skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak se ničí škůdka
prohledat
37 příspěvků (zobrazeno 1 až 37) od 14.06.2008 do 24.06.2008, založil/a Martas136L
dobre ze to nevidel este tomo :D
-> Pavel P.: Tak to pak jo
-> Fuxik: No vidíš... a já se tu jebu s kuličkárnou
a oni si vozej granáty

-> Fuxik: No vidíš... a já se tu jebu s kuličkárnou

> David29: asi máš pravdu na šedivý chlapy moc paměť nemam ale potom ještě jsem onehdá četl článek ve světě motorů jak chlápek našel ve Š120 v tunelu protitankovou střelu tu tam schoval bejvalej majitel vyvážel tak munici z kasáren

-> David29: pač rozbuška tam byla...

-> Pavel P.: Tak proč mluvíš o prskavce, když si měl gumovej blbe?

-> David29: jo majznout ho tim gumovym granátem přes hlavu

-> Fuxik: Jo, to máš pravdu.. ale nebyl to Kroupa, ale myslim že Klíma (šdivej, brejlatej), ne? 
-> Pavel P.: Tak na policejní hlídky učinný, ne?

-> Pavel P.: Tak na policejní hlídky učinný, ne?

-> David29: taky jsem v autě vozil cvičnej protitankovej granát
taková velká prskavka........ holt kámoš to nemohl mít doma

-> David29: Tak pokud vim byl o tom i pořad v televizi Na vlastní oči redaktor Kroupa si koupil granát a měl z toho pak průser a tam právě našli katalog s veškerou municí o rusáků
-> Fuxik: Všeobecně známo, když má člověk kontakty, jde všechno...
Nechci se montovat do hádky airsoft jsem taky hrál uniformy fakt nejsou problém ani raketomet problém není přes jistou síť ruskejch překupníků můžete koupit klidně i MIG 21 problém je s municí ale soudruzi to jistí

-> aDAm: Já jsem reagoval na Pavla, kterej tvrdil, že je problém sehnat současný uniformy.. nic víc, nic míň. Jestli to je/neni armáda neřešim, ani sem to video neviděl... a jestli tam sou nějaký raketomety, tak to asi nejspíš armáda bude...
HOP
HOP
-> David29: no blbec asi budeš pravděpodobně opět ty. Luky tady napsal že to určo není armada ale nějací nadšenci co si hrajou, načež se tady strhla debata kde sehnat raketomet aby si mohli hrát a uniformy, tys začal s uniformama a tak chcem ještě vědět kde ten raketomet. Už to chapeš? Jestli ne tak zkus poskočit
-> aDAm: Nevim jestli si ignorant nebo blbec 

-> David29: ok uniformy beru ale jak říkám ještě ty raketomety, když je seženeš tak se nějak domluvíme, ale chci to legal abych takovou hru mohl natočit a dat na net
-> aDAm: Ty si děláš prdel.. ale já to myslim vážně. Klidně ti dám kontakt kde ty věci koupíš.. navíc když sem hrával airsoft, sám jsem tam nakupoval policejní uniformu 

-> Gryzly: tak jasne to bylo davno ale dneska se k tomu legal nedostanes
-> aDAm: tak před odsunem ruských vojsk ze Šumperku Si tu jeden týpek odnik raketomet koupil a zdemoloval si stodolu který byla na demolici. Pak to jen bagrama naložili a odvezli.
-> David29: ok hadry by byly a teď ten raketomet a rakety to taky zvládneš?
-> Pavel P.: Současný maskáče neni problém.. ať už Americký, Dánský, Ruský... nebo třeba Český. Nebo třeba policejní - a to i legálně 

-> David29: no ale současný maskáče nebo výstroj docela težko, pro případ kdyby si je koupily třeba nějaký teroristi a pak se takhle dostali k nepříteli protože by je nepoznali
viz třeba nedávno kdy se nějaký ty afghánci navlíkli do americkejch hadrů a dostali se do jejich základny

Kliid... jakýkoliv armádní vzory, seženeš v každym druhym army shopu
Se podívej na ty co hrajou airsoft...

-> Luky.: Tak jestli výš kde sehnat raketomet tak to fakt napiš bylo by to dobrý na silvestra jako ohňostroj
jinak tipoval bych to na nějakej televizní pořad kde ukazujou armádní techniku jako třeba na discovery
jinak tipoval bych to na nějakej televizní pořad kde ukazujou armádní techniku jako třeba na discovery

-> Luky.: Tak to mi rekni kde se v jakym armadnim vyprodeji da sehnat raketomet i s raketama
Tam zajdu a treba bude na Hrochaci i prdel 

-> Fuxik: Myslíš že takhle trénuje armáda? Viděl bych to spíš na partu nadšenců co si dobře nakoupila v armádním výprodeji
Čili zbarvení uniformy asi nebude berná mince...

Není to moc k věci ale není to v Německu ale v Dánsku (podle maskáčů trochu se v tom vyznam) a tam se škodovky dolela hodně vyváželi
Aha jsem nevěděl že je to v německu

-> Embeso: co bylo to tvoje auto? jinak nechápu tvé rozhořčení.
zasraný zelený mozky.

...třeba tak trénujou na odpor proti radaru...v rámci autentičnosti cvičí na předpokládané mobilní technice :-)
-> Martas136L: V Německu? Myslíš jako kde by vzali takový starý káry ve Východním německu?
By mne jen zajímalo kde ty káry vzali...
A to druhý je wartburg
Ok díky za info jsem si to myslel. Je to celkem masakr

Na konci toho z těch aut moc nezůstane ale zkušení poznají.
-> Martas136L: Je to kilčo