skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
skoda 100-120s
prohledat
23 příspěvků (zobrazeno 1 až 23) od 08.06.2008 do 14.07.2008, založil/a Tomo - este 11 dni ! - zrušená registrace
-> tomo227: no maximálka vždycky závisí na zpřevodování a jelikož s tím jezdil kopce tak mu na ní ani tak moc nezáleželo Pavla jsem už dlouho neviděl ale s jeho bráchou jezdíme minikáry. Tuhle stovečku sme nikdy moc do hloubky neprobírali ale jak je znám tak to nebude žádná výstřednost, spíše dobové úpravy. Pokud by si měl zájem o něco konkrétního není problém se poptat
-> suri: tazko mi budes vysvetlovat ,ked tie skratky ja nepoznam

-> Martin33: daka za tu stranku na nej som uz bol
tieto fotky som od tial splasil .sa mi velmi paci a ak by si bol taky dobry tak mozes mi dake to info napisat do id karty iba toto viem o nej :tak je to nakoniec skoda 110L uprava 1150 a plnokrnikov ma 110 :-)dobre nie a maximalka je 180 km/h
ale z coho to ma motor a ake to ma upravy a dalsie veci by som chcel vediet tak ak by si bol taky dobry tak napis mi :-)

ale z coho to ma motor a ake to ma upravy a dalsie veci by som chcel vediet tak ak by si bol taky dobry tak napis mi :-)

-> tomo227: pokud chceš tak ti můžu o týhle stovečce zjistit takřka co budeš chtít jezdí s tím Pavel Kolář, resp jezdil teď jezdí do vrchů se 130RS.
-> tomo227: myslim ze HK
co je skupina ST ???

zaujimava a moc krasna
aspon pre mna 

tak je to nakoniec skoda 110L uprava 1150 a plnokrnikov ma 110 :-)
dobre nie a maximalka je 180 km/h

-> kuko: az na to ze tam nieje iba chovna staj :O)

-> kuko: jasne ze poznam ale som daval doposial slovensky

-> tomo227:
poznas taku vec ze google.cz ?
hned prvy odkaz mas na tu firmu, vec vyriesena
poznas taku vec ze google.cz ?
hned prvy odkaz mas na tu firmu, vec vyriesena
-> suri: neviem ci je ale asi ano nato ako vypada :O) 

-> pistaa: nejde to dobre precitat
-> venni: tak tak no :O) ale je riadna jeba ta skodovka sak ???

-> tomo227: myslím že název škoda 1150 bude lepší než 120S 

-> tomo227: skus naist AUTOSERVIS PEGAS a yavolaj si tam .. a dohodni si stretnutie.. a mas informacie
-> tomo227: to je najaka vrcharska nie?