AJ KED SA TO TU NEHODI SKUSIM TO :-) neviete o dakom kto vlastni stovku a chce sa jej zbavit tu je moj odkaz kde mozte pisat :-) :skoda-virt.cz/cz/.../8208
5-dolezite-1
robo13 ma stym skusenosti on zase nasiel kilo ktore daruje majitel za prepis :-) chcem stym povedat ze to nemusi byt ojeb :-) a keby ti -> 12MOLS: pozrel tu uzu -> gabo00000: ???? ak to ma blizko ??? alebo si chod po tu zelenu :-) co ty na to ???
-> 12MOLS: ja by som to na tvojom mieste omrkol..vsak mu zavolaj nie? nech ti posle este nejake fotecky...ho popros a podla mna tolko penazy na benal co ponu pôjdes tak to sa oplati
keby mi to doviezol tak mu dám 2000 Sk a zaveziem ho naspat na vlastne naklady ale trepat sa na druhu stranu republiky a bude to nepokjazdne / hnile / ojeb tak to fakt nie
-> tomo227: aj ja som raz mohol mat kilo zadarmo po inzerate zavolal som tam nejake blbosti mi trepal vyhovaral sa a potom povedal ze mi posle fotky na mail dodnes nic neprislo ...
-> 12MOLS: to je kolko od teba ??? km??? ale asi dost ked bardejov je kdesi na vychode ak mam pravdu ze ano??? mam susede co ma uzovku ale chyta hrdzu a odiepa sa farba je modrej farby ale hrdza je povrchova :-) ale ak ju daruje ja by som isiel do toho byt tebou ked je este v takom stave krasnom