skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Skoda 100 Poradte cenu
Mno viděl jsem prodávat kilo i za 100 000 nebo tak nějak, pak i za 50 000, všecko původní stav, najeto pár km. Nooo a pak jsem rozklik sbazar a tam jsem viděl kilo ve stejným stavu za 4000 a taky za 10 000. Chce to trochu soudnosti, rozumu, zamíchat to a vyjde ti rozumná cena.
-> Miloš Vyskočil: a stou druhou ako pokracujes ???
Ano, to máš pravdu
-> Miloš Vyskočil: aha
ale jednu uz robys ci nie ???

No, rýsuje se možnost upravit Š 100 na Š 110LS, a to se vším všudy.
-> Miloš Vyskočil: tak ale vypadalo z fotiek pekne ! a ake plany mas s nim ???

No abych to uvedl na pravou míru a nebyla tu nějaká mýlka, kilo co jsem nabízel zdaleka nebylo perfektní, byla by na něm spousta práce, ale byl to solidní základ pro šikovného hundertistu. Nakonec ale zůstává doma, mam s nim jiný plán.
-> eDoY: ak chces aby sa dostala do spravnych ruk dakemu fandovi ale bo typkovy ktory kilu nic neurobi ,,zleho ,,
tak aj za tych ako ti napisal tampajs .je to len na tebe .u nas za takyto stav pytaju aj 15 000 Sk tak neviem povedz ty kolko chces za nu

-> Tampajs: videl som aj v horsom stave stovku ktoru predaval za taku istu cenu ako si ty napisal .Skor je to jedno lebo kazdy co predava stovky da roznu cenu za takyto stav jeden pyta 4000 a druhy aj 15 000 ceskych .
hovorim je to rozne ako to kto predava no
zase vyska predava kilko v perfeknom stave za 4000

dle fotek max 5-7tis

-> eDoY: tak to je luxus. Odkud přesně je?
tak par zavad prý má nez by to byl origo stav ale myslim ze je pekne .. muzete poradit ? :-)

dalsi typek ktory predava kilko v origo stave a ja som zo slovenska
to je v keli
hod foto ja ti tohned poviem :-)

jj foto bude snad zítra .. jestli to stihnu nafotit ..bude urcite.
prihoď foto pre predstavu
Mam moznost prodat Skodu 100 v origo velmi dobre zachovalem stavu..jak nova muzete mi poradit cenu ?