skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
skodovky na tuningu v koprivnici
-> aDAm: jen proto že říkáš že je jak omalovánka ten motor,ale řešit nebudu,jo beru tvůj názor.Kritizuješ můj motor a viděl si lepší v kopru?Já teda nee!
-> Petuli: a proč se jako rozčiluješ? prostě jsem řekl SVŮJ názor na TVÉ auto. To jako že se líbí ostatním znamená že se musí líbit všem? To snad nemyslíš vážně.
A co to pleteš s porovnáváním motoru? Ja tu žádné motory neporovnávám....
A co to pleteš s porovnáváním motoru? Ja tu žádné motory neporovnávám....
-> aDAm: proč je tady pod forem na fotkách vyfocen jen můj motor ze všech škodovek,na www.tuningcup.cz taky a všude na ostatních stránkách taky?Hmmmm?Někdo raději motor ani neukáže!!!!!Si říkej vlastně co chceš!
-> aDAm: nerozumíš tomu,jde vidět jak dovedeš porovnat dva úplně odlišné motory!!!
-> Marra: nej shade bych rekl ze byla jurisova...
-> Petuli: treba motor...to je jak omalovanky...
-> Petuli: treba motor...to je jak omalovanky...
-> Marra: tak já si to toho moooc vážím,co píšeš,ale lidé jsou různí a třeba se jim nelíbí,mají výhrady k tomu,tomu a onomu atd.Ale zase jsem hooodně rád,když ti lidé v kopru už mě znají(auto) a pořád ho okukují,fotí atd atd.Z toho mám fakt radost,a myslím,že pustit ho k vodě je ještě brzy a to já stejně neudělám!!!Děkuju všem,kterým se pořád líbí
no prostě Petovo RiC jednoznačně best auto v Kopru:) snad ho ještě někdy uvidím:)
MATTES: jo tak to bude ona..
-> stana1: dřív měla (asi) původní příbramský číslo
nemívala ta zelená škodovka s těma zadníma světlama s passata takovou hnusně rezavou spz? protože se mi zdá že jsem ji kdysi vyděl ve val. mezu na nádraží a právě k vůli té spz se mi nelíbila... ale jinak fotky pěkné a koukám že je relativně dost těch roadsteru

-> furik: přijde mi, že přibejvá hodně zběsilejch škodovek, ale těch rychlejch moc ne...

jj,škodovek tam je rok od roku miň a na sprintech sem viděl jen jedno erko,pamatuju si jak asi před dvěma lety bylo na sprintech každe čtvrte auto škodovka a nevedly si zas tak špatně
-> aDAm: O jakym příspěvku mluvíš?
No ja bohuzel musim souhlasit s Tunerem2....me se taky vetsina aut nelibila. Byly tam urcite nektere hezke kousky ale spis to bylo horsi. Cekal jsem se ze na tuhle sezonu toho vyjede vic...
-> aDAm: na tvůj vkus moooc barev?Kde?Auto je modré a vnitřek je černo-bílá kombinace.Beru tvůj názor no.
-> David29: hele zkus prne premyslet nez neco napises, 99% prispevku co od tebe ctu jsou trosku zcestny blaboly....
no ja teda nevim, ric dobry ale na muj vkus moc barev a ten chlupatej vnitrek...nevim nevim tohle fakt nemusim
-> Tuner#2: v pohodě,já chci jet na Rozkoš 2-4.5.záleží na počasí,ani nevíš,jak mě nasral déšt při cestě zpět z Kopřiv!!!!!
-> Petuli: Jsem rád, že jsme si to vyjasnili. Díky za chválu.
-> Tuner#2: já to nevzal špatně,jen jsem napsal můj názor:-)mě se tvá škodovka líbí maximálně,skuknul jsem ji min. rok v Přerově!!!A o té škodovce vím,že byla stříbrná,loni už zelená a světla?Já to neřeším,jsem vpoho a přijmu i kritiku:-)
hmmm pěkný sou ty metalexy ta oranzová škodouka, a ta modrá felina taková decent.... jinak moh bych majitele fotografií poprosit o fotky kde jsou favoriti aby mi je poslal na meil ?? děkuji
-> Petuli: To jsi mě špatně pochopil, já to nemyslel jako že je to špatně. Naopak, já taky mám auto zvenku stejné 4. rok (sice letos bude na běšinách změna
) ale rád se na takové auta jako máš Ty podívám klidně 10x Spíš mě šlo o to, že taky každej píše, jako by šlo o nový objev a ještě by se hádali z čeho má ta druhá škodovka světla, když už je to známé 3 roky.

-> 125l a nebo taky GRED: ještě nééé,není prooooč

už se perou už se perou i když nevim proč

-> Tuner#2: joo,je to hotove auto a myslim si ze by byla škoda na něm něco mněnit,mě se moc libi,taky bych chěl někdy k takovemu vysledku dospět,my děkujem za pohled na takove škodovky

-> Marra: vím kdo jsi,mluvili jsme spolu a jsem moooc rád,že se ti to mé autí líbí,jsem obyč.človíček a měnit to fakt nehodlám,chci to mít takové,jaké to je a ukázat lidem,že to prostě jde beze změn a líbí se jim pořád.Ještě jedno děkuju
-> Tuner#2: no víš,mě to neva,že takhle po srazech jezdím už déle,chci ukázat,že to měnívat nechci a lidem se to pořád líbí,a jsem jim za to vděčný:-)
Další galerie je zde:skoda-virt.cz/cz/.../8074
7-tipcars-tuning-show-19-4
-2008
A zmiňovanou zelenou 120ítku koupil jeden od nás Z Opavy a bohužel už má nejlepší léta asi za sebou
A zmiňovanou zelenou 120ítku koupil jeden od nás Z Opavy a bohužel už má nejlepší léta asi za sebou

-> David29: JJ bez Tebe, to byli časy
-> Marra: V tomhle stylu ale jezdí na srazy min. tři roky.

-> Marra: V tomhle stylu ale jezdí na srazy min. tři roky.

-> Marra: Tenhle?
skoda-virt.cz/cz/.../3290
-petuli-135ric

-> Marra: my vímě je tu i na virtu

pánové, ten mopdrý rapid (bledě modrý) je rapid Ric, s majitelem jsem se bavil a je to super týpek, má to tak skvěle udělaný a v cajku, jsem nechápal, podvozek má lakovaný do barrev, dokonalé čistý jako nový. žádné prasácké úpravy, je to lehce uparvený origo rapid ric
-> Tuner#2: Možná se to tu řešilo, ale bezemně... ale nic se nemění na tom že je to můj názor (přesněji byl) a byl směřován někomu jinýmu...
-> David29: Protože plácáš kraviny. To že jsou to světla ze Stila je více než jasné. Znal jsem se s původním majitelem a tahle škodovka tu není poprvé a už mockrát se to tady řešilo.
-> Tuner#2: Kurva co zas je? Řek sem SVŮJ názor (byla to reakce, či možná začínající rozhovor s -> 125l a nebo taky GRED ... tak nevim proč na ty a U-Geen reagujete....
-> David29: Tak pak je lepší raději mlčet a nic nepsat...
-> U-Geen: Ses zbláznil ne? Já a něco číst..kord je to dlouhý 

Ta bledě modrá byla napřed stříbrná a teď je zelená, není to žádná kopie. Jinak 80% aut děs a hrůza... nějak těm tuzing srazům přestávám rozumět.
Panove ta zelená je jenom okopírovaná.Neměla tak udělaný interier jak ta modrá,takže pouze kopie
vyděl jsem ji na vlastní oči

-> Ad@m: jo tu stříbrnou sem tu někde videl to se mi celkem líbilo
-> David29: možný to je
-> U-Geen: tak to ani nevim že už neni
-> David29: možný to je

-> U-Geen: tak to ani nevim že už neni

-> 125l a nebo taky GRED: loni v Kopřivnici byla stříbrná a zadní světla má z nového prassata
-> David29: tipovat muzes, ale nekdy je lepsi si neco zjistit, nebo vedet.
www.autotuning.cz/index.p hp?page=2&...
www.autotuning.cz/index.p hp?page=2&...
-> 125l a nebo taky GRED: Já to tipuju na Prassata...
-> 125l a nebo taky GRED: ze stila... a modra uz tusim neni minimalne druhou sezonu.
mě se líbí většina toho ale nějaký sou nic moc
tak 70% z toho 

-> furik: ta zelená 120 s předníma světlama z nevim čeho byla dřív modrá ne?