skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co uz ste viezli na streche svojho auta?
prohledat
72 příspěvků (zobrazeno 51 až 72) od 09.04.2008 do 29.04.2008, založil/a mischo - zrušená registrace
Já vez na střeše akorát podlahu 

Hm, blatniky, dvere, kovovu ethno reklamu, vianocny stromcek, garnize, a asi tak 12 trojmetorvych lamp :D
tak na skudce, ale ne moji 2 kanoe, ale ne na sobe jako Tazi, ale jedna dnem vzhuru a druha na ni navalena zboku.
a na akordu 5-6metrovy palubky, pak ponk z jeklu 2,5*0,8, dvoje vchodovy dvere,...
a na akordu 5-6metrovy palubky, pak ponk z jeklu 2,5*0,8, dvoje vchodovy dvere,...
-> Aladin 09.04.08 23:01:29: já jsem takhle jel brzo ráno do práce a vidím jak si to serou maníci s vytrženou značkou hotel Continental pěkně i s tím betonem :D Už si to srali do tramvaje jenže jim to nešlo ohnout,tak zale vylezli 

ja jednou opilyho kamarada:)
Tak to já jen nějaký pracovní stoli do dílny, taky hafo bagáže při stěhování, ale na 6m trubky teda nemám 

-> Pavel P.: Ja videl na vlastni voci jak vbehla baba na prechod primo pod felicii ktera mela na strese asi 10 lesenarskejch trubek. A jak chramstnul na brzdu tak vyschny vylitly a totalne mu zlikvidovali predni kapotu a predni sklo a malme prolitli skrz tu babu... Ta mela kliku, ze ji to netrefilo...
-> Jozka: nesmí moc zprudka brzdit.. jinak ho to potáhne. horší by bylo prudce zabrzdit před přechodem když tam zrovna jdou (dů)chodci...

-> Tazi: Co když se ten horní škuner v lijavci naplní vodou?
zatím toho moc nebylo a doufám že ani už nebude... koberec a desku z rýsovacího prkna A0
-> pistaa: jj nas firemny milacik
-> mischo: AHA JUNGHEINRICH vozik....
-> Syny: tak s kobercom nemam este skusenosti ...hadam niekedy v zivote sa mi to podari
-> minno: heh .... no tak ako kukam tak nas je viacej takych co maju nejake tie skusenosti s prevozom veci na streche 

tak to já jsem sušenka
1× zadní dveře blava - mikulov
1× čelo a podlaha kufru a to ještě v levym pruhu na dálnici na plnej koláč
brno - mikulov
1× prahy a výztuhy přičemž sem musel jet pomalu pač mi vitr ty výztuhy ohýbal.. brno - veverská býtýška - brno - vlasatice - litobratřice - hrušovany nad jevišovkou - mikulov
a možná sem něco vozil po městě nevim..
1× zadní dveře blava - mikulov
1× čelo a podlaha kufru a to ještě v levym pruhu na dálnici na plnej koláč

1× prahy a výztuhy přičemž sem musel jet pomalu pač mi vitr ty výztuhy ohýbal.. brno - veverská býtýška - brno - vlasatice - litobratřice - hrušovany nad jevišovkou - mikulov
a možná sem něco vozil po městě nevim..
-> Aladin: no hele si pamatuju jak jsem čekal na bus a přilez nějakej somrák a na zádech táhnul vlnitej plech hliníkovej asi do sběru ale tak 2,5metru vysokej... autobus přijel a autobusák se jen tak ohlídnul nevěřícně, somrák se tam narval, autobusák vyskočil, nejdřív letěj somrák a za nim vyhodil i ten plech a ještě ho třikrát poslal do prdele....

-> Aladin: Tyvoe
Tak to bych chtel videt 

-> Syny: to já se s 5m koberce nasoukal do tramvaje v Ostravě... docela sranda... ve špičce
jo to kdyby jste viděli.. dveře se otevřely a najednou dovnitř vletěl koberec... lidi docela mimo , pár jsem jich i nechtěně přetáhl... ale najednou byla z plné tramvaje tramvaj prázdná

jo to kdyby jste viděli.. dveře se otevřely a najednou dovnitř vletěl koberec... lidi docela mimo , pár jsem jich i nechtěně přetáhl... ale najednou byla z plné tramvaje tramvaj prázdná

-> mischo: Ja 5m dlouhej koberec - akorad ze bylo na strese volny misto jen na levej strane takze cca po 5ti km byl koberec ohlej primo pred muj vyhled, takze sem zbylejch 5km jel s hlavou z okynka 

6 metrove rury som vozil bezne, nahod nieco dlhsie