skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
LÍbÍ Se VÁm?
prohledat
35 příspěvků (zobrazeno 1 až 35) od 24.06.2008 do 27.06.2008, založil/a škodík - zrušená registrace
-> 125l alias GRED: ta troska moje bejvalá je na tý co sem omylem smazal

-> David29: no, v podstatě 3,ale od jedný sem zapoměl heslo,druhou sem omilem smazal tak sem si udělal tuhle ta my snad zatim vydrží

-> 125l alias GRED: Hele, kolik máš registrací? 

škodík je vůl,auto nic moc,takže něco jako já
viz moje auto (který už nemám) skoda-virt.cz/cz/.../2825
-my-skoda
ale jeden rozdíl tu je,já to tu nezasírám jak on na AHC...teda aspon se snažim

-> Zdeněk.: ajo jasný
-> Jozynek: uložíš si fotku do počítače a koukneš na vlastnosti tý fotky

-> Milan 136: a jo, máš pravdu...model fotoaparátu hp scanjet djf2100

-> Zdeněk.:
to si ako zistil?

-> Zdeněk.:
ale asi je skenovaná. ale stejně je to k poblití

-> Tampajs: ta fotka je z 11.4. 2008 

nelíbí, s podobnou jezdí naše asi 80ti letá rodinná známá, a ta má ty plasty aspoň dobový, tohle je šílenost. A ještě ke všemu budějčák, tak to nám děláš pěkný renomé

-> škodík: Tuning v plenkách? Hádám stáří tý fotky tak rok 2000 né li novější.. A to v plenkách byl někdo jinej a né tuning
Nejni to zase Bitmap?

Mě se to teda nelíbí....
-> aDAm: To jo ale na virtu ma zatim jen 1 tema.
áááááááááá nechtěl jsem se k tomuhle vůbec vyjadřovat, ale už jsem to četl na AHC a myslel jsem si že to VIRT mine, ale ono néééé. Něco tomu dotyčnému udělejte, nebo budu z něj blejt
no ... je to takovy ... vsechno moc na efekt (kterej to stejne nema zadny) a to jeste z dob jak pise, kdy byl jeste v plenkach (tuning).
Tohle fakt ne. Kdyz uz nejsou prachy na kola,tak alespon vzit stribrenku a pretrit plechace a ne tam cpat hnus poklice. . .
Tohle fakt ne. Kdyz uz nejsou prachy na kola,tak alespon vzit stribrenku a pretrit plechace a ne tam cpat hnus poklice. . .
-> petr s: Souhlas, však říkám je to jen na něm, pokud se to tu objeví tolikrát jako na autohifi, tak si myslím, že máš o práci postaráno

no prozatim ma zakazany prispivat sem :)
Ale zatím podle toho co sem dal nemám důvod to mazat pravidla neporušil
-> aDAm: a nadále zasírá s novým nickem: www.autohificlub.cz/forum
/.../0
-> Jaktak: Jo na autohifi má už asi 7 témat za dva dny a všechny jsou o ničem. Na to má sice právo, ale je to zasírání fóra a jsem taky pro mazání jinak se ho snad nezbavíme... Pokud se bude chovat slušně a bude zezačátku spíš číst a učit se, tak nemám nic proti, ale pokud sem zatáhne móresy z autohifi, tak bych se nebál ani BANánu.
-> Jaktak: když to vemeš se spojitosti s AHC tak bych to maznul tam to zasiral pěkně
Nechapu proc smazat jen se zeptal na to ma pravo ne?
smazat
Kdy byla delana ta octavka jak je na autohifi?
-> škodík: sorry ale tímhle bych se teda vůbec nechlubil :-D
Ten predek celkem ujde, jen bych sundal ty pridavny podnarazniky nebo co to je, zadek uz se mi moc nelibi. Ale chapu ze je to staveny kdyz tuning zacinal a to bylo o necem jinym.
No . . . nic moc.
-> škodík: Vypni si Caps Lock a přestaně mě psát soukromé zprávy nejsem na nějaké výhrůžky zvědavej. Pokud se tu budeš chovat slušně, tak nemám nic proti, ale tady se už řešilo snad vše okolo škodovek a nepotřebujem tu ukazovat Fábii z Axonu, Jurise a další, když je tu všichni známe.
Zamknout, smazat, nechápu proč se každy ptá zda li se mu libi, někomu se líbit muže někomu holt ne..
Pro ostatní a moderátory: www.autohificlub.cz/forum
/.../0
www.autohificlub.cz/forum /.../0
a to už mu toho dost smazali...
Doufám že buď dostane rozum a nebo BAN.
a to už mu toho dost smazali...
Doufám že buď dostane rozum a nebo BAN.
JDI NĚKAM TY UŽ JSI SE VYJÁDŘIL NA AHC
Ty wole, zmiz jak ten hmyz. Napřed prudíš na autohifi a teď bude zasírat tady? Na to fakt není nikdo zvědavej...
AUTO JE Z DOBY KDY U NÁS BYL TUNING JEŠTĚ V PLENKÁCH A KAŽDÝ NEMÁ PRACHY NA CHROMOVANÝ KOLA,KOŽENÝ INTERIÉR...
Zamítnuté přispívání mají:
- škodík - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: