skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Limousine!!!
to vypadá hustě nemá někdo fotku interiéru?

viděl jsem to v doksech, a nemělo to chbu,fakt mazec... navís kůží potaženou střechu...

-> aDAm: jj,kdyby se to někde na frekventovaný první třídě zlomilo a sundalo to pár aut ze silnice tak by si asi borci drbali hlavu...je to krásný ale je to na podval...teda na dvojpodval
ps:ta bílá barva,chromy,předek a zadek ouža to se trefili,to je nádhera!

all: rekneme si to takhle. v SRN nebo v GB by tohle zlegalizovat slo. a proti tomu videt toto v provozu nic nemam, neb je to dilo profiku. Bohuzel diky nasi zkurvene legislative to u nas na papiry dostat nejde.
-> myschaak: tak kdyz to stoji na parkovisiti nebo tak neco je to o necem jinem nez kdyz je to v provozu ze
-> aDAm: jj,tohle je fakt na papíry...
ale jinak fakt krásně zzpracovanej kousek!už se těším až to někde potkám naživo
ale jinak fakt krásně zzpracovanej kousek!už se těším až to někde potkám naživo
-> vaclav785: tak pokud je toto seriovka tak bych za tohle na ceste bral rovnou papiry i s rodnym listem...
-> vaclav785: no jestli dobre pocitam, tka sou tam 3 no :-D, jinac sem nekde nasel jeste pickupa na dobovy fotce... netusim co to je
fakt hardcore
tam musí bejt o 10litrů víc chladící kapaliny a o půl litru víc brzdovky :-)
-> vaclav785: fakt??
-> RON: ty vole to má tři dveře na jedné straně

-> aDAm: to asi jo no ale radši bych si nechal dát pokutu za toto než za nějaký kus plastu bez homologace
-> vaclav785: no koukat mozna budou ale urco i vypisovat blocky...
-> Nwkt: to musejí policajti docela koukat todle potkat na silnici
jako provedení je moc dobrý zajímaloby mě jestli něco dělali i s brzdama
jako provedení je moc dobrý zajímaloby mě jestli něco dělali i s brzdama
-> vaclav785: Mno asi jo, ale co řikali, tak jim to škodovka nepovolila přestavět, takže oficiálně je to pořád krátký
luxáč
-> Nwkt: takže to má nějakým způsobem technickou?
-> suri:
to neviem, ale vzadu ma celkom slusne acka
to neviem, ale vzadu ma celkom slusne acka
-> suri: Asi jo
-> vaclav785: Jo
-> vaclav785: Jo
jako to provedení je nádhera! to do Doks přijelo po vlastní ose?
-> Nwkt: to ma klasicke napravy?
ono na fotkach zboku sa mmi zdala ako z virtualu, je to moc dokonale aby som tomu hned uveril, teraz uz verim je to nadherne a dokonale

Celkem masakr, viděl jsem už limuzínu z černé stovky ale to byla spíš taková splácanina, tohle vypadá hodně dobře, nevíte někdo jestli bude na Hrocháči?
to má SPZ a technickou?
a to se fakt rozjede? Co jsem se díval na motor tak se musí asi pěkně nadřít si nedovedu představit že je v tom autě víc lidí než řidič jinak to vypadá zajímavě

Tak se podívej do fotek z Doks, byla tam
nádhera

Toto som dneska objavil, ale nechce sa mi verit ze to je skutocnost
skoda-limousine.tym.cz/in dex.php?page=fotog...
ak to tu uz bolo tak sorry, zmazte to

skoda-limousine.tym.cz/in dex.php?page=fotog...
ak to tu uz bolo tak sorry, zmazte to