skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nepamatujete si někdo...
prohledat
21 příspěvků (zobrazeno 1 až 21) od 28.06.2008 do 01.07.2008, založil/a su.tech – nezodpovědný hajzlík
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> Kuladmin: no tak tu H1 bych chtěl, mám jiné žárovky v originál obalech ale ta H1 by se mi hodila. Teda jen s tím obalem, nebo alespoň dobrý obal. A ten čep zatím vytáčet nechci, už to mám slíbeno od kámoše, že mi stačí jen sehnat rozměry, ale třeba se to někomu válí doma někde a rád by pomohl, nebo vyměnil, prodal... a taky potřebuju ten hustoměr - konvektu, ta moje je nefunkční, protože tam nebyla a kámoš mi dal tuhle abych měl alespoň zatím nějakou. Jestli z toho cokoli máš budu rád...

Tak cep by se dal prinejhorsim nechat vytocit a H1 chces asi teslu ze jo?
-> Trax: Perfektní!! díky za spolupráci!! MOC - takže mi chybí ta H1 v obalu a čep, ale to tam asi nedali když mám na autě všechno origo, a ten čep tam není... nemůžete někdo sehnat H1 a čep??? díky

kde co jak
Tady se to uz jednou resilo: skoda-virt.cz/cz/.../6509
8-vybavicka-co-to-tam-chyb
i
-> aDAm: no samostatně možná... ale bylo to tak? za sebou se vlezou dva takže je dost možné že to tak bylo. 

-> su.tech: tak toto sou ventilky, na stojaka to do jedničky nevejde? A pak jsou ještě čepičky co by tam vlézt mohly
-> aDAm: no jestli myslíš tuhle tak je moc velká na obsazení čísla 3 a jde dát leda akorát k žárvce. A pak je ještě větší sada (nevim, kam jsem ji dal) a ta už vleze fakt jen k té žárovce Tesla. takže neee. tam to nepasuje.
-> su.tech: do trojky bych tipnul tu plastovou krabičku buď na ventilky nebo na čepičky a pak třeba ty ventilky do te podlouhle
Další odhaleno - 2 - patří obrysové žárovce. takže nám zůstává záhadná podlouhlá 1, a ještě záhadnější dlouhá a široká 3.

-> Matthes z TechWebu: díííky

-> su.tech: Takze 4 je pojistka a 5 je zarovka vnitrniho osvetleni
Ale nenasel sem ten hustometr 

-> m8rinek: no jo to mi je jasné taky, ale co kam patří? sada čepiček se dá dát tak akorát vedle té žárovky tesla, ale co patří do těch volných příhrádek? 1 - je dost dlouhá co do toho? 2 - snad žároka? 3 - ?????to nikdo neví, 4 - možná žárovka, 5 možná ještě jedna, ale co do těch prolisů přijde? Třeba 3 - je mi záhadou a všem v mém okolí...

sada čepiček
-> su.tech: No bohuzel netusim kde je tem vecem konec, mrknout muzu ale nevidim to moc nadejne.

-> Matthes z TechWebu: No ten já tam mám originál to je tam dole ta Konvekta - tu shodou okolností sháním taky protože tahle je pokažená a tak scháním nějakou v originálním stavu. díky.
Ja tam mel takovy maly hustomerek nekde, ale nevim jesi origo.

Budem to brát následovně: Zhora a zleva - 1, 2, 3, a dole 4, 5.
-> suri: Hm, to si pametam tiez že to tam otec mal, akorat neviem kde, zazdava sa mi, že bol len jeden ale kde?
-> su.tech: poistky sada ventilu na duse
Nepamatujete si někdo co mělo být v těch označených výlisech v této originální krabiče? díky. Je to z Rapida 1988 a nevím co tam ještě patří díky.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík