Jaktak 11.05.08 20:56:20 napsal: Mozna ze me tady za to roztrhate ale nevypada zas az tak spatne stacilo by neco sundat a upravit. A ta cena mi pride celkem zajimava jestli teda pocitam dobre tak by to melo bejt asi 15t na cesky koruny a to mi pride jako slusna cena na to ze to je z bazaru.
jj zhodia sa narazniky, mracitka, nasavace, rychle pruhy, vianocne ozdoby z interieru a bude to vyzerat celkom slusne
12MOLS 10.05.08 14:22:09 napsal: fuj aka hnusna spatlanina .... a motor 105 po GO a ma 1174 ccm ?? wow :) asi si zgeneralkujem 120ku a bude mat 1289 ccm
no jednou z moznosti je ze 105 motor sa pri generalke prevlozkoval alebo prevrtal na 120, ale to je v pripade tohto auta asi blbost, tam generalka motora asi spocivala len v doliati oleja.
-> Kloggie: Ja jednou na sautu nasel 130ku po prvnim majiteli ve skvelym stavu, po GOnevim ted ceho, bez koroze s litakama za 10 mela najeto jen 60t., druhej den jsem mu volal ale bohuzel uz byla pryc. Majitel byl docela nastvanej ze ji prodal pod cenou, ale rikal ze si ji odvez nejakej fanda.
-> Kloggie: na autobazar.eu som raz našiel favorit (135L???), mal nabehané necelých 5000 km bol to rok asi 91 bielej farby a pán pýtal 80 000 sk ( + - 1000sk) tak nejak už si nespamätám
-> Crestik: no hlavně mě pobavilo, jak tu někdo prodával škodu 125L najeto cca 17 000 za 70 000,- přitom na blbým Sauto od seznamu je takovejch hafo a za desetinový ceny.
nepochopim to ani ja, je to vyraz ignorantov, ako pisal kolega, embeckou sa oznacuje vsetko od 1000mb po rapid, tak tomu hovoria aj policajti a dokonca aj technici na stk, je to zauzivany nezmysel
rovnako sa u nas oznacuje pod prezyvkou "zigulak" cela produkcia lady za poslednych 30 rokov, vaz, fiat, lada vsetko je zigulak;)
-> Crestik: To mas pravdu ze nekdo cenu fakt dost pretahne ale treba kdyz cakom prodaval svoji skodovku tak melo plno lidi kecy ze za ni chce tolik. Tomu formanovi se taky divim ze si ho nikdo neodvez za tu cenu.
-> Jaktak: no dle mě je za 120tku 10tis taky moc, to by musela být skoro jak z linky...ale ti blázni to tu kupujou, a přitom v inzerátech tu visí krásný forman silver line za 15 a není schopný se prodat
-> Risan: na celom Slovensku je to tak, najmä na dedine len embečka, je jedno aká, či užovka, garde, rapid, emko, stovka všetko je embečka, ja používam výraz škodovka
-> Crestik: Klidek je to jen muj nazor, nerikam ze je to bomba ale kdyby se neco sundalo a upravilo tak muze vypadat slusne. Jestli se rozcilujes kvuli tomu ze jsem napsal ze ta cena je slusna tak tomu rozumim protoze vetsina lidi z virtu je zvykla ze kdyz se tady prodava 120ka pres 10 tak je to moc.
Ach jaj,Ilavaci musia vzdy robit hanbu.Takych aut je v ilave plno.Najhnusnejsie skodovky na zraze su vzdy z Ilavy.A nie je to z bazaru.To je normalny inzerat
Mozna ze me tady za to roztrhate ale nevypada zas az tak spatne stacilo by neco sundat a upravit. A ta cena mi pride celkem zajimava jestli teda pocitam dobre tak by to melo bejt asi 15t na cesky koruny a to mi pride jako slusna cena na to ze to je z bazaru.
Dva popelniky chapu, ja sem ted provadel uplnou deelektrizaci sveho vozu a ventilator a topeni byla prvni vec ktera sla pryc, jen musim zadelat tu diru po telese topeni:-), mam tam jen draty co sou potreba na sterace (jen dve rychlosti bez cyklovace), sviceni, beh motoru, blikani a troubeni..... to ted bude odlehceny ze vam vsem natrhnu prdel na srazu pri sprintu:-)))))))) jinak kara hustohumus
Asi prodam to co jsem koupil (GLi max. papirova rychlost 140) a vemu toto, jestli tohle jede 145 i s timhle vsim co je na tom naveseny, kolik by to vytahlo, kdyz by se vsechno dalo pryc :-)