predbiehat ? tak co, pruser ako svina na tachacu 90 Km/ plne auto ludi a hub, co ine zostavalo ??? brzdit prudko a dufat v tom najhorsom na najlepsie :-)
tak na ceste boli sme dve auta proti dvom ,aby nas predchadzanych vlastne predbehli prudko som brzdil a dufal ze to dobre dopadne a ze neskoncim vedla na poli alebo niekde na ceste ako placka- mehlo mi ! este ziadne skusenosti a zrazu nieco taketo to vam poviem nieco hnus !!! a potom preco su nehody nie nadarmo sa hovori ze v silnom aute prazdna hlava
a kym som prisiel domov tak asi 15 krat nas obmedzili a ohrozili dalsi debili !!! chuji su to 

-> Matthes z TechWebu: myslíš že to byl 5q ?

-> David29: Tak na petku jedine pri 60kmph 

ale celkem nahoda ze to natocili :)
To je kus debila
My sme takhle zapadlo Liazkou do sněhu, když uprostřed jela dodávka
-> Syny: Asi to drtil na jednu rychlost, místo toho aby podřadil...

-> Syny: Asi to drtil na jednu rychlost, místo toho aby podřadil...
-> dna69: -> Matthes z TechWebu: má pravdu, ale mám jěště jednu škodvku v zásobě.
A to ze jeste zrejme jel dal je fakt sila...
kokot no 

Ty vole ma dobru odvahu vytlacat nalozenu tatru :D Ale vazne vzdavam hold vodicovi tatry, ktovie ako mohol ten magor dopadnut keby vodic tatrovky nespravil co spravil....
-> dna69: Ma rozkuchany predek, nejezdi ... A nerikejte ze sem to byl ja, nemam stresni okno
Je to kokot, kvuli takovym hovadum nam lidi nadavaj 

Ja taky nechapu proc tu tatru vytlacoval... Mel tam mista az az... Navic i ja se svim mrtvim motorem bych tu tatru za tu dobu mel uz tak 3x predjetou, takze nevim co tam vymejslel celou dobu. Peknej debil...
a koukám že už víme kdo jel v tý škodovce -> spartra

Jo taky jsem na to koukal dneska na stream.cz... docela síla, nepochopil jsem proč tu Tatru vytlačil, proti jsem nic jet neviděl... měl ho radši sundat mgora a byl by klid 

-> Fén: -> Nwkt: každej budeme mít to sladké tajemství

-> spartra: Ale drobnosti, ne vytlačit náklaďák do pangejtu, sebrat řidičák
-> spartra: Jednou ještě s mokrým řidičákem.
dobry blázen

-> Zdeněk.:
Co to kurva jest ??

stane se
nikdo ste nic neposral na silnici?

-> Zdeněk.: kdyby ta tatra neuhla tak je posadka skodovky kaput....
to je neco nehorázného,doufám že škodovákovy vzali papíry
Takovýdle lidi nemaj na silnici co dělat ...
to snad nemůže být ani pravda

tyvoe dobrej dement