skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pomožte proím
prohledat
33 příspěvků (zobrazeno 1 až 33) od 05.05.2008 do 14.05.2008, založil/a mischo - zrušená registrace
-> Nwkt: to se začíná míjet účinkem...nebo je to možná trochu zoufalství...

-> Discovera: Co takhle zkusit inzerci 

-> Syny: cena nákupu...tedy 50/ks při spalšení pér kozle gratis
ehm....NOVÉ....
zvyšuji Sakyho zadní žluté NOV0 za 2500...začíná mě to tlačit
nemám toiž ani seriové...a tlumiče to je další legenda...sakra

Aha.Jaký má snížení?Mám o -35 za cca 4500,-sada a možná se dají jen zadky.
-> Tili: On nechce sérii, ale ty co nechával dělal Saky
-> Discovera: péra na 130 snad není takovej problém.Cca před měsícem jsem je prodával pánovi na Rapidakterej má najeto 40tis a prej jsou vytahaný.Na cenu se musím podívat a v Po zjistím zda je ještě mají ve velkoskladě.Když tak mně pošli číslo na mail tiler-tuning@volny.cz a nějak to pořešíme.Da se poslat i na dobírku...
-> Discovera: mrkni jestli nejsou 4 :) A dyztak mi napis jaka je cena :)
No jestli to někomu pomůže....na foto je pár a zítra se můžu mrknout na druhý pár ale ten nevím jestli najdu jsou to vše origo nové...tak jestli někdo chce tak pošlu já už mám přední nápravu hotovou....a jestli mi někdo zašle sakyho zadní vlečkové pružiny (nebo nějak sežene) tak kozlíky grátis
za péra dám klíďo 2300 

-> FORM: sak to vime, a proto zadame tebe o ty 4 horni 

Tak spodní už nejsou a horní jsem vykoupil už dávno 

-> FORM: Jo spodní máme 

-> FORM: spodni mam, ja ci horni 

-> Gryzly:
a proto mám v garáži za dveřmi na ně připravenou násadu od krumpáče.
-> all: kucí, dneska se vám kouknu, jestli ještě zbylo pár posledních spodních a kdyžtak vám nějaké koupím.

-> all: kucí, dneska se vám kouknu, jestli ještě zbylo pár posledních spodních a kdyžtak vám nějaké koupím.
-> FORM: Jo co za 4? 

-> FORM: Jen machruj, Počkej až přijedou slováci s kamionem tebe svážou do kouta i s celou rodinou a jen se s brekem budeš koukat jak to všechno destou nakládají a odvážejí na východ !
>>> 

-> FORM:
Co za 4 kozliky? 

-> FORM: to mi robis narocky? len tak nahodou 4 koniky by si nechcel predat?

-> Yombie: dik za radu ...tam som bol ako v prvej mototechne ....a sam Šorman mi hovoril ze to uz nie je sanca zohnat
-> gabo00000: heh .... no to mas pravdu uz som obehal polku slovenska a fakt to nikde nemaju ...co je smola
-> kaprik faster: ved to je to ze stare su na prd a potrebujem nove
-> mischo: napadlo ma, či si skúšal tú predajňu za čínskym múrom vedľa krčmy, tam čo je za výkladom poskladané to závodné eRko. Nechcem ťa zbytočne prehánať cez pol Prievidze, ale čo viem, tak tam mávajú aj veci, čo už inde v mototechnách nezoženieš. Takže ak budeš mať cestu, rozhodne sa tam spýtaj 

-> mischo: ja som zhanal..na SR...uz mas len malu sancu...ja som dal stare do pozinku a je to super;)
-> mischo: dej starý......nic jim nebude. Když je necháš otryskovat nebo pořádně obrousíš tak je klidně můžeš použít..

Nj,horní kozlíky bych taky potřeboval:-(
-> Tomáš SK: tak to potom vsetko vysvetluje preco som v tn nič nezohnal heh
-> mischo: V TN uz nie, tam som ich pred dvomi rokmi vykupil pre Duriqa...
-> mischo: a kdyby ty horni kozliky nekdo sehnal i me, tak budu taky moc rad 

ospravedlňujem sa za požičané foto majitelovi