skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Laminátové dveře Felicia
-> VeTëV: no to jo 

koukam ze cena patejch vrat za chvilu prevazi cenu celeho stroje - a to se vyplati 

5tý dveře je dneska nejcenější artikl na celý felicii....za předpokladu,že jsou zdravý.
nedávno příšla známá jeslti o nějakých nevim...v liberci jí je přes noc ukradli. Ale jen 5ky... :-)
ty lamino bych nechtěl ani omylem,jak psal borin...dopasovat ot bude porod. Tipa měli taky lamino dveře a jak to vypadalo...pořád to praskalo nebo bylo děravý.
navíc budhví jak turek tohle udělal,takže aby nebyly o centák širší než auto ;o)
nedávno příšla známá jeslti o nějakých nevim...v liberci jí je přes noc ukradli. Ale jen 5ky... :-)
ty lamino bych nechtěl ani omylem,jak psal borin...dopasovat ot bude porod. Tipa měli taky lamino dveře a jak to vypadalo...pořád to praskalo nebo bylo děravý.
navíc budhví jak turek tohle udělal,takže aby nebyly o centák širší než auto ;o)
-> JoseA: Prostě akorát dostaneš trochu nafackováno svýma vlastníma dveřma
-> Gryzly: Nedělám si iluze o původu těch co jsem koupil já

-> Gryzly: Nedělám si iluze o původu těch co jsem koupil já

-> Labros: No jo asi prostě za těch pár let, jich hodně zhnilo a těch pár co zustali se ted vyvažujou zlatem.
Jednomu známýmu před dvěma lety ukradli Feldu lpg v kombíku. Nahlásil to na poldy, a druhý den mu volal nějaký zahrádkář že jestli ví že mu stojí Felicie rozebraná od rána v jejich zahrádkářské kolonii. Měl na autě totiž reklamu na pronájem chalupy v Jeseníkách. Sebrali mu hever, rezervu, rádio, páté dveře a pár drobností.
Jednomu známýmu před dvěma lety ukradli Feldu lpg v kombíku. Nahlásil to na poldy, a druhý den mu volal nějaký zahrádkář že jestli ví že mu stojí Felicie rozebraná od rána v jejich zahrádkářské kolonii. Měl na autě totiž reklamu na pronájem chalupy v Jeseníkách. Sebrali mu hever, rezervu, rádio, páté dveře a pár drobností.
-> Gryzly: mno na virtu mi někdo nabízel za 4000, ale v jiný barvě. Co jsem volal na onanci, tak většinou to bylo kolem 4000-4500, pokud to bylo v super stavu. Za 1500 mají jen shnilý.
-> Labros: tý jo to je cena. Vím že nový pátý vrata stojej 7000,- A my jsme koupili pěkný z bouračky akorát v trochu jiné barvě za 1500,- a to je už asi pět let. A tři roky jsou na autě.
proč by se to rozpadlo? Wartburgy měly laminátové vrata kombiky už kdesi v sedmdesátých letech a nerozpadávaly se, spíš přežily auto, akorát se to při nárazu rozpadne. A je to pár kilo dole, tak nové zpěry pujdou špatně zavřít a rychle se otevřou. Teď sem na svoji feldě vyvařoval kufrové dveře, protože to vyjde nejlevněj (byla rez jenom nad lištou, jinak nikde ani známka ani rožky dveří apod), ale kdyby byly uplně v háji, tak bych asi zvažoval jestli vzít laminát nebo splašit za polovic zachovalé plechové.
-> Labros: Jo to je druhá věc
-> Kalibán123: No neshnije ale co když se rozpadne
Já teďka tchýni sehnal radši 100% zachovalý plechový v laku za 4500

Já teďka tchýni sehnal radši 100% zachovalý plechový v laku za 4500
-> Max:

Ale zase ti to neshnije jak ty origo 

no mě stačilo když v návodu píšou,že doporučují "unavenéů tlumičové vzpěry
když dáš nový,tak by se to asi vytrhlo.... já bych to nechtěl.

když dáš nový,tak by se to asi vytrhlo.... já bych to nechtěl.
-> Kuladmin: Asi tak táta je taky stříkal...laminát samej pór a ještě je musel přikrojit flexou 

Pohledej na feliciaklubu ale vim ze podruhy uz by ten clovicek do nich nesel zpracovani nic moc hodne dodelavani a schrnuto a podtrzeno plech je plech.
Nemátě někdo zkušenost s pátými dveřmi na felicii v laminátu????