skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
skoda rapid kabriolet
prohledat
96 příspěvků (zobrazeno 51 až 96) od 26.04.2008 do 12.05.2008, založil/a radimek1440
-> radimek1440: Pokud zijes v anglii a auta mas tam, tak se omlouvam za mozna trosku nevhodnou reakci. Mas li tri kabra, tak i ja tise zavidim. No a zavidel bych i jen kdybys mel jedno
Asi pojedu na dovolenou právě jsme na tohle téma psal kámošovi do Londýna a říkal že se mě poptá prý potkáva dvě přímo na ulici když jde do obchodu a v nej stavu prý už taky nejsou ale jinak v poho.
-> Syny: mno jen aby ta shade ten zatah vydržela ;) přeci jen neni to za rohem ;)
-> radimek1440: tichá závist

-> Syny: šak jo

-> Syny: Přesně tak
-> havlik: Tak vono se pomalu vyplati si to kabro tam sehnat a udelat si vylet s tim, ze se vratis s autem po vlastni ose - udelas si dovolenou a vyjde te to bud na stejne nebo o malinko draz s tim, ze budes mit dovcu :)
-> havlik: njn tržní ekonomika je tržní ekonomika ;)
a pak že nerostou a určitě nebyly za moc to jen hodní strýčkové John a Eddie za to chtěj rakety
-> charon: -> Bagrr (už se perou:-D): Já bych mu věřil
podle IP odesílatele z emailu co mi posílal je opravdu v anglii 

Tak uvidíme co na to Matsoft, ten má kábra pod palcem.
-> charon: Opravdu, má nějaký kontakty ve firmě co to dělala, tušim Hezinger, nebo jak se to píše. Pár už jich jezdí...
-> charon: Opravdu, má nějaký kontakty ve firmě co to dělala, tušim Hezinger, nebo jak se to píše. Pár už jich jezdí...
-> radimek1440: tak to gratuluju, mit 3 kabria je pecka :)
ja mam jedno a staci me to :)
www.skoda136.cz
ja mam jedno a staci me to :)
www.skoda136.cz
Proc mu neverite? Jestli zije v Anglii, tak myslim ze to zas takovaj problem neni si tam koupit 3 Kabra
Kdyz je sezene, tak prachy sou tam myslim to nejmensi...

protoze ziji v manchesteru a zhanel jsem je po cele anglii a dal zhanim tu co vypada nejhure ale nejvic puvodne budu delat pristi tyden je budu stahovat do dilny tak se tesim , jen me mrzi ze jsou vsechny lux s pevnym bokem tak zatim zdravim vsechny
-> Bagrr (už se perou:-D): Jestli to nebude tim, ze jsou to vsecko anglicky auta. Ktery spinkaji u svejch majitelu v anglii
-> radimek1440: Bagrr (už se perou:-D) 27.04.08 23:43:03 napsal: -> radimek1440: proč maj šecky auta žlutý cizí značky?
tak uz jsem na to prisel (vlozit fotky) nekdy jsem trochu lama na pocitace
priste se polepsim jinak sladke sny a treba zitra

-> radimek1440: proč maj šecky auta žlutý cizí značky?

-> THOMMY : Nechoď spát:D Neusínej:D Tak co bylo dřív? No povídej:D
-> Bagrr (už se perou:-D): To je zas na jindy...
koukám že se fotek asi nedočkám,jdu spát

-> THOMMY : Toť otázka jestli bylo první vejce nebo slepice

-> Syny: to druhy
Bud tady nekdo strasne huli a nebo je strasnej magor
(neber si to ve spatnym)

-> radimek1440: Cekame
-> Bagrr (už se perou:-D): Myslim ze spis naopak

-> THOMMY : Co se ti nezdá:D každej k svýmu ne:D Beztak nebejt satana tak v boha nikdo nevěří

-> radimek1440: nahoď tady:D
-> radimek1440: hod je sem sefe...

tak papezi a satane kam a jak mam dat ty fotky? rad je poslu

-> Bagrr (už se perou:-D): Kušuj

-> THOMMY : Tak jestli ty si papež tak já sem Satan:P 666 forever

-> radimek1440: Jasne,a ja jsem papez

-> radimek1440 27.04.08 21:50:03:

-> radimek1440: Jaký tři kousky
dej fotky 

dekuji vsem za informace,dnes jsem mel asi stastny den a koupil jsem hnedka 3 kousky , slo mi hlavne o originaly ne prestavby nebo prekopavky , no jinak jedno si necham a dve poslu do sveta at je stasnych vice milovniku techto rarit 

-> tunerlada: A jak myslíš že to dělali tenkrát? taky z normálního auta, kterýmu uřízly střechu a vyztužili to.
-> Kloggie: Hohó opravdu? A dá to legálně na noty? Tak to abych pomalu začal šeřit ...
a myslíte ze by sel udelat z normalniho gardesa nebo rapidu kdyby se pořadně vystužila podlaha a dal by se něakej rám ?
-> radimek1440: kontaktuj pana L. Janečka, ten je vyrábí z rapidů, cenovka okolo 80 000, když si seženeš vlastního Rapida, Garde. A dá ti to na papíry.
jo nedávno tu jeden byl za 80000kč bez CZ dokladu

myslím že toto téme tu již je,sám jsem ho zakládal

Sehnat se dá
ale cena je dosti vysoká
jinak prohledej fórum nebo karty aut

Ahoj skodovkari, muzete mi nekdo poradit jestli se da sehnat skoda rapid garde kabriolet a hlavne kolik tak stoji, kolik jich bylo vyrobeno a kde atd.atd. Diky moc