-> ventYl: Na eMka od určitého roku automaticky z výroby psali i 5" a 187/70
Mám to na Š120L z roku 86
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jupíky a technická
-> minno: problem je v tom, ze jupitery maju iny rozmer rafika, ako plechace, ja mam napriklad v TP dolozku o tom, ze mam okrem 4,5Jx13 povoleny aj 5Jx13 a ze 185/70 smiem len s 5Jx13 s testom uniformity. ale zasa neviem povedat, ci to tam bolo odjakziva, alebo to tam davali, ked sa montovali apolla.
Tak toto som nikdy nepochopil. Pokiaľ ti v TP sedia rozmery diskov / pneu, nie je čo riešiť. Ešte aby som si šiel dávať zapísať že tam mám disky s takým a takým názvom, tak to fakt že ee.
-> Gryzly: jj máš recht

-> Breakz: řekni že už je tam máš šest let a nikdy jim tonevadilo, před šesti lety se to zapisovat nemuselo. a na žádné technické to nebadilo a ani tady na té kdes přijel.
Neser se s nima, oni s tebou taky nebudou.
Neser se s nima, oni s tebou taky nebudou.
jupiky nemusis mit zapsany nikde, staci s sebou vozit vytistene THZ... tohle neni prestavba. Jinak ja je mam ve velkem i v malem TP 

-> Breakz: no podle technika jestli jsou tam kreténi tak bych pokud máš dvě sady přezul.
-> Breakz: je to jak pises ale myslim ze te normalne pustej...
Je potřeba mít zapsané Jupitery v techničáku? povolený sice jsou, ale ve vyhlášce se píše že přestavbu je nutné doložit dokladem.. čeká mě tenhle měsíc technická a ještě jsem na ni s nima nebyl, tak aby mě tam nějakej idiot nevydusil