skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
prosím orientačně cena
prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 05.06.2008 do 10.06.2008, založil/a tman - zrušená registrace
myslim že 15tis je reálný, máš foto zezadu ?
12:38:17
10.06.2008
10.06.2008
maajkee
-> tman: čau, dá se s ní normálně odjet, možná bych jí vzal. jseš přímo z olomouce, já jsem z HK.
-> tman: já myslím že 15000 určo tedy já bych za 15 do toho šel
-> tman: Kdybys bydlel bliz tak ti hned z fleku za ni dam tech 15. Teda pokud nejsou nejak hodne sezrany ty 5-ty dvere.
nosniky hnute nejsou.. nalitano ma kolem 130, ted je měněnej olej aj v motoru aj v převodovce, tesneni pod hlavou, pod vanou... zanovni vyfuk.. takhle na normalni jezdeni jeste ok... kdyz rikam lehce tak lehce ale ja to nebyl.. -> LiMaK: nevim no ale to co tu vsechno pišeš jepekny ale do desitky bych se s lakem určo nevešel aj kdybych se stavel na hlavu...
myslim ze 20 je nerealne...17 mozna....ale kolikrat se divim na jekeho kupce se da narazit. ja tu moji prodal rok nato za 38 :-) a novy majitel stastny jak blecha ze ma rok stare vsecky blatniky a rozvody...jo a moje nebyla bourana, to je taky tvoje minus
-> tman: reknu ti to jednoduse, ja za 10 koupil hezci, akorat prej mela pokazenou ridici jednotku bo nestartovala...central mela taky,.ale byla to jen 40kW
vymenil jsem totalne ko baterii, fileta naskocila jako zamlada. nacpal jsem do ni dalsich 10 (4x vymena blatniku,zadnich vrat, go brzd,nastrik spodku a dutin,serizeni motoru,nove naplne-olej,brzdy atd...,rozvody...repro.sa mozrejme vse opravovane a menene jsem si dal do laku.
Za 20 mela moje mlada krasavce skoro po go kasle,a priprave na provoz. Ted te nechci zklamat, ale za 15 bych te s timhle vyhodil od mojich vrat. samozrejme kazde auto ma sveho kupce a ja jsem tu svoji kdysi koupil opravdu po haluzi...mozna se ji nekdo za tech 15 ujme, ale vidim do ni investici, a nemalou.
vymenil jsem totalne ko baterii, fileta naskocila jako zamlada. nacpal jsem do ni dalsich 10 (4x vymena blatniku,zadnich vrat, go brzd,nastrik spodku a dutin,serizeni motoru,nove naplne-olej,brzdy atd...,rozvody...repro.sa mozrejme vse opravovane a menene jsem si dal do laku.
Za 20 mela moje mlada krasavce skoro po go kasle,a priprave na provoz. Ted te nechci zklamat, ale za 15 bych te s timhle vyhodil od mojich vrat. samozrejme kazde auto ma sveho kupce a ja jsem tu svoji kdysi koupil opravdu po haluzi...mozna se ji nekdo za tech 15 ujme, ale vidim do ni investici, a nemalou.
Zalezi co vsechno treba menit a zda to neni hnuty - nosnik. Pokud ne a zbytek je ok myslim tak nak bez koroze hlavne 5ty dvere atd. tak i 20 by snad nemel byt problem ale pak je otazka jeste kolik nalitano atd
Za kolik je reálná prodejní cena takovehle feldy 1,3 50 kw, rok 95, abs, airbag, central, tyč rozperná, byla lehce tukla na predek... koroze nejvic asi jeden zadni lem a 5té dveře... jinak má tažné a stk do 2009, jezdi pěkně... má hodnotu aspon 15000+...? díky moc..