skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Je To Poklad ???
prohledat
37 příspěvků (zobrazeno 1 až 37) od 13.04.2008 do 15.04.2008, založil/a Tomo - este 11 dni ! - zrušená registrace
-> sliwowitz: ok skusim sa spytat 

-> tomo227: zisti co by za to majitel chcel, pokial bude cena zaujimava jedno miesto v suchej stodole by sa naslo...
tak to musi byt radost sa pozerat ked ide okolo nie???

ten sklenar s tou modrou co je na posledni fotce to ma porad jako podnikovy auto. Je to v CB casto videt jezdit...
ako som tu uz spomenul je tu par km odo mna a je mi ho luto lebo tam je uz roky na dvore a hrdzavie ,nenasiel by sa tu niekto kto by ho kupil??? potom dodam foto

-> havlik: Jo, to máš recht, nicméně šikovný klempíř by si s tím poradil 

-> Luky.: ono to zase nejni tak jednoduchý zdělat z STW pickup neb pickup v origu má střechu jakoby do oblouku ohnutou dolu u tý přepážky
Jasně, ta 1202 na prvních fotkách s dřevěnou nástavnou je samodomo, 1202Pickup byl plechový, tak jak na těch dalších fotkách. Cenu má celkem značnou, záleží na stavu samozřejmě. Aniž bych po cenách nějak pátral, tipnul bych si že po vraku s papíry za 50k kč se jen zapráší. Z 1202 STW se to na pickupa dá předělat celkem snadno, jen je potřeba dát pozor na střechu. Pickup ji má hladkou, STW má dvě podélná žebra. Podle toho lze poznat pickupa předělaného z STW (pokud je samozřejmě přestavbátor nezahladí).
A cena předělávky s dřevěným zadkem bude minimální, zvláště pokud je v zuboženém stavu, neboť by byla nejspíše využita pouze na ND
A cena předělávky s dřevěným zadkem bude minimální, zvláště pokud je v zuboženém stavu, neboť by byla nejspíše využita pouze na ND

ta cervena

tu je odkaz na stranku kde som tie oznacenia nasiel skoda1202.predseda.com/za
jimav4.htm tieto fotky co su tu prve ze je to skoda 1202 valnik dokonca no 

Kolko sa ich vyrobilo??? a aku hodnotu mozu mat teraz???
-> petr s: aha ja ze to je ta cervena 1201 aspon tak som to nasiel na netu taketo oznacenie
pre tu cervenu

Tohle je origo
-> tomo227: tohle se teda podle me u nas ofiko nedelalo,ale tusim ze to vyrabela nejaka firma v turecku v licenci i jako ten PICK-UP
-> Syny: omg btw o co de?

-> havlik: Taky na to koukám ale je to urob si sám
ale je to pekne

respektive aby to někdo nepochopils špatně. pěkný udělej si sám doma
škoda že tohle nikdy oficialně z fabriky nevyjelo
haloo mohli by ste sa na to vykaslat a povedat mi nieco o tomto type ??? vdaka

-> Syny: SSDV
Ten svet de do sracek 

-> Syny: BTW proč ? 

-> Syny: lol wtf?
-> Peťa Klíč: tak pis cesky kdzy tomu nerozumi ne
IMHO = dle meho skromneho nazrou
Stejne tyhlety zkratky sou picovina... A kdzy nekdo napise lol tak mam chut mu utrhnout hlavu...

IMHO = dle meho skromneho nazrou

Stejne tyhlety zkratky sou picovina... A kdzy nekdo napise lol tak mam chut mu utrhnout hlavu...
-> tomo227: že imho to je poklad
-> Peťa Klíč: co???

Zaujimam sa o tento typ ŠKODA 1202 PICK-UP ak sa mylim opravte ma v nazve
takze otazka znie je to poklad??? pre veteranistu-zberatela ??? kolko kusov bolo vyrobenych ??? preto sa pytam lebo par km odo mna je takyto typ len sedej farby v
zlom stave a je na dvore uz roky a hnije tam
tak piste tesim sa na vase odkazy

imho JE