skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
bez názvu
-> Majklsto: jj treba nie?

Vsetci zacnime do seba rypat a bude to tu uple po p..i
-> p.b.:
no asi sa nedozvieme lebo inych zaujima ci je nazov alebo nieje...
no asi sa nedozvieme lebo inych zaujima ci je nazov alebo nieje...
-> pipo1128: Mně by ta šáde taky zajímala, ale tady se asi nic moc nedozvíme...
-> alchstuip: joo to samo...já jen že je tu nuda tak sem si rejpnul

-> Turda: Pokial viem, tak psycholog sa pise s tvrdym Y, no ale ci ma makky alebo tvrdy, to je jeho vec, nie?

-> petr s: tak to OK:..ale ty nejsi slovák nee??

-> Turda: Určitě
-> aceboss: na slovensku je psycholog s měkkym I???

pipo1128 11.07.08 22:20:41 napsal: pre vsetkych...
psicholog
O.K.
Jak se říká chytřejší ustoupí
beru tedy své příspěvky zpět
a omlouvám se Ti
Opravdu to nemá cenu dále řešit.
psicholog

Jak se říká chytřejší ustoupí

-> petr s: pres psy je kynolog
-> pipo1128: Psichologa bys asi potřeboval ty
pre vsetkych...
ako vidim kym som tu nebol tak sa tu rozoberali ine veci ako to co som sa pytal... mna nezaujimaju nejake priblble ceske reci ci je nazov alebo nieje,hlavna vec ze naco som sa pytal... takze taky blbci ktory chcu rypat tak ani nepiste uz mam dost vasich dristov... keby ste radsej mali tolko reci k danej otazke... tak uz si konecne uvedomte ze ked mate nejaku traumu z detstva tak nato je psicholog a nie toto forum...skoncil som na tuto temu....

ako vidim kym som tu nebol tak sa tu rozoberali ine veci ako to co som sa pytal... mna nezaujimaju nejake priblble ceske reci ci je nazov alebo nieje,hlavna vec ze naco som sa pytal... takze taky blbci ktory chcu rypat tak ani nepiste uz mam dost vasich dristov... keby ste radsej mali tolko reci k danej otazke... tak uz si konecne uvedomte ze ked mate nejaku traumu z detstva tak nato je psicholog a nie toto forum...skoncil som na tuto temu....

-> Gryzly: jj s mezerou to jde :)
ted jsem to zkousel cisle 88374, neco se do nazvu zadat musí, nevím jak dlouho to funguje driv to bylo jinak, ale pokud napriklad zadam jen mezeru, tak se tam uz vlozi to "Bez nazvu".
-> Gryzly: Včera jsem to zkoušel a nešlo to
asi to každej tady nevi ale pokud založite tema a nezadate tam nazev, tak se to automaticky pojmenuje Bez názvu.
Typickej Virt

-> jordison: to si myslim, a to je mi 17, je vidět že sem správná generace 

-> aDAm: přesně, nevim co hrotíš, nikdo se tu uklidňovat nemusí, přečti si to celý a pššt 

-> aDAm: kdo se do něj pustil? Byl pouze informován...
-> aDAm: a ja se do nej pustil za to ze napsal nazev bez nazvu?
Nez zacnes poucovat tak si to precti...

Turda 08.07.08 23:33:34 napsal:
-> gabo00000: to chce klid, člověk se musí vyznat ve slovenštině, stejně jako slovák v češtine, sakra dyť sme byli jeden stát, mládež ví prd dneska, samý EMO a neuměj komunikovat s nejbližšíma sousedama celkom vystizne

-> gabo00000: to chce klid, člověk se musí vyznat ve slovenštině, stejně jako slovák v češtine, sakra dyť sme byli jeden stát, mládež ví prd dneska, samý EMO a neuměj komunikovat s nejbližšíma sousedama celkom vystizne

-> petr s: nebudu nic zkoušet, prostě ať už to tam napsal schválně nebo ne je to jedno a nevdím důvod se do něj takto pustit
-> aDAm: Než něco začneš říkat tak si to zkus založit
-> petr s: -> aceboss: -> Turda: -> Syny: trošku přeháníte ně? Vám se nikdy nestalo že by jste zapoměli třeba napsat předmět v emailu nebo pod? prostě to přehlíd, nebo omylem smazal atd....zkuste se nad sebou zamyslet.
-> pipo1128: Název tohoto vlákna mi přijde v pohodě......nevím co je tolik vzrušuje.
Důležitý je obsah. Akorát se mi zdá, při pohledu na pohon pomocí řetězu, že je to auto snad šlapací. 

-> pipo1128: jediný co ti povím tak že to má motor z nějaký překoňovaný motorky.
-> gabo00000: to chce klid, člověk se musí vyznat ve slovenštině, stejně jako slovák v češtine, sakra dyť sme byli jeden stát, mládež ví prd dneska, samý EMO a neuměj komunikovat s nejbližšíma sousedama

kluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuud

-> Syny: to bude ono no

-> pipo1128: probrat a přebrat je torchu rozdil 

-> pipo1128: jak koukam tak jedinej blbec tu budes asi ty 

-> pipo1128: Nebylo to myšleno jako nadávka nebo tak
Ale napsat také téma?Co to vyřeší??To jsi nebyl schopný vymyslet něco lepšího?Pod tímto názvem jsi můžu představit spoustu a spoustu věcí.Šlo mi jen o to že kdyby to tak udělal každý tak jak by to tu za chvilku vypadalo

Ale napsat také téma?Co to vyřeší??To jsi nebyl schopný vymyslet něco lepšího?Pod tímto názvem jsi můžu představit spoustu a spoustu věcí.Šlo mi jen o to že kdyby to tak udělal každý tak jak by to tu za chvilku vypadalo

-> pipo1128: napsal si CO SA MAM PREBRAT??? a Aceboss ti řikal CHLAPČE PROBER SE...asi jedině problém v ČJ a SJ...to ber bez urážky, ale je to tak, holt se trochu "bohužel" liší ty naše jazyky...

-> pipo1128: Uklidni se a nikomu nenadávej
-> Turda: -> aceboss:
ste blbci? neviete precitat co som pisal 20:46:30
ste blbci? neviete precitat co som pisal 20:46:30
-> aceboss: třeba hledá více info o tý škoduli, tedy třeba i jméno, tak proto téma bez názvu

-> aceboss:
napisal som nazov ale pred potvrdenim sa mi zmazal a uz neviem ho premenovat vies???
napisal som nazov ale pred potvrdenim sa mi zmazal a uz neviem ho premenovat vies???
Jaký má význam zakládat nové téma BEZ NÁZVU????
-> aceboss:
co sa mam prebrat?????
co sa mam prebrat?????
pipo1128 08.07.08 18:00:43 napsal: -> petr s:
ser na nazov pozri na tem stroj
-> pipo1128: Chlapče prober se....

-> pipo1128: Chlapče prober se....

-> petr s:
Lepší název nemáš?