-> U-Geen: Mylsíš to tak že kdybych jel sám nebo ve dvou takl bych jel na těchto 3bodech a pokud bych někovo vzal sebou do zadu tak bych je odepnul a jel na seriovích pásech žejo myslíš to tak
-> gabo00000: Můžeš mi prosimtě nafotit to jejich uchycení?
Takže popojedem už mám nějaké pásy vyhlídnuté jde o tyto.Sem rozhudnutej je vzít ale ted mě zvyklal jeden kámoš že prej se v autě nedaj uchytil Docela mě stím dostal může mi někdo třetí poradit jak to je fakt jsem v pasti presne taketo pasy mam v mojej LRe super..nedal yb som to za nic
Takže to schrnmě někdo říká to co jsem si myslel že příjdu i o zadní sedačky a někdo zase že seby to šlo ukotvit jako serie.Dvakrát chytrej s toho nejsem Další názor?
-> Jarda: Toho jsek si myslel a tak jsem přemejšlěl jestli by to nešlo nějak předělat tak jak je uchycená serie ale nějaký hokusy pokusy kor s bezpečností co mi může zachranit život dělat nechci
Takže popojedem už mám nějaké pásy vyhlídnuté jde o tyto.Sem rozhudnutej je vzít ale ted mě zvyklal jeden kámoš že prej se v autě nedaj uchytil Docela mě stím dostal může mi někdo třetí poradit jak to je fakt jsem v pasti
Čau kluci cca po roce mě začlo štvát že nemám v eRku navynovací pásy tak jsem si sehnal z favala,ale mám problém že když jsem je upevnil tak pás mám mezi navijejím a sloubkem otečen o 180* z toho duvodu aby mi sehlo navijení na nosník(prah).Jde mi o to pokud bych si sehlal pási z rapida zda mi budou sedět bez problémů.Ono v podstatě by mělo protože eMka mají pásy jako by vystrčené do interieru kdežto favority je maj otočené o těch 180* směrem do prahu(schováné za plastama).Takže pokud si seženu pasy z rapidu bude vše O.K.??? Žejo.DÍKY ZA RADY.