skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Áčka na užovke...
tyjo kdyby takhle byl i předek s tím by se krosily zatáčky,,,,
-> tunerlada: jízda? 10 km a řachne guma....
kuaa to vypada moc dobre ale musi to byt zajimava jizda to jo 

Taky si řikam co na tom autě všichni vidí....sice to vypadá opravdu nevšedně ale nevim no.....stál sem kousek od ní na srazu v olomouci a všichni ji fotily jako blázni a jsou ji plné fotogalerie.....a o moje nikdo ani nezakop

Kolega užofkář asi napodobuje styl našich západních kolegů a jejich VW, tento styl je nejvíc aplikovaný na broucích, busíkách, karmanech atd. volksrod, ratlook atd. stylů je mnoho. fakt je že většinou u vzduchem chlazených aut. Skoro bych si tipnul že ty kola šejdrem budou na vzuchových tlumičích. Doporučuju juknout na broučí weby, např. www.flat4.org je tam toho dost. Jinak styl dobrý.
-> mb136gl: v tom případě ale musí opískovat a nechat shnít kapotu a na zahrádku na střechu rezatej zmuchlanej sud nebo balík slámy:)
To bude asi Rat style, či ako sa to píše
-> Syny: jasně že tomu nerozumíš. Nevíš co je ted moderní a nosí se na tuningy 

A na zahrádce má náhradní disk a uvnitř koženého kufříku náhradní pneu!!

me by jen zajimalo co je na tom aute skvelyho krom toho ze ma kola na 5 sroubu a "nema" pruziny :) Jinak je to dle me sezrana uzofka s vysisovanym lakem a ohnilejma naraznikama
Asi tomu nerozumim...

dle mě humus. a hlavně ta guma by po ujetí 50 km bouchla. jinak typuju podložky a ty kola jsou podle oka 16" 5*112 superb
-> Syny: woe 

-> David29 - Mirek Dušín :D: všudebílka?
Musel sem 

-> Nwkt: Aha.. za co mě máš? Za všudybýlka?
-> Syny: Se podívej na moje
Nemám do toho daleko

-> Syny: Se podívej na moje

-> Syny: zlomený rameno 

-> David29 - Mirek Dušín :D: Tak takhle zalomena vlceka - to uz by muselo bejt...
-> David29 - Mirek Dušín :D: ale Honza M píše že se to řešilo ve srazech v tematu fashioncars takže asi tak 

-> David29 - Mirek Dušín :D: Ale bylo to v jinym tématu

-> Tuner#2: Kuš..nějak moc příspěvku nemám
-> Nwkt: Já to tady nevidim

-> Nwkt: Já to tady nevidim

-> Nwkt: A méně psát

-> David29 - Mirek Dušín :D: Tak máš pořádně číst 

-> Tuner#2: Tak to je pak ale o něčem jinym... tohle já nevim...
-> David29 - Mirek Dušín :D: Protože to vím

-> Tuner#2: Jak si poznal že tam má kyvku? Já mám vlečku a áčkuje mi to skoro stejně 

-> David29 - Mirek Dušín :D: Na kyvce s bubnem bych chtěl teda ten předělaný střed vidět...
-> Tuner#2: Nechytej zase za slovo... jasně že tam může mít podložky, nebo jenom předělanej střed.. já sem dal návrh.. všimni se slova TŘEBA 

-> David29 - Mirek Dušín :D: podle mě jsou jen fíklí pružiny jak už tady kluci psali a pak tam budou nějaká tenoulilinký tak pěti centimetrový podložky a ty udělaj taky svý 

-> David29 - Mirek Dušín :D: a to je velkej problem udelat si podlozy na 5 sroubu?
-> David29 - Mirek Dušín :D: A to nějak souvisí s nápravou? Tohle auto má prosě jen uříznutý pružiny na max. co to šlo.
-> Syny: Třeba nemá... podle mě to má celý překopaný.. vždyt kola má na 5 šroubů..
nevi nekdo jak vypada jeho ulozeni ramene v kastli, pac jestli tam ma klasicky buchty, tak ty mu teda musi dekovat...
jee... taku zahradku na zadnu haubnu chceem... :)))
tohleto je uz kusa moooc
musi se v tom bomba jezdit...
To musi bejt jak motokara 

-> mb136gl: jo řešilo se to v sekci akce a srazy - Fashioncars :) Ta užajda byla fakt krutá ale jet bych s tím nechtěl
fakt? ani som si to nevšimol, že to tu už bolo
To už se tady ale řešilo asi před 3 týdny a je to prostě z recese položené na dorazy. Pružiny by tam ani být nemuseli 

Viem, že mnohým z Vás sa po prečítaní názvu zvýšil tlak, ale tu nechcem riešiť, ako odstrániť áčka, len som našiel foto jednej užovky a veľmi sa mi páči, tie áčka mi proste k tomu sedia, určite ju niektorý poznáte, ak by tu vadila, tak to tu zmažem a zatvorím...