skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co o tom vite.. ???
jinak o tom aute zatim nic poradne nevim.. krom toho ze to poradne nebrzdi
-> ondie: dotreny barvou jsou lemy..
-> Pavel P.: napadlo me jestli nahodou ten zadni napis tam nekdo nedal.. samolepku.. kdo vi co je pod tim
-> Pavel P.: napadlo me jestli nahodou ten zadni napis tam nekdo nedal.. samolepku.. kdo vi co je pod tim
-> iDawe: A jak vypadá to číslo karoserie? je tam tmb nebo jenom písmeno
-> Pavel P.: aha..to sem nebyl...ale i tak...to víš,z těhlech artefaktů bych taky nejradši něco urval..
-> iDawe: ten štítek Coupé znám z týhle fotky,vzpomněl sem si...
-> ondie: néé ještě dřív minulej rok nějak v prosinci myslim...
ale proč to má vzadu nápis Garde a na masce Rapid? teď co z toho je původní

-> Pavel P.: teď 7.6. ?? no kurva to mi ani neřikej 

ale zajímavej kus to je..to jako jo...
-> ondie: no minule to bylo.... přesně takový malý štítky rapid asi na B sloupky
pak tyhle stejný coupe a pak na přední masku nápisi rapid

-> iDawe: koukni pořádně na ty lemy....jestli sou dostříkávaný jen ty lemy,nebo to má celolak....každopádně sou emkový a to nejni dobrý znamení...
-> Pavel P.: teďka,nebo někdy už dřív... ? kurvakurva ...něco by se mi šiklo....mám Rapid na B sloupek právě z exportních gardeček...
bocni strany.. boze to sem napsal kravinu 

-> ondie: kozenkova krupicka to je ale az na strese neni.. jen bocni strany..
-> ondie: různý nápisy škoda, nebo coupe, pak kvasiny, malej štítek rapid na hliníku... no dost jich bylo a někdo je tam bryl všechny, zbyl na mě jen nápis škoda na hliniku ale invertní

je to prodany tady v cechach v lednu roku 1984.. stribrna je vsude po celym aute a pres ni jsou i klasicky samolepky (napr v kufru samolepka kruhova SKODA) k autu je servisni knizka po prvni prohlidce poasi 1500km, hlinikove stitky jsou vyrobeny klasicky jako napr. stitky kvasiny atd
-> Pavel P.: který ?? 

-> ondie: já ty štítky taky viděl v chotusících s dalšíma vývozníma štítkama.... ale nějakej hladovej chrt je tam všechny vybral...

-> iDawe: zajimave na tipcars furt je.... ale za ty prachy super koupe rekl bych.
-Střecha je nástřik "koženková krupička" alá kabrio ?...
-Co to je za rok ?
-Štítek (je psán formou TMB*** ,nebo ještě stará verze jako měly úžovky....v jakém jazyce ??)
-Co doklady ? ..je zjistitelné odkdy je vůz v čechách ? (pokud byl vůbec venku)
-Ten štítek na B sloupku je velmi divnej a mám pocit,že tam ani nepatří,i když mám pocit,že sem ho už někde viděl...
-Co to je za rok ?
-Štítek (je psán formou TMB*** ,nebo ještě stará verze jako měly úžovky....v jakém jazyce ??)
-Co doklady ? ..je zjistitelné odkdy je vůz v čechách ? (pokud byl vůbec venku)
-Ten štítek na B sloupku je velmi divnej a mám pocit,že tam ani nepatří,i když mám pocit,že sem ho už někde viděl...
a jaká barva je na podlaze a v interieru?
a vzadu to má emkový lemy....takže možná ani lak neni origo...jako všechny nálepky,pruhy,chromové serepetičky...
Každopádně štítky na přední masce svojí historickou cenu mají...
Každopádně štítky na přední masce svojí historickou cenu mají...
.-> ondie: -> Pavel P.: tak vse.. vepredu jsou hlinikovy stitky zrejme od zacatku celyho auta
Tipnul bych vrácenej či nikdy neexportovanej kus...v osmdesátých letech hojně zprzněný zdejším dobovým tuningem..
ale kazdopadne pekneeeee
tak ne... je to skladanka... rapid vepredu a garde vzadu to nemohlo byt origo
Tak jelikož je to Rapid..tak bych tipnul německo,holandsko,belgie.
..
chvilka napětí
takze jsem udelal foto mobilem.. za chvili zacnu vkladat.. auto je koupene v cr a ma servisku
-> iDawe: víc nějakejch psanejch informací o takhe exportních modelech horkotěžko...spíš zkušenosti lidí,kteří něco takovýho měli či aspoň viděli...
-> ondie: dobra udelam foto mobilem alespon.. fotak je mimo provoz kvuli karte 

-> Nwkt: aha..už chápu... 

-> ondie: toz ja bych se velmi rad rozpovidal.. nicmene hledam clanek 

-> iDawe: no to se rozpovídej,nebo ještě lépe nafoť :-)