skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
priestor za sedadlami
Mám plyn v rapidu za sedačkami, tankuji 43l do prázdné nádrže. Spotřeba 8-11 dle stylu jízdy. Problémy žádné, na plyn jezdím celoročně.
mne tam vojde 40 litrov plynu bez problemov, ale neviem ci je ta nadrz 50litrova alebo mam dojebany ten ventil co by to mal kontrolovat a do nadrze by mal pustit len 80% z celkoveho objemu, ako zistim aka je fakt velka?
-> skoda-130: my sme měli nádrž asi na 40litrů a nejvíc co jsme do ní narvaly bylo 35litrů
-> skoda-130: a jinak do svý škodovky sem chtěl tu nejmenší co měli takže 40L a zatim se tam nejvíc vešlo asi 33L plynu a ve druhý škodovce máme asi 50L ale vejde se tam víc

-> skoda-130: plynová bomba se v pohodě do rapida vejde
-> jinak u těch nových bomb se do sedačky řezat musí, protože mají jinej ten průhlednej dekl na bombě, ale u starý se žezat nic nemuselo...
-> jinak u těch nových bomb se do sedačky řezat musí, protože mají jinej ten průhlednej dekl na bombě, ale u starý se žezat nic nemuselo...
-> skoda-130: na plyn nebo benzín?
takze to by sme mali, mozem kupit rapida bez problemov, ale este mi povecte kolko litrove nadrze mate v embeckach vy
Tyvole plin 

-> skoda-130: bomba sa tam vojde normalne, sedacka sa musi zozadu vyrezat ...

-> Honza M: i na sedanu děláš díru takže si nevybereš :D
-> U-Geen: jojo taky mě to napadlo :D že rapo ma trošku jiné to zadní plato než sedan.
-> ondie: tipnu si horni :-) je tam jinak plato
-> Dušan: já sem celkem zvědavej a přeměřim to...nějak mi to nedává logiku...kterej rozměr kde má bejt jinej ?
-> aDAm: akorát se musí trošku vyříznout sedačka. Ale to myslím i u sedanu
kazdopadne zaver je ten ze tam ta bomba vejde
-> Dušan: Na přeměření sem línej.. ti radši budu věřit 

-> Dušan: zkusili jste si to nekdy premerit ? Ja tomu taky neveril, ale delaji to bud sedacky v jinem sklonu nebo stena
-> Dušan: duvod?
-> Dušan: proč by měl ?
-> petr s: pletes se, rapid ma ten prostor o trosku mensi.
-> petr s:
dobry vysvetleni.

Tam je to úplně stejné jenom po střeše plácli lopatou a vznikl rapid
normálně se vejde..je to stejně velký jak u sedana...kdes myslel že maj LPG rapidi tu bombu ?
chcel by som si kupit rapida, ale zaujima ma ci je za zadnymi sedadlami aspon taky isty priestor ako je v skodovke, lebo neviem ci by mi tam vosla plinova nadrz ktoru mam v skodovke, takze ak stym mate neake skusenosti sem snimi :)