skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ouz aneb M???
prohledat
41 příspěvků (zobrazeno 1 až 41) od 01.05.2008 do 02.05.2008, založil/a gabo000000 - zrušená registrace
-> Syny: kuk ICQ

-> gabo00000: -> Tom.t: Tak hlavne ze se mate redi decka 

-> Tom.t: na tvojom mieste by som moc neskakal

-> Tom.t: naco sa tu seres do môjho tematu? ja sa do tvojich neserem takze si laskavo daj odchod 

-> gabo00000: hlavne že ty si normálny ty krááááááááááávo 

Syny 02.05.08 00:10:05 napsal: -> ondie: mozna si zadni blatnik v mejch zasobach videl, ale ten neni muj nybrz jednoho cvoka tady z virtu, kterej si pro nej pojede z Kosic už zítra

-> David29: ee on je cvok

-> Syny: To je taky pěknej úchyl

-> ondie: mno jako kdyby bylo jak ho prevezt tak ho vemu, ale takhle je to na prdel :(
Jinak mas pravdu, tma byl vyfocenej, ale to je eMkovy a neni to moje :)
-> David29: depa, gabo neporeda cesty pres SR a CR :) Tom.t
Jinak mas pravdu, tma byl vyfocenej, ale to je eMkovy a neni to moje :)
-> David29: depa, gabo neporeda cesty pres SR a CR :) Tom.t

-> Syny: něco sem zahlíd,jak sis koupil zadní červený čelo a zelenou chladičovku mám pocit.. Tak nic...snad se udá,zatim překáží.
-> Syny: Tipuju...Gabooooo? 

-> ondie: mozna si zadni blatnik v mejch zasobach videl, ale ten neni muj nybrz jednoho cvoka tady z virtu, kterej si pro nej pojede z Kosic 

-> Syny: aha tak to sem si poplet
-> ondie: ne ne - zadni nemam ani jedn :)
-> Syny: sry ale uz to nemam
-> Syny: ale levej sem koukal už máš ne ? ..to ti nesmí chybět,už z principu
do sbírky

-> ondie: A ja vlasten ani nevim jestli blatas chci, pac sem zatim nezkoumal jak na tom sou... Podbehy sou na tom bidne a konce lemu u zasterek taky, ale zbytek nevim...
-> ondie: mno ty cesty sou obvykle pruser :D
-> Syny: jestli chceš úzkej pravej blaťas,tak mám,šedej origo základ,ale jak ho k tobě dostat... za 4kilka bych ho pustil.. ;)
-> gabo00000: hod sem link :)
-> Honza M: to pozname..ale radsej by som neico origo..a aj lacnejsie
-> Syny: je na aukre za 4kila zatial...ber ho

-> Syny: je na aukre za 4kila zatial...ber ho

-> gabo00000: -> gabo00000: Ten blatnicek by se mi hodil 

-> Honza M: však jo

-> ondie: je jsem chtěl poradit 

-> Honza M: ta cena je ale pálka...na virtu už sem ho dlouho neviděl běžet nad 5kilo,pokud se objeví..
dle me to je uzofka...
-> ondie: urcite nie ja chcem v kazdom pripade Mko ako karoseriu tak aj napravy
-> gabo00000: neuvažoval si,že uděláš komplet úzkou tlamu? ..nemyslim nápravy,ale jen kastli..
-> gabo00000: jojo,sedanovejch blatníků je pořád ještě dost,to se vyplatí dát si tu práci a sehnat ty,který tam patřej... protože mít každej lem jinej,nebo i vzadu jiný lemy než vpředu je ultra hnus... (někdo by možná řekl cílený kontrast
)

-> ondie: jj dnes som bol omrknut môj a to je ine..toto je uzofka
-> Leny: ja nie som v nudzi a aj keby som nemal menit cely blatnik ale len lem...ani tak b y som nedal jeden uzovkovy a jeden Mkovy...mozno na spotrebaka ale na mandarinku nikdy!!! je to poznat...dost dobre
-> gabo00000 01.05.08 12:47:26: V nouzi se sahá po všem a beztak to málokdo pozná :-)
úžovka !
ale toto bude asi fakt uzofka
-> Kuladmin: v tom je problem ze som to nefotil ja ..tento blatnik je na predaj a uvazujem ze ci ho zobrat.-.-..nepaci sa mi aj ta foreza moc..toto uz je druhoska? alebo ako...
Skus udelat detail jak konci v zadu jakoby za kolem ten lem ale taky bych rekl ouza.
-> Leny: tak urcuite si nedam na mko uzovkacke zadne blatniky..a hlavne nie tak ze jeden z uzovky a druhy z Mka...
Mě se zdá tenký lem, spíš bych tipnul oužu, ale každopádně bude pasoévat i na emko :-)
sry za chybu v nadpise...chcel som napisat ouza aneb Mko??