-> Mr.Lumpy: ja vim, ale tak ostatnim to muze byt jedno ne? Me jde jen o to, ze tou nabidnutou cenou odhadnu to jestli ten clovek vi, kde se ta vec pohybuje a ja tak trosku vim co od nej cekat.. :-)
-> aDAm: Me nizky ceny nevytaceji, je pravda ze smlouvat se da i potom ale to plati i obracene :-) Protoze cenu urcuje nabidka, a ja to stejne vsechno delam formou aukce, protoze stale jeste nejsem pracujici, pouzivam nastrel ceny od kupujicicho jako pocatecni cenu v aukci, aby jsme se nezdrzovali od 1kc a prihazovanim po desetikorunach:-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dam vsechno zadarmo nebo za fasku!!!!
Inzeráty bez požadovaný ceny a následující pohrdlivý narážky by mi tady tedy vůbec nechyběly. Zvlášť u takovejch věcí, jako jsou kola, kde je cenová hladina jakž takž nastavená. Na druhou stranu jsou i díly, kde by byla jediným vodítkem cena dávná pořizovací, takže tam bych to i bral. Už se mi několikrát stalo, že jsem při prodeji fakt netušil, co bych měl chtít, abych pak nebyl za zloděje. Takže jsem byl spíš za vola.. Například: mám v jednání kompletní tyč volantu pro 100/110R, s držákama, spínačkou etc.. Já jí nikdy potřebovat nebudu, zájemci chybí k originál stavu, cena původní nezjistitelná a před pár lety byly k mání na každým vrakáči za hubičku. A teď babo raď..
ja sice nenabizim nic, ale pokud uvidim inzerat bez ceny, tak jdu o radek niz, proste ho neresim
je to tak, socky jsou všude i mezi náma. Cena za kola je to velice dobrá.
-> Peklo-Evo-Luboš: hele ale zase na druhou stranu ty bys třeba za danou věc chtěl litr, kupující netuší jak se ceny pohybujou a tak nabídne třeba pětikilčo a to tě vytočí že je málo....tak příště trochu zapřemýšlej a svou cenu tam hoď, smlouvat se da i pak!
Ale ono je to tady tezke, zase na druhou stranu jsou zde lide co nevedi coby chteli.Treba dil ktery je na vrakecu za 200 nabizi za 800 - ve stejne kvalite, samozrejme pokud je neco po renovaci tak je cena vyssi. A jsou zde zas lide co prodavaj pod cenou. Hold necht kazdy prodavajici nadhodi nejakou cenu, dost to zjednodusi dalsi obchodovani, pokud nekdo rekne ze je to moc ... tak at si trhne no 

JJ klasika...to co se jinde proda za dost penez a velmi rychle se na virtu nabizi casto pod cenou za kvalitni dily a u nekterych veci je prodejnost temer nulova....sam to znam kdyz sem prodaval treba kola po repasi od kubiny a dostal sem nabidku 3500 jen proto ze nemam pate kolo a ze stejne to vetsi cenu nema...proste to je VIRT

no jo...maiky no. Já jsem si na to bohužel zvykl...
na přesvědčování typu když za to dám tolik a tolik mě bude stát renovace...to se mi nevyplatí...proste nereagovat. Když se to nevyplatí,tak at ot nekupuje.
na přesvědčování typu když za to dám tolik a tolik mě bude stát renovace...to se mi nevyplatí...proste nereagovat. Když se to nevyplatí,tak at ot nekupuje.
-> Peklo-Evo-Luboš: tak sypu si popel na hlavu protože sem ti taky psal - kolik za ...? jenže když člověk nemá vůbec žádnou představu kolik to asi stojí tak se to nastřeluje těžko... pak se taky stává že ho ostatní poplivou když dá nízkou částku
tyvole tak to je moc
-> deathcat:

-> Peklo-Evo-Luboš: Jo, to chápu 

-> TTomas:
njn virt ,myslím že si nemálo členům způsobil psychyckou újmu když si napsal u inzerátu "Koupim Tvrde H ojnice z Kita" ceny ojnic

-> Luky.: jiste, to by mel mit, a taky vetsinou ma. Ale kdybych tu predstavu chtel zverejnit, tak tam nebudu psat at cenu nabidnou..
Ale to je uplne jedno co je v tom inzeratu napsano, protoze to je jako slepej do vrat. Ja tam mel napsano ze cenu navrne kupujici a pak budeme smlouvat a taky ze loukote co jsou na obrazku uz nejsou k prodeji. A prislo mi: Cau, kolik bys chtel za ty loukote? To me pak akorat nasere..obzvlast kdyz to prijde treba 4x..
Ale to je uplne jedno co je v tom inzeratu napsano, protoze to je jako slepej do vrat. Ja tam mel napsano ze cenu navrne kupujici a pak budeme smlouvat a taky ze loukote co jsou na obrazku uz nejsou k prodeji. A prislo mi: Cau, kolik bys chtel za ty loukote? To me pak akorat nasere..obzvlast kdyz to prijde treba 4x..
-> Peklo-Evo-Luboš 27.05.08 09:15:36: Tak zase na druhou stranu by měl prodávající mít určitou představu, taky nemam rád, když je první nástřel ceny na mě, coby na kupujícím...
To ja zase nemuzu pochopit, kdyz do inzeratu clovek 3x napise (z toho jenou velkyma a tucne) at cenu nabidne kupujici, ze ma v id 10 vzkazu, KOLIK BY JSI CHTEL? To je tady pulka magoru co neumeji cist?!
-> TTomas: hele a za basu piv beres? dobra nabidka ne?
-> Pavel P.:

bohužel mam také tyto zkušenosti

Jen mne to trochu hejblo zluci...mozna jsem jenom cholerik nevim, ale mel jsem pocit, ze se o to musim podelit s ostatnima. Puvodne jsem to chtel dat bez jmenovky, ale jen at kazde vi...
zadarmo dostane...........leda pár facek
a flaškou přes hlavu až bude utíkat 

taký je život....

Tak dnedka jsem podal inzerat, ze bych se chtel zbavit kol na favo. Jsou to Ronal 7/15 s pneu 205/50 3-4mm. Predstava byla navrat pred lety vlozenych financi a to 1000/kus. Po odpovedi na poptavku jsem dostal tyto dopovedi od clena "maiky":
sem čekal tak dvojku , trojku max za celek, máš foto na favu?
hale 15ctky pneu se daj sehnat levně celkem, neřikam že to dáváš draze ale prostě trojka je rozumnější o dost
kdyby si měl foto na autě tak je to hned jiný člově si dokáže přestavit jak sou vylelý jak tam vypadaj a tak takhle je to takovej zajíc v pytli
Vyzval jsem ho tedy pokud nabizi 3tis at to napise do inzeratu a kdyz nikdo neda vic, ze mu je tedy necham...co nasleduje?
tak to já tam napíšu radši ty dva tisíce
to zase ne zadarmo ne ale za flašku by to šlo.....
Nemyslite, ze uz je tady toto trosku moc? Drzost a neomalenost nekterych ne/clenu - ne/kupujicich?
sem čekal tak dvojku , trojku max za celek, máš foto na favu?
hale 15ctky pneu se daj sehnat levně celkem, neřikam že to dáváš draze ale prostě trojka je rozumnější o dost
kdyby si měl foto na autě tak je to hned jiný člově si dokáže přestavit jak sou vylelý jak tam vypadaj a tak takhle je to takovej zajíc v pytli
Vyzval jsem ho tedy pokud nabizi 3tis at to napise do inzeratu a kdyz nikdo neda vic, ze mu je tedy necham...co nasleduje?
tak to já tam napíšu radši ty dva tisíce
to zase ne zadarmo ne ale za flašku by to šlo.....
Nemyslite, ze uz je tady toto trosku moc? Drzost a neomalenost nekterych ne/clenu - ne/kupujicich?