skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zvysenie vykonu S100
-> myso: Sny si treba plnit...
mno super chlapi ja o tom snivam uz par rokov ale chyba mi stale odvaha....
gratulujem

gratulujem

Krásná práce.

Gratujlujem

Tak tak malo sme zadymili a dneska sa to malinko zasa doladi a uvidime co a ako sa to podari a ako to hlavne pojde mn vsak pravda je zeto ide myslim vcelku slustne do otacok nato ze to je seriovy motor...

paráda chlapi

Super on žije
Krásný zvouček

Pistaa namontoval riadny pretlak na karburator, aj z ventilom
3. april - nadisiel den , Den roztacania vrtuliek (aspon v kalendari je to tak napisane
). Motor nesiel viac ako rok a vedel som ze to bude problem nastartovat. Zacali sme nastavenim ventilovej vole, kde Pistaa asistoval so sparovymi mierkami a ja som krutil srobovakom a kontroval 11kou ockom, nasledovalo pravne osadenie rozdelovacka a spravne poradie VN kablov....
nasledovali prve pokusy o start, prve vybuchy a plamene cez karburator a vyfuk.......prvy stres a panika.....baterka rychlo dosla a islo sa z nabijacky
(potom z nejakeho golfa cez kable)
prve naznaky, ze to pojde a prve naznaky zadymenia garaze....
vymena sviecok, zmena predzapalu na 10 stupnov.....HURAA motor ide a v momente z intercoolera vysplechlo na motor asi 3 dc benzinu , ktory sa tam nevedno ako dostal
konecne to zacalo ist tak ako by malo, uz aj drzi volnobeh, takze parada.......hasicov uz nebolo treba volat , aj ked to tak par krat vyzeralo
ma to krasny zvuk , z ktoreho som uneseny, toci to do zavatnych vysok a po kazdom ubrani plynu urobi pop off ventil krasny odfuk..... tesime sa na prve skusobne jazdy

nasledovali prve pokusy o start, prve vybuchy a plamene cez karburator a vyfuk.......prvy stres a panika.....baterka rychlo dosla a islo sa z nabijacky

prve naznaky, ze to pojde a prve naznaky zadymenia garaze....
vymena sviecok, zmena predzapalu na 10 stupnov.....HURAA motor ide a v momente z intercoolera vysplechlo na motor asi 3 dc benzinu , ktory sa tam nevedno ako dostal

konecne to zacalo ist tak ako by malo, uz aj drzi volnobeh, takze parada.......hasicov uz nebolo treba volat , aj ked to tak par krat vyzeralo

ma to krasny zvuk , z ktoreho som uneseny, toci to do zavatnych vysok a po kazdom ubrani plynu urobi pop off ventil krasny odfuk..... tesime sa na prve skusobne jazdy