skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dostupnosť dielov - ide ma šľak trafiť :(
-> mischo: nemas za co

-> gabo00000: jj toto je presne to co som myslel....dik 

-> mischo: tak toho co som sem daval bolo dost vela...dobre by bolo keby si vedel s cim v suvistlosti to bolo...naposledy som sem daval dvere z
shop.obautodily.cz/index. php?main_page=...
shop.obautodily.cz/index. php?main_page=...
-> gabo00000: gabo ty si tu pred par tyzdnami daval nejaku stranku s nejakou firmou co predava plecharinu .... mozes mi ju poslat do spravy? dik
-> minno: nemas zaco ja tam kupim vsetko aj oleje a vazeliny silikony tmely tesniace kruzky fiber.....
-> Nwkt: tu take nie je

-> minno: Tak já nevim, ale zrovna tenhle druh zboží bych v mototechně nehleda, na to je tu železářství nebo nějaký spojovací materiály
-> suri 18.04.08 16:33:42: dik za tip na fajnu stranku
-> petr s 18.04.08 16:38:30: bol som aj v takej predajni, ale na traktory zrejme tento rozmer závlačky nikde nejde....
Ale nejde len o závlačky, to je len aktuálny prípad toho, ako super je táto oblasť zásobená bežnými dielmi :(
-> petr s 18.04.08 16:38:30: bol som aj v takej predajni, ale na traktory zrejme tento rozmer závlačky nikde nejde....
Ale nejde len o závlačky, to je len aktuálny prípad toho, ako super je táto oblasť zásobená bežnými dielmi :(
-> gabo00000: ja mam pocit ze maj prave pravej (jestli vubec maj). Kouknu se tam.
Kdyztak te ho vemu...

-> Syny: asi najlepsie riesenie keby si mal chut a cas skocit to niekedy kupit...Lasva strana 

-> gabo00000: Hrochac?
-> Syny: o cenu vôbec nejde...len na slovensko by som platil drahsie postovne ako samotna cena stitu

-> gabo00000: novy sem taky sehnal. Dokonce myslim ze u nas v kramu jedne novej mam, ale jaka strana to nevim - myslim ze stoji 170Kc
-> Syny: ty si zohnal nove?
radsej by som schoval nju

-> gabo00000 18.04.08 14:24:11: starej mam - celekem peknej... Chces ho schovat?
-> minno: Obchod s hřebíkama, šroubama, kladivama a takovýma věcma 

-> petr s: vsak hovorim -> minno: a inak co mas zase s napravov mas top isane pri aute
závlačky má kdejaké JZD a prodejny náhradních dílů na nákladáky nebo traktory
-> minno: pozri si www.gufero.sk tam kupujeme simeringy loziska tesnenia kruzky matice korunove zavlacky zatky hadice droty a vsetko....spony pasky prychitky drziaky gulicky................
-> Nwkt: vysvetli mi čo je to železiarstvo, také u nás nie je, u nás sú len samé kutilské predajne kde majú všetko a pritom nemajú nič.
-> Milos: ani mi nevrav, dnešné autosúčiastky sú vo väčšine prípadov predajne olejov, sviečok, žiarovek a podobných súčiastok
-> suri: mozno nahoda ze teraz mali vsade "vypredane", ale dozralo ma to, 4 debilne zavlacky a clovek sa kvoli nim ubeha ako taky k....
-> Milos: ani mi nevrav, dnešné autosúčiastky sú vo väčšine prípadov predajne olejov, sviečok, žiarovek a podobných súčiastok

-> suri: mozno nahoda ze teraz mali vsade "vypredane", ale dozralo ma to, 4 debilne zavlacky a clovek sa kvoli nim ubeha ako taky k....
-> minno: takychto zavlaciek je dost u nas kupis a j v autodieloch aj v zeleziarstva a zelovoci
jasne v zelezartsve musia mat, ajked dnes ti vsade cpu samodotahovacie matky stym plastovym cudom vo vnutri, inak auto rpedajne to je skoda, tie sa nejakym sposobom premenili na predaj tuzing picovin, ziaroviek, nekvalitnej plechariny a drahych origo dielov
-> minno: V železářství nemaj?
-> Tuxik: neviem najst ani pekny stary

-> gabo00000: nechej ho opiskovat a pozinkovat...
-> gabo00000: nj aj ja som myslel ze to je taka zakladna motoristicka potreba ze to maju vsade a taky velky.... jo niekde maju tak po 5 kusov z kazdeho typu ale len male velkosti. A to si viete predstavit ake to bolo ked som zhanal ine veci na napravu ked je problem aj s tymto u nas....
ja neviem zohnat L brzodvy stit

-> minno: vitaj v klube

-> minno: vole nesal sa tak to mame aj u nas

-> minno: mam ti kolko poslat???
Je toto normálne? Jedny trápne závlačky nemôžem nikde zohnať. Konkrétne na predné strmne. Za dva dni som pobehal 4 predajne v okruhu 20 km, 100x viac som prejazdil na benzíne ako je ich hodnota, a stále ich nemám, a už na to ani nemám náladu, seriem na to.... :(